- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.141
Çok saçma.tabiki.basindan savmişMerhaba eşimde azfc delesyonu var bugün doktoruma sordum eğer alınan sperm de sorun olsaydı 5.güne gelmezdi embriyo aa kalite olmazdı dedi ama bence beni başından savdı. Bilemiyorum devlette yapılmıyomuş zaten embriyoya yapılan testler.
Amin canım inşallah seninde. Sağlıkla ilerllesinçook teşekküredermmrabbim oğlunuzu size başığlasın uzun ömür versin ❤ teşekkürederm mesajınız için
Üzülmemek elde değilMerhaba kızlar benimde test günümdü bugün malesef yine olmadı negatif
Merhaba 2021 için hamilelik hazırlığı başlıklarından birini açmıştın, orada bir süre beraber beklemiştik. Sonra ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, doğum yaptım. Şimdi tesadüfen gördüm yazdığını. Tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Çok sevindim, gözün aydınCanım benim de 3.gün embriyosu 10 gün evde test yaptım negatif çıktı bugün 12 gün kanda pozitifli gördüm gününden önce yaptırmayın yanıltıcı oluyor çünkü
Canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sen de sağlıkla büyüt inşallah bebişini. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyiMerhaba 2021 için hamilelik hazırlığı başlıklarından birini açmıştın, orada bir süre beraber beklemiştik. Sonra ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, doğum yaptım. Şimdi tesadüfen gördüm yazdığını. Tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Çok sevindim, gözün aydın
Amin hayırlısıyla, sağlıkla inşallahCanım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sen de sağlıkla büyüt inşallah bebişini. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyi
Merhaba kızlar benimde test günümdü bugün malesef yine olmadı negatif
Aranıza yeni katılıyorum benim de bugün dondurulmuş embryo transferı 7.gün oluyor inşallah sağlıklı güzel haberler alırız hep birlikte8 EYLÜL GEL DEDİLER 15 GÜN VERİDLER BANA İLK TRANSFERİM
Bence de bırakmamalısın ben de kalp randevusuna kadar devam dedi doktor yani mesela 7+0 daKızlarcım ben transferden sonra estrafem kullanmaya başladım. Transferim 6 ağustosta olmuştu. 8 saatte bir içiyordum. 17 ağustosta hcg’m 3004 çıkınca tüp bebek doktorum keselim dedi ve kestim. Bugün gebelik takibimi yapmasını istediğim doktoruma gittim, kalp atışı duyana kadar estrafem kullanıyoruz dedi. Günde 2 sefer, sabah akşam kullan yeter dedi. İki dr birbirinden farklı olunca tereddüt ettim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz.
Cevap verirseniz sevinirim
Çok teşekkür ederimBence de bırakmamalısın ben de kalp randevusuna kadar devam dedi doktor yani mesela 7+0 da
Yaaa7,69 kan yanlışmışşşş
Kan 143 çıktııı bizz şoktayız
Şoktan cıkıncaa yazıcam detaylı
Tebrik ederim7,69 kan yanlışmışşşş
Kan 143 çıktııı bizz şoktayız
Şoktan cıkıncaa yazıcam detaylı
Tebrik ederim sağlıkla artsınCanım benim de 3.gün embriyosu 10 gün evde test yaptım negatif çıktı bugün 12 gün kanda pozitifli gördüm gününden önce yaptırmayın yanıltıcı oluyor çünkü
Amin insAllah canım ya isteyen herkes insDoktorun doğru söylemiş cnm. Sanırım sadece işlem masasında 7-8dk uzandım. Beni de masada kaldırıp gönderdiler. Sonra direkt çıkıp kebap yemeye gittik. Kan dolaşımı önemli bencede. Gündelik hayatında nasıl oluyorsan öyle ol. Ağır kaldırma ağır işler yapma yeter. Ve bol hemde çok bol su iç. Faydasını görürsün. Umarım sen de kavuşursun pozitifine
Ben kesin test yapmıştım senin yerinde olsaydimSelam kızlar bugün 13. Günüm ve yarın da test günüm kendim evde hiç test yapmadım ama dünden beri karnımda sancı var neyin belirtisi bu
Nasıl durdun ki 13 gün masalh bence test yap eğer değerin güzelse hemen iğne yaparlar o sancılar icinSelam kızlar bugün 13. Günüm ve yarın da test günüm kendim evde hiç test yapmadım ama dünden beri karnımda sancı var neyin belirtisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?