- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.201
Ben 9.gun hiç idrar testi yapmiyim madem negatif çıkarsa moralim bozulur direk kan gününü bekliyimÇok teşekkür ediyorum4.gün embriyosu 11.gün kan sonucunu bekliyorum. Koyuluk normal mi sizce?
Bence de idrar testi yapmayın kan gününüzü bekleyin. Ben daha 4.günüm idi ovulasyon yapayım dedim çizgi bile çıkmadı bir de üstüne hiç belirtim de olmayınca bugüne kadar kendime zehir ettim resmen günlerimi. İnş pozitif görürsünüzBen 9.gun hiç idrar testi yapmiyim madem negatif çıkarsa moralim bozulur direk kan gününü bekliyim
Hayirl olsun canımAltına imzamı atıyorum bacımaha bu da bana ders olsun. O kadar gözüm alıştıki belirtilerle gebeliklere olmayınca aha tutmadı diyoruz.
Hayırlısı olsunNe olur ne olur doğru olsunnapim şimdi ben
Benim yumurtalıklarım aşırı uyarıldı. Ohss oldum sonrasında.Kızlar sizde opu’da kaç yumurta toplandı? Kaç tanesi donduruldu?
Benden 14 yumurta toplandi canim 4 tanesi 5.gune gitti 2 tanesi 6. Gune gitti 5.gun iki tane transfer oldum diger dordu dondurulduKızlar sizde opu’da kaç yumurta toplandı? Kaç tanesi donduruldu?
Rabbim tez vakitte kendiliginden nasip etsin inşallah canımMalesef negatif
Aynen koyulasmis canım insallah degerin kat kat artmıştır hakkında hayırlısı olsunKızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Yarın tekrar kan testi vericem ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük olduğu için. Bugün test yapayım evde silikleşmiştir kesin dedim. Baktım sanki daha da koyu olmuş Eki Görüntüle 3121615
Canım böyle başlarda düşük başlayıp sonradan yükselenler var bugün neden kan vermedin 2 gün geçmiş oluyor ya doktor mu yarın ver dediKızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Yarın tekrar kan testi vericem ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük olduğu için. Bugün test yapayım evde silikleşmiştir kesin dedim. Baktım sanki daha da koyu olmuş Eki Görüntüle 3121615
Kızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Ayyyy Allahım sen içimdekini biliyordun.Kızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
İnşallah canımBence de idrar testi yapmayın kan gününüzü bekleyin. Ben daha 4.günüm idi ovulasyon yapayım dedim çizgi bile çıkmadı bir de üstüne hiç belirtim de olmayınca bugüne kadar kendime zehir ettim resmen günlerimi. İnş pozitif görürsünüz
Ayyy resmen koyulasmis canimmmKızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Sağol canım benim
Koyulaşmış bence de. Bugün kan verseydiniz keşke, 2 gün oldu sonuçta. Hatta hâlâ verebilirsiniz. Yani boşa umutlandırmak istemiyorum, ama bebeğiniz gelmekte ısrarlı gibi duruyor o çizgi
İnşallah kanda değeriniz artmıştır da artık bu gergin bekleyiş sona erer
Yarın vericem canım.Ayyy resmen koyulasmis canimmmkan ne zaman vereceksin? Hadi lütfen bana da umut ol
Amin inşallah CanımAyyyy Allahım sen içimdekini biliyordun.Canım oldu bu işş tebrik ederimmm İnş sağlıklı artışlar olur sıkı sıkı tutunur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?