- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.181
Yo kdah sisteme bile girilmemişDün verdiğiniz testin sonucu çıkmadı mı hâlâ?
İnşalllah güzel sonuçlar alırız benimde ptesi test günümYapmadım cuma günü kan testi günüm onu bekliyorum
Bacım sonucum çıksın daha detaylı anlatırım benim sıfır belirti sıfır gaz bile yok, memeler kuş hafifliğinde. Test gününü sabırla bekle sakın moralini bozma
Keşke yanımda olsaydın vallahi eline demir sopa verirdim al vur kafama derdim(( iyi ki haftasonundan bırakmadım.
Sizin nasıl taze embriyo mu dondurulmuş muydu
Ya ben o psikolojiyi gayet iyi anlıyorum, ama işte ne olursa olsun sonuç görmeden bırakılmamalı. İyi ki daha erken bırakmadınız ve bu sabah da bu testi yaptınızBacım sonucum çıksın daha detaylı anlatırım benim sıfır belirti sıfır gaz bile yok, memeler kuş hafifliğinde. Test gününü sabırla bekle sakın moralini bozma
Keşke yanımda olsaydın vallahi eline demir sopa verirdim al vur kafama derdim(( iyi ki haftasonundan bırakmadım.
Dondurulmuş embriyo idi. 3.günden 2 tane çözdü 4.güne kalan iyi kalitede olan transfer edildi diğeri 5.gün gördü ama kalite çok düştüğü için tekrar dondurulmadı.Sizin nasıl taze embriyo mu dondurulmuş muydu
Altına imzamı atıyorum bacımYa ben o psikolojiyi gayet iyi anlıyorum, ama işte ne olursa olsun sonuç görmeden bırakılmamalı. İyi ki daha erken bırakmadınız ve bu sabah da bu testi yaptınız
Burada bir şey hissetmiyorum, galiba ilaçları bırakacağım diyenlere de örnek olsun inşallah. Sıfır belirtiyle pozitif çıkabiliyor, herkeste belirti olacak diye bir şey yok. O kadar engel katedip bu aşamaya gelmişken, sırf belirti yok diye, öyle hissediyorsunuz diye, kesin bir sonuç almadan kendi kafanıza göre ilaçları almamazlık etmeyin ne olur.
Bundan sonra atlamadan alırsınız artıkAltına imzamı atıyorum bacımaha bu da bana ders olsun. O kadar gözüm alıştıki belirtilerle gebeliklere olmayınca aha tutmadı diyoruz.
Sağlıkla kucağınıza alın değerlerinizde hep hep artsınDondurulmuş embriyo idi. 3.günden 2 tane çözdü 4.güne kalan iyi kalitede olan transfer edildi diğeri 5.gün gördü ama kalite çok düştüğü için tekrar dondurulmadı.
Amin inş canım çok çok sağol. İnş sen de bu gruptaki arkadaşların hepsi pozitif alır ve sağlıkla ilerler.Sağlıkla kucağınıza alın değerlerinizde hep hep artsın
Maşallah kaçıncı günü Rabbim arttırsın inşallah sağlıklaNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Malesef negatifKızlar kan testimi yaptım sonucumu bekliyorummmmumarımmm bir süprizzz olur
Amin inşallah darısı başınıza inşallahTebrik ederim sağlıkla artsın
Amin canım inşallah darısı başınızaAmin hayırlısıyla, sağlıkla inşallah
Çok teşekkür ediyorumMaşallah kaçıncı günü Rabbim arttırsın inşallah sağlıkla
Allah en kısa zamanda kendiliğinden versinMalesef negatif
Canım üzülme hayırlısı değildi demek kiMalesef negatif
Zaten bu testler çok açık göstermiyor normal duruyor inşallah kan testiniz de çok güzel cikarÇok teşekkür ediyorum4.gün embriyosu 11.gün kan sonucunu bekliyorum. Koyuluk normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?