2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben 9.gun hiç idrar testi yapmiyim madem negatif çıkarsa moralim bozulur direk kan gününü bekliyim
Bence de idrar testi yapmayın kan gününüzü bekleyin. Ben daha 4.günüm idi ovulasyon yapayım dedim çizgi bile çıkmadı bir de üstüne hiç belirtim de olmayınca bugüne kadar kendime zehir ettim resmen günlerimi. İnş pozitif görürsünüz

Aynen koyulasmis canım insallah degerin kat kat artmıştır hakkında hayırlısı olsun

Canım böyle başlarda düşük başlayıp sonradan yükselenler var bugün neden kan vermedin 2 gün geçmiş oluyor ya doktor mu yarın ver dedi

R rcannnn canım hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah

Koyulaşmış bence de. Bugün kan verseydiniz keşke, 2 gün oldu sonuçta. Hatta hâlâ verebilirsiniz. Yani boşa umutlandırmak istemiyorum, ama bebeğiniz gelmekte ısrarlı gibi duruyor o çizgi
İnşallah kanda değeriniz artmıştır da artık bu gergin bekleyiş sona erer

Ayyyy Allahım sen içimdekini biliyordun. Canım oldu bu işş tebrik ederimmm İnş sağlıklı artışlar olur sıkı sıkı tutunur sana

Ayyy resmen koyulasmis canimmm kan ne zaman vereceksin? Hadi lütfen bana da umut ol

Sağol canım benim
Yarın vericem kanı.
Dr unda kendine göre hesabı vardır kesin.
Bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…