- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.461
30unda tekrar gidip kan verecem 12 gün oluyor inşallah geç tutunmadır...8 ci günde lekelenmen olduysa 10 cu gin tekrar bi kan testi var canım
Çizgi görünüyor kesinlikle, ama dediğiniz gibi sonradan çıktıysa emin olmak için yarın ya da öbür gün testi tekrarlayın. İnşallah pozitifi göreceksinizKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Bence deGünaydınn
Yine testimi güncellendim kızlar. 7. Gün ile 9. Gün arasında hıc fark yok gibi
Canım sonuçta 11.gün bile senin test günün değil yani erken dahaKızlar bende şunu merak ediyorum. Benim değerim 17 çıktı ya hani kimyasal gebelik gibi görünüyor. Sadece şu kafamı karıştırıyor. 8. Gün test yaptım negatifti. 11. Gün idrarda pozitifi gördüm. Kimyasal olanlara bakıyorum pozitif görünüyor sonra silikleşiyor. Nasıl bişey oldu ben gerçekten anlayamadım.
Bende gördüm cnm ne kadar bekledikten sonra çıktı pekiKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Sizin zaten 3. gün embriyosuydu değil mi? Bence o yüzden gayet normal aslında. Zaten daha geç yerleşiyor 5. gün embriyosuna göre. Embriyolarınızdan en azından bir tanesinin yerleşmiş olduğunu gösteriyor bence bu değer. İnşallah da arta arta devam ederKızlar bende şunu merak ediyorum. Benim değerim 17 çıktı ya hani kimyasal gebelik gibi görünüyor. Sadece şu kafamı karıştırıyor. 8. Gün test yaptım negatifti. 11. Gün idrarda pozitifi gördüm. Kimyasal olanlara bakıyorum pozitif görünüyor sonra silikleşiyor. Nasıl bişey oldu ben gerçekten anlayamadım.
Hayirli olsun cancazimKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Cancazim hayirli olsun cok sevindimKızlar bende şunu merak ediyorum. Benim değerim 17 çıktı ya hani kimyasal gebelik gibi görünüyor. Sadece şu kafamı karıştırıyor. 8. Gün test yaptım negatifti. 11. Gün idrarda pozitifi gördüm. Kimyasal olanlara bakıyorum pozitif görünüyor sonra silikleşiyor. Nasıl bişey oldu ben gerçekten anlayamadım.
Ne güzel bir görüntüTeyzeleri 5 haftalıkkesemiz göründü. 15 gün sonra kalp atışı dinleyeceğiz inşallah. Tüm isteyenler bu mutluluğu tatsın (11 ağustos 5. Gün Dondurulmuş)
Eki Görüntüle 3120239
Yaklaşık 1 saat sonra çıktı ondan korkuyorum zaten kuzum acaba kuruma çizgisi mi diye.durdukça belirginleştiBende gördüm cnm ne kadar bekledikten sonra çıktı peki
Ya çok teşekkür ederim 3. Gün embriyosu evetSizin zaten 3. gün embriyosuydu değil mi? Bence o yüzden gayet normal aslında. Zaten daha geç yerleşiyor 5. gün embriyosuna göre. Embriyolarınızdan en azından bir tanesinin yerleşmiş olduğunu gösteriyor bence bu değer. İnşallah da arta arta devam eder
Teşekkür ederim pek inanmasam da umarım yanıltmaz beniHayirli olsun cancazimAllah devamını da nasip etsin
Bence seninki gec tutundu canim kimyasal değil için rahat olsun bak dediydi dersinKızlar bende şunu merak ediyorum. Benim değerim 17 çıktı ya hani kimyasal gebelik gibi görünüyor. Sadece şu kafamı karıştırıyor. 8. Gün test yaptım negatifti. 11. Gün idrarda pozitifi gördüm. Kimyasal olanlara bakıyorum pozitif görünüyor sonra silikleşiyor. Nasıl bişey oldu ben gerçekten anlayamadım.
Siz de belirti var mı ben de bugün de hicbisey yok , çok merak ediyorum daha transfer günü dahil 5. GunAynen ya zaman gecmiyor malesef bende hep yatmaca arada bir dolaşıyorum işte
Çok sevindim hayırlı olsun darısı başımızaKızlar ölüyorum sevinçten daha cok erken sevinmek icin biliyorum ama artik en azindan ümidim vardegerim yükselmiş şükür inşallah yukselmeye devam eder melekomelek inşallah seninkide yükselecek peperutka90 erken yaptirmanin cezasini cektim 2gundur... aslinda dr pazartesi istedi ama dayanamayip bugün de verdim...
16 agustos transfer 3.gun embrıyosu
9.gun --19
11. Gun--52
Insallah devam eder artış
Amin inşallah hepimizinÇok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza
Benimde ışıkta bakinca göründü canım sonra hafiften koyulasti belki seninde oyle olmuştur ilk fark edememisindir ben zor gördüğüm icin yinede pek emin olamadim testime yakin birde erken testle denicem sende oyle yap istersen strese sokma kendiniYaklaşık 1 saat sonra çıktı ondan korkuyorum zaten kuzum acaba kuruma çizgisi mi diye.durdukça belirginleşti
Ah, işte hep diyoruz burda 3. gün embriyosu geç yerleşir, sabredin diye ama sabretmek ne mümkünKızlar ölüyorum sevinçten daha cok erken sevinmek icin biliyorum ama artik en azindan ümidim vardegerim yükselmiş şükür inşallah yukselmeye devam eder melekomelek inşallah seninkide yükselecek peperutka90 erken yaptirmanin cezasini cektim 2gundur... aslinda dr pazartesi istedi ama dayanamayip bugün de verdim...
16 agustos transfer 3.gun embrıyosu
9.gun --19
11. Gun--52
Insallah devam eder artış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?