2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Teşekkür ederim.bu dayanılmaz ama benim kendi adetim de oyle geçtiği için maalesef gözümü açamıyorum ne konuşcaz bilmiyorum ama tekrar başladığımızda nasıl yol izleriz onu sorarım
Ah ya, bilirim o ağrıları, çabucak geçer inşallah
Her şeyin hayırlısı olsun, umarım bir dahaki denemende yavruna kavuşursun

Kesin sonuç çıkana kadar ilaçlarınızı bırakmayın lütfen Belki tuttu, bunu sonucu görmeden bilmeniz mümkün değil.
O kadar haklısınız ki. İşte tepkiyi de kendime gösteriyorum hiçbir belirtim yok ve adet olacağıma inandırdım kendimi.
Senin kaçıncı günün canım. Kaçıncı gün embriyosu. Rabbim bir daha yaşatmasın. Umutlarımız kırılmasın inşallah
4.gün embriyo 10.gün bugün kan verdim ama geç çıkacak sağlık ocağı. Sabah kaset test yapacağım ama umudum sıfır. İlk transferiniz miydi sizin. Dondurulmuş başka embriyo vardır umarım. Yıptatmayın kendinizi Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bırakmayın bence de. Daha hiç sonuç görmemişsiniz. Gel git yaşmanız normal. Bana da yazdı şimdi hemşire. İlaçlara devam test günü test ver haberleşiriz dedi. Benim bide sonuç var yani.

Amiiiin sadece transfer günü izin aldım dinlendim ertesi gün dershaneye gidip ders anlatmaya devam ettim ☹

Canım sen ne yaptın. Biraz gel git vardı en son sonra bir daha da giremedim. Merak ettim. İnşallah bir üzüntünün üstüne sormuyorumdur
Hiç sorun değil.
Kendimi alıştırdım zaten.
2. kanı verdim neredeyse %60 a yakın artmış değerim.
Ama tabi düşük değer yine.
Çarşamba günü tekrar test istediler.

Neden umudun sıfır ya

Ben işimi bırakmak zorunda kaldım bu sebepten dolayı. Özel sökterde öğretmenim hem de okul öncesi. İkisini yürütmem imkansızdı. Düzenimden vazgeçtim. Masa başı bi işim olsun çok istedim şu zamanda asla karakterime uygun olmasa da. Bizleri gör inşallah Allahım çabalarımızı bil

Bırakmayın bence de. Daha hiç sonuç görmemişsiniz. Gel git yaşmanız normal. Bana da yazdı şimdi hemşire. İlaçlara devam test günü test ver haberleşiriz dedi. Benim bide sonuç var yani.
Test günü ne zaman peki sizin? Mesela şu aşamadaki sonuç sizin veya benim, bana göre kesin gibi. 13.gün veya 14.günden sonra ihtimali varmıdır ki? Yoksa yaptığımız kan testi güvenirliği için mi erken i pek kabul etmiyorlar

Ben de aynı durumdayım izin aliyorum bı afralar tafralar sanki elimde olan bişey ben istiyor muyum böyle olsun neler cekiyoruz

Neden umudun sıfır ya
Bacım herkes karnım ya şiş ya gergin diyor ben 0 beden Gülşen gibi dümdüz. Ne ağrı ne sızı hak getire. İlaçların bile yan etkisi yok vücudum çok benimsedi herhalde bu ilaçları rahatı yerinde. Ha bide göğsüm kuş gibi. Ha İnş pozitif çıkarda feleğin tokadını yerim şok olarak

Benim de hiç belirtim yok 6.gunum olabilir bnce resmen araftayiz ya , umut etmeye korkuyoruz etmesek bebisler üzülür diyoruz nasıl olcak anlamadim

Canım ben de öğretmenim kamudayım. Yaz tatilinden dolayı denk getirdik transferimizi ( ama sen işinden de vazgeçmişsin Allah tez vakit yüzünü güldürsün İnş

O kadar haklısınız ki. İşte tepkiyi de kendime gösteriyorum hiçbir belirtim yok ve adet olacağıma inandırdım kendimi.
Hiç belirti vardı yoktuya güvenip ilaç bırakılmaz. O zaman niye boşuna test yapıyoruz ki?
İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Değilse de Allah size can sağlığı versin, tekrar denersiniz. Ama daha sonucu almadan bu kadar karamsarlık hiç iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…