- 27 Haziran 2022
- 81
- 40
- 38
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.161
Bende aabırsız biriyim aslında ama negatif görürsem moralim çok bozulur diye yapmadım sabrettimBen kesin test yapmıştım senin yerinde olsaydim
Tebrik ederim caniiimmm cok sevındımm
Yaaaa çok çok sevindim canım ya tebrikler
maşallah 7,69 neydi ki Hayırlı olsun Rabbim çoğaltarak arttırsın
Anaaaaa ne güzel bir haberdetayları yazmadıysan istiyoruz muhakkak.
Ayyy çok şükür yarabbim
Tebrik ederim
Canım demiştim sana tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayyy canımmm çok sevindiiimmm inan sevincini paylaşıyorum rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah
Çokkkk sevindim cnm. İnşallah böyle güzel devam etsin
Yaaarabbim ol deyince oluyor çok çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler. Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah
Tebrik ederim
Peperutka çok sevindimm sağlıkla büyüsün
Ayyyy sabah sabah içim açıldı bu habere7,69 kan yanlışmışşşş
Kan 143 çıktııı bizz şoktayız
Şoktan cıkıncaa yazıcam detaylı
Canim sonucun belli oldu mu merak ettimBelirsizlik en zoru
Vallahi totom göbeğim mosmor artık ağlaya ağlaya gidiyordumhaklısınız, test verdim yahut yarın da yapacam netleşirse daha iyi olacak benim için Karamsarlık konusunda çok haklısın, hayatta o kadar pozitif bir insanım ki arkadaşım bunu yaşasa çok çok kızardım. Bitiş çizgisini geçmeden 1.de olsam 17.cide tamamlanmalı derdim. Ama bedenim ruhum o kadar yorgun ki
Kızlar ne olur sarsın dürtün beniii ellerim titriyor halaCanim sonucun belli oldu mu merak ettim
MaşallahNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Canımmmm benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin7,69 kan yanlışmışşşş
Kan 143 çıktııı bizz şoktayız
Şoktan cıkıncaa yazıcam detaylı
Canim doğrudur , kan sonucunda bugün çıkıyor zatenNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Kaçıncı gündü bugün transfer günü dahil, ay benim de son 3 günüm çok heyecanlandımNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Bir güzel sevinin, bu anın tadını çıkarın tabii kiNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Canim benim de hiç belirtim yok bugün 7.gunumKızlaarrr benim hiç belirtim yok acaba tutmadı die mi de korkmuyor değilim önceki ben olsam test yapardım şimdiye kadar fobi oluştu yapmaya cesaretim yok
R rcannnn da daha dün aynısını söylüyordu, hiç belirtim yok, yine olmadı galiba diye. Kıpkırmızı testi yukarıdaKızlaarrr benim hiç belirtim yok acaba tutmadı die mi de korkmuyor değilim önceki ben olsam test yapardım şimdiye kadar fobi oluştu yapmaya cesaretim yok
Kan tahlili sonucunu da yaz mutlaka canim merak ediyorumNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Siz yaptınız mı hiç testCanim benim de hiç belirtim yok bugün 7.gunum
Bacım sonucum çıksın daha detaylı anlatırım benim sıfır belirti sıfır gaz bile yok, memeler kuş hafifliğinde. Test gününü sabırla bekle sakın moralini bozmaKızlaarrr benim hiç belirtim yok acaba tutmadı die mi de korkmuyor değilim önceki ben olsam test yapardım şimdiye kadar fobi oluştu yapmaya cesaretim yok
Keşke yanımda olsaydın vallahi eline demir sopa verirdim al vur kafama derdimR rcannnn da daha dün aynısını söylüyordu, hiç belirtim yok, yine olmadı galiba diye. Kıpkırmızı testi yukarıda
Belirti aramayın diye diye dilimizde tüy bitti.
Belirtiler genelde ilaçlardan kaynaklı. Ayrıca her vücut, her hamilelik çok farklı. Test sonucunu almadan bilmek mümkün değil, o yüzden umutsuz olmayın
Yapmadım cuma günü kan testi günüm onu bekliyorumSiz yaptınız mı hiç test
Dün verdiğiniz testin sonucu çıkmadı mı hâlâ?Kan testi verdim özelde şimdi 5 te çıkacak dedi. İnş testte sorun yoktur. Hala inanamıyorum 4 yıl sonra gördüğümüz ilk çift çizgi olabilir. Dün söylediğim gibi oldu ilk gördüğümde direk test bozuk dedim o kadar ki yadırgadım. Sonuca göre sizlerle paylaşacağım. Bu arada 4.gün embriyosu 11.gün ve sıfır belirti. Üstelik dün hiçbir ilacımı da almadımne olur siz umut kesmeyin kendinizden ve sakın bırakmayın test gününüze kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?