2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Teşekkür ederim çok şükür ki 1i sağlıklı süreç gerçekten çok uzun ve yıpratıcı, insan düşünmeden yapmıyor

Teşekkür ederim çok şükür ki 1i sağlıklı süreç gerçekten çok uzun ve yıpratıcı, insan düşünmeden yapmıyor
Öyle tabii, insan kafasında kurdukça kuruyor. Ama olumlu ne varsa ona tutunmaya çalışın, kötü ihtimallere zihninizde yer ayırmayın. Şimdi transferinize konsantre olun. İnşallah pozitif sonuç alır yavrunuzu sağlıkla kucaklarsınız

Ben en ufak bir leke görmedim cnm. Benimki dondurulmuştu ama belirtilerimizde aynı okuduğum kadarıyla. Biz 5 haftayı bitirdik inş sende biran önce öğrenirsin sonucunu
Amin canım inslaalh evet hiç bir belirtim yok pek öyle aynen benim 7 .gün tarnsferle 8.gun oldu sabirsizlaniyorum zaten

Canım ben 2 sene önce 4 tane gönderdim 2 sağlıklı gelmişti. Ama 1 negatif 1 i kimyasal oldu. Ama herkesin farklı tabi sorunları. İnşallah senin tutar dualarım seninle pozitif düşün

Kizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
Ne transferlerimde, ne doğal gebelikte, hiçbirinde bir damla kan görmedim. İlla herkeste lekelenme olacak diye bir şey yok. Yanlış hatırlamıyorsam kadınların yaklaşık %15-25’inde görülen bir şeymiş. Sizde olmaz bir diğerinde olur. Hiçbir anlam ifade etmiyor, mühim olan kanda çıkacak olan hcg değeri.

Teşekkür ederim vala sevindim

Aynen anladığın gibi canım valla, doktoru tekrar aradım sordum yine aynı şeyi dedi 5.gun embriyosu dün 26 sında bile pozitifi görebilirdiniz dedi olumsuz dedi.

Canım senin dediğini ısrarla sordum benim de aklıma yatmadı bana yardimxi olun boşuna mı umut bağlıyorum acaba 5. Gün embriyosu dedi doktor çıkardı diyor

Kızlar selam bende ikinci testimi verdim sabah 8. Gün beta 168.0
10. Gün beta 359,58 çıktı
Doktorum artış 2 katından fazla olduğu icin test yapma daha 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah çok garip bi duyguymuş inşallah kalp atışını da hayırlısıyla duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…