2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tebrik ederim caniiimmm cok sevındımm
Yaaa benn şoktayım nasım olabılırkii ama 7 degerıne zaten idrar koyu cıkmazdıı ufff şok şok
Yaaaa çok çok sevindim canım ya tebrikler
yaa kızlaarr allah razı olsun hepinizdennn allahım inşallah saglıkla ılerler. Ben inanamıyorum asla ınanamıyorum rabbım bu duyguyu yarıda bırakmasın ağlıyorum şuan. Rabbim sizede sizleredee bu Uğurda emek verenn tüm kızçelerim hepinize nasip etsın . Öyle bır duyguki biz eşimle kitlendik kaldık. Halbukı kac senedır bu anı beklıyorum ve şuann hersey bır mucıze gıbı

Rapora yanlis yazmislardir canim 76.9 dur o ay oyle yada böyle suan resmen pozitifsin inşallah saglicakla kucagina al.. anlatamam ne kadar sevindigimi

Evet o kadar haklısın ki sırf bu yüzden işt n çıkmak zorunda kaldım evet mecbur raporlu izin veriliyordu ama surat afra tafra ve daha tahmin edilebileceği sebepler ötürü dayanamadım:/ hep hayalim çalışırken hamile kalmaktı ama onca sitrese birde iş yerinde durumlar kaldıramadım. Cidden allah yardımcın olsun senin ve diğer çalışanların Bende bu durumlardan ötürü kendi işimi kurmalıyım evden çalışmalıyım dedim şuan instagramdan çalışıyorum, evdeyim

Doktorun doğru söylemiş cnm. Sanırım sadece işlem masasında 7-8dk uzandım. Beni de masada kaldırıp gönderdiler. Sonra direkt çıkıp kebap yemeye gittik. Kan dolaşımı önemli bencede. Gündelik hayatında nasıl oluyorsan öyle ol. Ağır kaldırma ağır işler yapma yeter. Ve bol hemde çok bol su iç. Faydasını görürsün. Umarım sen de kavuşursun pozitifine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…