2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım benim de 3.gün embriyosu 10 gün evde test yaptım negatif çıktı bugün 12 gün kanda pozitifli gördüm gününden önce yaptırmayın yanıltıcı oluyor çünkü
Merhaba 2021 için hamilelik hazırlığı başlıklarından birini açmıştın, orada bir süre beraber beklemiştik. Sonra ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, doğum yaptım. Şimdi tesadüfen gördüm yazdığını. Tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Çok sevindim, gözün aydın

Canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sen de sağlıkla büyüt inşallah bebişini. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyi

Kızlarcım ben transferden sonra estrafem kullanmaya başladım. Transferim 6 ağustosta olmuştu. 8 saatte bir içiyordum. 17 ağustosta hcg’m 3004 çıkınca tüp bebek doktorum keselim dedi ve kestim. Bugün gebelik takibimi yapmasını istediğim doktoruma gittim, kalp atışı duyana kadar estrafem kullanıyoruz dedi. Günde 2 sefer, sabah akşam kullan yeter dedi. İki dr birbirinden farklı olunca tereddüt ettim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz.

Cevap verirseniz sevinirim

Bence de bırakmamalısın ben de kalp randevusuna kadar devam dedi doktor yani mesela 7+0 da

Amin insAllah canım ya isteyen herkes ins

Selam kızlar bugün 13. Günüm ve yarın da test günüm kendim evde hiç test yapmadım ama dünden beri karnımda sancı var neyin belirtisi bu
Nasıl durdun ki 13 gün masalh bence test yap eğer değerin güzelse hemen iğne yaparlar o sancılar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…