2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çizgi görünüyor kesinlikle, ama dediğiniz gibi sonradan çıktıysa emin olmak için yarın ya da öbür gün testi tekrarlayın. İnşallah pozitifi göreceksiniz

Günaydınn
Yine testimi güncellendim kızlar. 7. Gün ile 9. Gün arasında hıc fark yok gibi
Bence de Melegim elif ’in dediği gibi en garantisi kan testi. Bu kaset testleri en nihayetinde basit turnusol kağıdı gibi düşünmek lazım, detaylı kan tahlili gibi her ufak değişimi göstermesi mümkün değil. Bu şekilde boş yere kafanızı meşgul edeceğine kan verin net sonuç alın.

Canım sonuçta 11.gün bile senin test günün değil yani erken daha

Sizin zaten 3. gün embriyosuydu değil mi? Bence o yüzden gayet normal aslında. Zaten daha geç yerleşiyor 5. gün embriyosuna göre. Embriyolarınızdan en azından bir tanesinin yerleşmiş olduğunu gösteriyor bence bu değer. İnşallah da arta arta devam eder

Hayirli olsun cancazim Allah devamını da nasip etsin

Cancazim hayirli olsun cok sevindim Allah sana bagislasin bence kimyasal falan takilma artik bunlara pozitife döndü ve articak

Teyzeleri 5 haftalık kesemiz göründü. 15 gün sonra kalp atışı dinleyeceğiz inşallah. Tüm isteyenler bu mutluluğu tatsın (11 ağustos 5. Gün Dondurulmuş)
Eki Görüntüle 3120239
Ne güzel bir görüntü Gözünüz aydın olsun. Kalp atışını duymak, sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah

Ya çok teşekkür ederim 3. Gün embriyosu evet umarım doğrudur inşallah hepimiz mutlu haberi alırız

Bence seninki gec tutundu canim kimyasal değil için rahat olsun bak dediydi dersin

Kızlar ölüyorum sevinçten daha cok erken sevinmek icin biliyorum ama artik en azindan ümidim var degerim yükselmiş şükür inşallah yukselmeye devam eder melekomelek inşallah seninkide yükselecek peperutka90 erken yaptirmanin cezasini cektim 2gundur... aslinda dr pazartesi istedi ama dayanamayip bugün de verdim...
16 agustos transfer 3.gun embrıyosu
9.gun --19
11. Gun--52

Insallah devam eder artış

Çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza

Yaklaşık 1 saat sonra çıktı ondan korkuyorum zaten kuzum acaba kuruma çizgisi mi diye.durdukça belirginleşti
Benimde ışıkta bakinca göründü canım sonra hafiften koyulasti belki seninde oyle olmuştur ilk fark edememisindir ben zor gördüğüm icin yinede pek emin olamadim testime yakin birde erken testle denicem sende oyle yap istersen strese sokma kendini

Ah, işte hep diyoruz burda 3. gün embriyosu geç yerleşir, sabredin diye ama sabretmek ne mümkün
Arta arta devam etsin inşallah, çok sevindim sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…