- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.521
Sakin olun, bakın burada ne kadar farklı farklı herkesin süreci. Olmadı hemşirenize bir sorun, o size mutlaka açıklamasını yapar.Yahu kafayı yicem neden benden alınmadışimdi bi yerde okudum şok oldum ya benden kan faln alınmadı
Teşekkür ederim çok şükür ki 1i sağlıklıİyi ki yaptırmışsınız ve ne güzel bir tane sağlıklı embriyonuz varmış. Kafanızı hiç başkaları ne yapmış diye meşgul etmeyin bence, pozitif düşünün ve pozitif şekilde transferinize hazırlanın. Embriyo sağlıklı çok şükür, rahme çizik de atılmış. İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız, öyle düşünün
Öyle tabii, insan kafasında kurdukça kuruyor. Ama olumlu ne varsa ona tutunmaya çalışın, kötü ihtimallere zihninizde yer ayırmayın. Şimdi transferinize konsantre olun. İnşallah pozitif sonuç alır yavrunuzu sağlıkla kucaklarsınızTeşekkür ederim çok şükür ki 1i sağlıklısüreç gerçekten çok uzun ve yıpratıcı, insan düşünmeden yapmıyor
Amin canım inslaalhBen en ufak bir leke görmedim cnm. Benimki dondurulmuştu ama belirtilerimizde aynı okuduğum kadarıyla. Biz 5 haftayı bitirdikinş sende biran önce öğrenirsin sonucunu
Ya testini soracaktim negatif olduğunu unuttum yazıyi sildim o yüzden kusura bakma canım yaMelegim elif dün bir mesajımdan alıntı yapmışsınız ama bir şey de yazmamışsınız. Bir yanlışlık mı oldu acaba ya da bir şey mi sormak istediniz emin olamadım
Eki Görüntüle 3120248
Benim dondurulmuş tu. İstendi kan. LH - estradiol - progesteron. Ama kan verdim transfer oldum yani sonuçlar daha sonradan çıktı.Kızlar bir sorum var lütfen gören herkes cevap verebilir mi
Trasfere girmeden önce hormon kan tahlili istedi mi doktorunuz kan tahlili yaptırdınız mı?
Canım ben 2 sene önce 4 tane gönderdim 2 sağlıklı gelmişti. Ama 1 negatif 1 i kimyasal oldu. Ama herkesin farklı tabi sorunları. İnşallah senin tutar dualarım seninleKızlar pgt sonucum çıktı, 2 embriyo gitmişti, 1 tanesi sağlıklı geldi. Sağlıklı gelen embriyom 4AA, hasta olan embriyom 5AA. İyi ki yaptırmışız diyorum şimdi ama sadece 1 tane var ve başka dondurulmuşum da yok. Dün de rahme çizik atıldı şimdi regl olunca da dondurulmuş transfer olacağım. Benim gibi tek embriyosu sağlıklı gelip hamile olan oldu mu?
Ne transferlerimde, ne doğal gebelikte, hiçbirinde bir damla kan görmedim. İlla herkeste lekelenme olacak diye bir şey yok. Yanlış hatırlamıyorsam kadınların yaklaşık %15-25’inde görülen bir şeymiş. Sizde olmaz bir diğerinde olur. Hiçbir anlam ifade etmiyor, mühim olan kanda çıkacak olan hcg değeri.Kizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
İyi yaparsın canım kafan rahat eder inşallah güzel sonuçlar alırsınAksam verıcem canım ıgneye gıdıncee
Dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldumPeki taze transfer mi oldunuz yoksa dondurulmuş mu
Ay hiç önemli değilYa testini soracaktim negatif olduğunu unuttum yazıyi sildim o yüzden kusura bakma canım ya
Ayyy ne güzel bir haber aldım inşallah artarak ilerler8. Gün yaptım benimde negatifti
Bugün 11. Günüm pozitif test
Kanda düşük değerim
Artar mı Allah bilir.
Sizinde çok erken
Teşekkür ederimNe transferlerimde, ne doğal gebelikte, hiçbirinde bir damla kan görmedim. İlla herkeste lekelenme olacak diye bir şey yok. Yanlış hatırlamıyorsam kadınların yaklaşık %15-25’inde görülen bir şeymiş. Sizde olmaz bir diğerinde olur. Hiçbir anlam ifade etmiyor, mühim olan kanda çıkacak olan hcg değeri.
Aynen anladığın gibi canım valla, doktoru tekrar aradım sordum yine aynı şeyi dedi 5.gun embriyosu dün 26 sında bile pozitifi görebilirdiniz dedi olumsuz dedi.Yanlış mı anladım, 19. Ağustos’ta transfer oldunuz ve 27. Ağustos’ta test istedi doktorunuz? 8. günde test istenildiğini ilk defa duyuyorum. Doktorunuz elbette daha iyi bilir, fakat ben sizin yerinizde olsam ilaçları şu an bırakamazdım. İki gün sonra tekrar kan verin. Yükselmezse o zaman bırakırsınız.
Ya aklıma geldi aa sonuc ne dedim yazdım sonra ben naptın dedim mesajda silinmiyor oyl kaldı ,Ay hiç önemli değil
Ben ne olur ne olmaz yine de bir sorayım dedim
Çok sevindim maşallahAh, işte hep diyoruz burda 3. gün embriyosu geç yerleşir, sabredin diye ama sabretmek ne mümkün
Arta arta devam etsin inşallah, çok sevindim sizin adınıza
Canım senin dediğini ısrarla sordum benim de aklıma yatmadı bana yardimxi olun boşuna mı umut bağlıyorum acaba 5. Gün embriyosu dedi doktor çıkardı diyorYanlış mı anladım, 19. Ağustos’ta transfer oldunuz ve 27. Ağustos’ta test istedi doktorunuz? 8. günde test istenildiğini ilk defa duyuyorum. Doktorunuz elbette daha iyi bilir, fakat ben sizin yerinizde olsam ilaçları şu an bırakamazdım. İki gün sonra tekrar kan verin. Yükselmezse o zaman bırakırsınız.
Mavi olan test yeni testin sanırım.. Evet koyulaşma var belli bi şekildeKızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?