2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de aynı durumdayım izin aliyorum bı afralar tafralar sanki elimde olan bişey ben istiyor muyum böyle olsun neler cekiyoruz
Maddi olarak en çok ihtiyacımız olan zamanlarda bu vazgeçiş çok zor. Hem işini kaybediyorsun hem bir bilinmezliğe sürükleniyorsun. Hem de yıllarca çalıştığın için kocaman bir boşluk. Şu süreçte başa çıkmam gereken çok şey oldu. Bir de üstüne kocaman bir negatif. Ne diyeyim nee diyeyim. Bir birimizin duasına çok ihtiyacımız var. Allahım açılan elleri geri çevirme sen zorlaştırma kolaylaştır Amiin

Amin canim benim

Kizlar ben dayanamayıp bugün yaptım 5 .gün emriyosu 9 gundeyim trasferindeneme yaptım normal test alıp ama çıkmadı
Canım benim 5. Gün embriyosu 5. Günde kan testi yaptım negatif 8. Günde kan testi yaptm negatif 10-11. Günlerde erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım evde negatif yarın 12. Günüm kan tahlili yapacam... geç tutunma olmuştur belki deyip bir süpriz bekliyorum.... Olanlar varmış 12. Günde değeri yükselen o yüzden bende ümit ediyorum

Amiiiin bende eğer bu sene de olmazsa seneye özel okula 1 yıl ara vereceğim yoksa bu şekilde yıllarım geçiyor ve kendime kızıyorum

aynı durumdayım ilk günler gaz vardi o bile gitti

Benim de hiç belirtim yok 6.gunum olabilir bnce resmen araftayiz ya , umut etmeye korkuyoruz etmesek bebisler üzülür diyoruz nasıl olcak anlamadim
Belirsizlik en zoru
Vallahi totom göbeğim mosmor artık ağlaya ağlaya gidiyordum haklısınız, test verdim yahut yarın da yapacam netleşirse daha iyi olacak benim için Karamsarlık konusunda çok haklısın, hayatta o kadar pozitif bir insanım ki arkadaşım bunu yaşasa çok çok kızardım. Bitiş çizgisini geçmeden 1.de olsam 17.cide tamamlanmalı derdim. Ama bedenim ruhum o kadar yorgun ki

aynı durumdayım ilk günler gaz vardi o bile gitti
Eşim diyor ki belirti olsa 'aha adet olacam diyorsun', olmasa 'benim niye hiç belirtim yok kesin sonum adet olmak' diyorsun. Umut var yok değil ama kendimizi negatife hazırlıyoruz ki o kadar büyük hayal kırıklıklarımız olmasın. Keşke bizler de ayımız geçtiğinde 'aaa benim adetim olacaktı ne oldu filan' deseydikte bir arkadaşımızın gazı ile köşe başındaki eczaneden aldığımız test ile hamile olduğumuzu öğrenseydik. Sonra mırın kırın edip 'aa ama biz daha dünya turuna çıkacaktık' nazları yapıp sonra arkadaşlarımızın yine gazıyla 'ikna olmuş gibi görünüp' sonra topuklarımız totolarımıza değe değe koşarak kocalarımıza sürpriz yapsaydık. Allahım biri beni durdursun

Yazdıklarının altına imzamı atarım o kadar ben ki. Allah im daha fazla psikolojimiz bozulmadan sağlıkla anne olmayı nasip etsin bize. Ben mesela yarın akşam test yaptircam ama o kadar yıl negatif gördüm ki negatif görmek için test yapacak gibiyim ama bir yanımda da fırtınalar kopuyor ooof of bazen aklıma 3 küsür yıl önce ilk korunmadan ilişkiye girdiğimiz ay hamile kalacağımı sandığım zamanlar geliyor. Normal insanlar gibi bu süreci yaşasaydım şimdi evde çocuğum geziyor olacakti

Hahaha bizde öyle biz de. İlk 2 yıl hiç istemedik. Sonra karar verdiğimizde haziran idi. Oturup parmak hesabı ile doğum iznini saydım kaç haziran geçti öyle dediğin gibi o kadar negatif gördük ki herhalde ben 2 çizgiyi görsem kaset bozuk derim o kadar ki bana ait olduğunu geç idrak ederim

Kendini çok yormadan hayatına devam etmek yürüyüşler yapmak kan dolaşımını arttıracağı için tutunmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum. Umarım hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…