- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.441
Sagol canım 10. Gün tekrar bakayımEvet bnde hafif gördüm ama belli bı sure sonra çıktı diyorsun kuruma çizgisi olabilme ihtimali çok yüksek. Bide erken yapmışsın testi,kanda bile 10. Gün yaptırın deniliyor biraz daha bekle İnsallah pozitif görürsün
Bir kan mi versen için daha rahatlarGünaydınn
Yine testimi güncellendim kızlar. 7. Gün ile 9. Gün arasında hıc fark yok gibi
Bence kan ver canım strese sokma kendiniGünaydınn
Devlet hastaneleri de gönderiyor diye biliyorum . Benim toplamda kaç embriyo olur bilmiyorum ama sadece transfer edilecek 2 embriyo genetiğe gidecek cnm maliyetli bişey olduğu için . Embriyo başına 350 dolar alıyorlarFiyatı ne kadar göndermenin ? Devlet hastaneleri de gönderiyor mu acaba ? Bana da önerdi ama maddi açıdan yollayamadık
Aynen canım olabilirŞu an anliyamiyorum ikisi de sanki birde bende bel fıtığı var baya zor oluyor ?Belkide çok yatmaktan olabilir
Yaa bende fıtıkya yok ama dun başladı bugün de hafis bar belimin bi noktasi agriyo sadece hani böyle ağır kaldirirsinda belini acıtırsin yaa ayni oyle aciyomu agriyo mu anlayamadim yani bugun hafifledi şükür dün çok kotuydumCanm benimde transferin 2. Ve 5. gunune kadar bel agrisi yasadim çok kötü bendede fıtık vardı ondanda çok fazla ağrı yaşıyor olabiliriz
Aksam verıcem canım ıgneye gıdınceeBir kan mi versen için daha rahatlar
Çizgi gozukuyoda canım saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisi de olabilir bence bi erken gebelik testi al onla dene daha net sonuç alırsın diye düşünüyorumKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Bende göremedimGünaydınn
Canım eğer 5.gün emriyosu olsaydı bugün 5.günün olcakti lütfen acele etme 3.gün için erkenKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Kızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşımsecretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür.
Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.
Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah
8 ci günde lekelenmen olduysa 10 cu gin tekrar bi kan testi var canım5. Gün embriyosu ama bugunde pembe renkte ve kahverengte lekelenmem oldu sadece tuvalete gidip altımı sildiğim zaman oldu ikiside
Geç tutun ma olamazmı ?Kızlar bende şunu merak ediyorum. Benim değerim 17 çıktı ya hani kimyasal gebelik gibi görünüyor. Sadece şu kafamı karıştırıyor. 8. Gün test yaptım negatifti. 11. Gün idrarda pozitifi gördüm. Kimyasal olanlara bakıyorum pozitif görünüyor sonra silikleşiyor. Nasıl bişey oldu ben gerçekten anlayamadım.
Dün yaptırdım 0.01 çıktı ama sabaha karşıda lekenlemerim başladı dün çok üzülmüştüm ama bugün sabah tekrardan ümitlendim8 ci günde lekelenmen olduysa 10 cu gin tekrar bi kan testi var canım
İlaç kullanıyormusunuz ? İlaçla adet olmak mümkün drğil çünki ? Fakat sadece progestan kullanıyorsanız ( progestanın saati geçince adet başlıyor bende 2 ci transferde öyleydi çünki )Dün yaptırdım 0.01 çıktı ama sabaha karşıda lekenlemerim başladı dün çok üzülmüştüm ama bugün sabah tekrardan ümitlendim
Günde bir kez 5 tane estrofem ve sabah akşamda progestan iğne salınıyorum hep aynı saatlerdeİlaç kullanıyormusunuz ? İlaçla adet olmak mümkün drğil çünki ? Fakat sadece progestan kullanıyorsanız ( progestanın saati geçince adet başlıyor bende 2 ci transferde öyleydi çünki )
Yok östrojen alıyosun şuan zaten adet mümkün değil ( tabi olan üstü değişik bi mekanizması yoksa vücut’un nun) ya ümitlendirmek de istemiyorum sonradan benim yüzümden daha üzülme diye ama adet pek mümkün değil geç tutunma olabilir, geç yerleşme olabilir bekle lütfen . Herşeye devam et kanamaya çevirirse doktoruna söyle .Günde bir kez 5 tane estrofem ve sabah akşamda progestan iğne salınıyorum hep aynı saatlerde
Doktorum yerleşme olabilir dedi asıl tahlil günüm 30u belki değişir geç tutunmaysa bilmiyorum 30una kadar bir ümit... Olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği kısmetimiz şimdi değilmiş bir dahakine deyip yola devam edeceyiz...Yok östrojen alıyosun şuan zaten adet mümkün değil ( tabi olan üstü değişik bi mrkanızması yoksa vücut unnun ) ya ümitlendirmek de istemiyorum sonradan benim yüzümden daha üzülme diye ama prk mümkün değil geç tutunma olabilir bekle lütfen . Şeyseye devam et kanamaya çevirirse doktoruna söyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?