2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydınn
Yine testimi güncellendim kızlar. 7. Gün ile 9. Gün arasında hıc fark yok gibi

Eklentiler

• 507B326E-3D8F-4235-B743-87941BA3352C.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 72
Fiyatı ne kadar göndermenin ? Devlet hastaneleri de gönderiyor mu acaba ? Bana da önerdi ama maddi açıdan yollayamadık
Devlet hastaneleri de gönderiyor diye biliyorum . Benim toplamda kaç embriyo olur bilmiyorum ama sadece transfer edilecek 2 embriyo genetiğe gidecek cnm maliyetli bişey olduğu için . Embriyo başına 350 dolar alıyorlar

Canm benimde transferin 2. Ve 5. gunune kadar bel agrisi yasadim çok kötü bendede fıtık vardı ondanda çok fazla ağrı yaşıyor olabiliriz
Yaa bende fıtıkya yok ama dun başladı bugün de hafis bar belimin bi noktasi agriyo sadece hani böyle ağır kaldirirsinda belini acıtırsin yaa ayni oyle aciyomu agriyo mu anlayamadim yani bugun hafifledi şükür dün çok kotuydum

Çizgi gozukuyoda canım saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisi de olabilir bence bi erken gebelik testi al onla dene daha net sonuç alırsın diye düşünüyorum

Canım eğer 5.gün emriyosu olsaydı bugün 5.günün olcakti lütfen acele etme 3.gün için erken

pamukmelek ve secretlife kızlar gözünüz aydın Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi

Kızlar bende şunu merak ediyorum. Benim değerim 17 çıktı ya hani kimyasal gebelik gibi görünüyor. Sadece şu kafamı karıştırıyor. 8. Gün test yaptım negatifti. 11. Gün idrarda pozitifi gördüm. Kimyasal olanlara bakıyorum pozitif görünüyor sonra silikleşiyor. Nasıl bişey oldu ben gerçekten anlayamadım.

Geç tutun ma olamazmı ?

Dün yaptırdım 0.01 çıktı ama sabaha karşıda lekenlemerim başladı dün çok üzülmüştüm ama bugün sabah tekrardan ümitlendim
İlaç kullanıyormusunuz ? İlaçla adet olmak mümkün drğil çünki ? Fakat sadece progestan kullanıyorsanız ( progestanın saati geçince adet başlıyor bende 2 ci transferde öyleydi çünki )

İlaç kullanıyormusunuz ? İlaçla adet olmak mümkün drğil çünki ? Fakat sadece progestan kullanıyorsanız ( progestanın saati geçince adet başlıyor bende 2 ci transferde öyleydi çünki )
Günde bir kez 5 tane estrofem ve sabah akşamda progestan iğne salınıyorum hep aynı saatlerde

Günde bir kez 5 tane estrofem ve sabah akşamda progestan iğne salınıyorum hep aynı saatlerde
Yok östrojen alıyosun şuan zaten adet mümkün değil ( tabi olan üstü değişik bi mekanizması yoksa vücut’un nun) ya ümitlendirmek de istemiyorum sonradan benim yüzümden daha üzülme diye ama adet pek mümkün değil geç tutunma olabilir, geç yerleşme olabilir bekle lütfen . Herşeye devam et kanamaya çevirirse doktoruna söyle .

Son düzenleme:
Doktorum yerleşme olabilir dedi asıl tahlil günüm 30u belki değişir geç tutunmaysa bilmiyorum 30una kadar bir ümit... Olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği kısmetimiz şimdi değilmiş bir dahakine deyip yola devam edeceyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…