- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.121
Tebrik ederim caniiimmm cok sevındımm7,69 kan yanlışmışşşş
Kan 143 çıktııı bizz şoktayız
Şoktan cıkıncaa yazıcam detaylı
Yaaaa çok çok sevindim canım ya tebrikler7,69 kan yanlışmışşşş
Yaaa benn şoktayım nasım olabılırkii ama 7 degerıne zaten idrar koyu cıkmazdıı ufff şok şokTebrik ederim caniiimmm cok sevındımm
yaa kızlaarr allah razı olsun hepinizdennn allahım inşallah saglıkla ılerler. Ben inanamıyorum asla ınanamıyorum rabbım bu duyguyu yarıda bırakmasın ağlıyorum şuan. Rabbim sizede sizleredee bu Uğurda emek verenn tüm kızçelerim hepinize nasip etsın . Öyle bır duyguki biz eşimle kitlendik kaldık. Halbukı kac senedır bu anı beklıyorum ve şuann hersey bır mucıze gıbıYaaaa çok çok sevindim canım ya tebrikler
Rapora yanlis yazmislardir canim 76.9 dur oYaaa benn şoktayım nasım olabılırkii ama 7 degerıne zaten idrar koyu cıkmazdıı ufff şok şok
yaa kızlaarr allah razı olsun hepinizdennn allahım inşallah saglıkla ılerler. Ben inanamıyorum asla ınanamıyorum rabbım bu duyguyu yarıda bırakmasın ağlıyorum şuan. Rabbim sizede sizleredee bu Uğurda emek verenn tüm kızçelerim hepinize nasip etsın . Öyle bır duyguki biz eşimle kitlendik kaldık. Halbukı kac senedır bu anı beklıyorum ve şuann hersey bır mucıze gıbı
7,69 kan yanlışmışşşş
Kızlar en net gösteren erken gebelik testi önerinizz ??
Ay hadi gözünüz aydın7,69 kan yanlışmışşşş
Evet o kadar haklısın ki sırf bu yüzden işt n çıkmak zorunda kaldım evet mecbur raporlu izin veriliyordu ama surat afra tafra ve daha tahmin edilebileceği sebepler ötürü dayanamadım:/ hep hayalim çalışırken hamile kalmaktı ama onca sitrese birde iş yerinde durumlar kaldıramadım. Cidden allah yardımcın olsun senin ve diğer çalışanlarınKIZLAR ÇOĞUNUZ EV HANIMIMISINIZ?
ÇALIŞANA DAHA DA ZOR BU İŞLER OF OF
ÇALIŞANLAR BENIMLE BİRLİKTE OFFFU ÇEKTİ ŞUAN..
10 KAT DAHA ZOR HERSEY IZINLER SUREKLI IZINLERR INSANLARIN BAKIŞLARI ALLAHIM BU MUCIZEYI TEZ ZAMANDA HEPİMİZE NASİP ETSİN
Nasil yanlışlık oluyormuş7,69 kan yanlışmışşşş
Anaaaaa ne güzel bir haber7,69 kan yanlışmışşşş
Ayyy çok şükür yarabbim7,69 kan yanlışmışşşş
Tebrik ederim7,69 kan yanlışmışşşş
Darısı sana inşallahAnaaaaa ne güzel bir haberdetayları yazmadıysan istiyoruz muhakkak.
Canım inan bilmiyorum bebetime diye bir test moralim bozulunca başka da yapmamıştım zaten bugüne kadarPeki yaptığınız kaset testte sorun olabilir miydi. İki gün önce 80-90 iken de göstermez miydi
Canım demiştim sana tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin7,69 kan yanlışmışşşş
Ayyy canımmm çok sevindiiimmm inan sevincini paylaşıyorum rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah7,69 kan yanlışmışşşş
Doktorun doğru söylemiş cnm. Sanırım sadece işlem masasında 7-8dk uzandım. Beni de masada kaldırıp gönderdiler. Sonra direkt çıkıp kebap yemeye gittik. Kan dolaşımı önemli bencede. Gündelik hayatında nasıl oluyorsan öyle ol. Ağır kaldırma ağır işler yapma yeter. Ve bol hemde çok bol su iç. Faydasını görürsün. Umarım sen de kavuşursun pozitifineKızlar merhaba bende bugün Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum da 3.gun transferi oldum çift embriyo.Cok iyi geçti huzurluyum mutluyum çok şükür.Daha önce iki defa Erzurum da yapmıştım onlar 2 saat filan uzan diyorlardı ama bunlar 20 dk uzanmak yeter dediler lavaboya gidin üstünüzu giyin filan dediler kendimi daha rahat hissettim aslında hangisi doğru bilmiyorum ins bu şekilde daha sağlıklıdır çünkü doktorum rahmine kan gitmesi lazım dedi
Çokkkk sevindim cnm. İnşallah böyle güzel devam etsin7,69 kan yanlışmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?