2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya ben o psikolojiyi gayet iyi anlıyorum, ama işte ne olursa olsun sonuç görmeden bırakılmamalı. İyi ki daha erken bırakmadınız ve bu sabah da bu testi yaptınız

Burada bir şey hissetmiyorum, galiba ilaçları bırakacağım diyenlere de örnek olsun inşallah. Sıfır belirtiyle pozitif çıkabiliyor, herkeste belirti olacak diye bir şey yok. O kadar engel katedip bu aşamaya gelmişken, sırf belirti yok diye, öyle hissediyorsunuz diye, kesin bir sonuç almadan kendi kafanıza göre ilaçları almamazlık etmeyin ne olur.

Altına imzamı atıyorum bacım aha bu da bana ders olsun. O kadar gözüm alıştıki belirtilerle gebeliklere olmayınca aha tutmadı diyoruz.

Altına imzamı atıyorum bacım aha bu da bana ders olsun. O kadar gözüm alıştıki belirtilerle gebeliklere olmayınca aha tutmadı diyoruz.
Bundan sonra atlamadan alırsınız artık
Kan sonucunuz da güzel çıkar inşallah, her şey güzelce gelişir ve yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok mutlu oluyorum böyle haberlerde Allahım bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…