2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tebrik ederim caniiimmm cok sevındımm
Yaaaa çok çok sevindim canım ya tebrikler
maşallah 7,69 neydi ki Hayırlı olsun Rabbim çoğaltarak arttırsın

Anaaaaa ne güzel bir haber detayları yazmadıysan istiyoruz muhakkak.
Ayyy çok şükür yarabbim
Canım demiştim sana tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayyy canımmm çok sevindiiimmm inan sevincini paylaşıyorum rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah
Çokkkk sevindim cnm. İnşallah böyle güzel devam etsin

Yaaa rabbim ol deyince oluyor çok çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler. Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah
Peperutka çok sevindimm sağlıkla büyüsün

kızlaaarrr hepinize cooooook tesekkur ederiimmm...
hepinizin benımle sevındıgını bılıyorum bunu kalpten hissediyorum
allah hepimizinn emeğinin karşılığını en eenn een tez zamanda bize nasip eylesinn.
ben hep gebe kalanlardan dualarınızı eksık etmeyın benden dedimm...
şimdi sıra bende..
dualarım sizlerle.
umarım sağlıkla kucagımıza alacagımız, saglıklı hayırlı bır gebelık sürecimiz olur.

7,69 kan yanlışmışşşş
Kan 143 çıktııı bizz şoktayız
Şoktan cıkıncaa yazıcam detaylı
Ayyyy sabah sabah içim açıldı bu habere sağlıkla ilerlesin inşallah darısı aynı haberlerle bizlere olsun benimde transfer sonrasi 5. Günüm ve akşam 9 da kan testine baslayacagim

Canim sonucun belli oldu mu merak ettim

Kızlaarrr benim hiç belirtim yok acaba tutmadı die mi de korkmuyor değilim önceki ben olsam test yapardım şimdiye kadar fobi oluştu yapmaya cesaretim yok

Kızlaarrr benim hiç belirtim yok acaba tutmadı die mi de korkmuyor değilim önceki ben olsam test yapardım şimdiye kadar fobi oluştu yapmaya cesaretim yok
R rcannnn da daha dün aynısını söylüyordu, hiç belirtim yok, yine olmadı galiba diye. Kıpkırmızı testi yukarıda
Belirti aramayın diye diye dilimizde tüy bitti.
Belirtiler genelde ilaçlardan kaynaklı. Ayrıca her vücut, her hamilelik çok farklı. Test sonucunu almadan bilmek mümkün değil, o yüzden umutsuz olmayın

Kan testi verdim özelde şimdi 5 te çıkacak dedi. İnş testte sorun yoktur. Hala inanamıyorum 4 yıl sonra gördüğümüz ilk çift çizgi olabilir. Dün söylediğim gibi oldu ilk gördüğümde direk test bozuk dedim o kadar ki yadırgadım. Sonuca göre sizlerle paylaşacağım. Bu arada 4.gün embriyosu 11.gün ve sıfır belirti. Üstelik dün hiçbir ilacımı da almadım ne olur siz umut kesmeyin kendinizden ve sakın bırakmayın test gününüze kadar

Bacım sonucum çıksın daha detaylı anlatırım benim sıfır belirti sıfır gaz bile yok, memeler kuş hafifliğinde. Test gününü sabırla bekle sakın moralini bozma
Keşke yanımda olsaydın vallahi eline demir sopa verirdim al vur kafama derdim (( iyi ki haftasonundan bırakmadım.

Dün verdiğiniz testin sonucu çıkmadı mı hâlâ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…