2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok artık canım ya kimyasal da bu kadar koyu çıkmaz ki bence senin kan testinde de bir yanlışlık var tekrar baktı ya bugün yada yarın

Maşallah bende de dün oldu ama sadece 15 toplanmış onlarında 3ü zayıf çıktığı için 12si döllenmiş bugün öyle dediler ama sanki bana kötü mü diye düşündürttü emin olamadım

Maşallah bende de dün oldu ama sadece 15 toplanmış onlarında 3ü zayıf çıktığı için 12si döllenmiş bugün öyle dediler ama sanki bana kötü mü diye düşündürttü emin olamadım
Kötü değil benim sadece 2 tane toplanıyor böyle deyince sizler benim işim ne kadar zor onu anlıyorum

Yoo niye kötü olsun canım maşallah çok güzel. Önemli olan sayılar değil kaliteleri öyle düşün. İlk transferde tutsun İnş Gönlünü ferah tut

Kötü değil benim sadece 2 tane toplanıyor böyle deyince sizler benim işim ne kadar zor onu anlıyorum
Benim doktorum transfer günü şöyle demişti 'her zaman umut vardır'. Bu işin matematikselden çıktığı çok olur. Bir hastası varmış erkek faktörlü gebelik elde edilemiyor. Yani canlı sperm yok hiç. Ankaraya yönlendirmiş ve tedavi sonucu (işlemin adını söyledi ama unuttum. Mikro TSE değil ama) 1 tane sperm elde edilmiş. Ve kadından o ay sadece 2 yumurta elde edilmiş. 1 embriyo oluşmuş 3.günü görmüş ve düşük orta arası kalite ile transfer olunmuş. Tutmaz diye geçirmiş içinden herkes ama tutmuş. Devam etmez demişler tuttuktan sonra sağlıklı değilmiş. 32.haftayı görmüş minnoşşş. Sağlıklı bir evlat dünyaya getirmiş. Ben inanıyorum ki mucizeniz de sizi bekliyor

Hanımlar hepimizin derdi farklı farklı elbette. Bende 8 embriyo donduruldu, fakat bu sayıya tamı tamına 6 OPU’da ancak ulaşabildim. 2 defa tek yumurta toplanıp boş çıktı, diğerlerinde de 2, 3 maksimum 4 yumurta toplanabildi. İki kez transfer oldum bile, ikisi de kimyasalla sonuçlandı, kaldı geriye 6 embriyo. İnşallah bunlardan biri bana evlat olacak diye umut ediyorum. Ama olmazsa yine upuzuuuun bir yumurta toplama serüvenim başlayacak. O yüzden 15-20’ye az diye bakmayın. Sağlıklı tek yumurtayı bulmak yeterli, sizin de o sağlıklı yumurtayı bulma şansınız çok olası. Bol şans, her şey gönlünüzce olsun

Yoo niye kötü olsun canım maşallah çok güzel. Önemli olan sayılar değil kaliteleri öyle düşün. İlk transferde tutsun İnş Gönlünü ferah tut
İnşallah inşallaaah kuzum Allah hepimize o güzel hissi yaşatsın en kısa sürede, çok teşekkür ederim

Ayyy bize de bol şans getirsin bu umutlu hikaye

Kuzumm çok zorlu bir süreç ben ilk kez içindeyim bu durumun zordan kastım stres, heyecan, kaygı… insanın aklında binlerce soru oluyor cidden, bir aşamayı geçiyorsun diğer aşama daha çok soru işareti getiriyor beraberinde ama Rabbim emeklerini, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Edindiğimiz tecrübeleri buraya şişko, bebişli göbişlerle yazmayı nasip etsinn

Kuzum bizde 12si döllendi üçünü sakladılar cumaya kadar kalıcak onlar diğerlerini direk dondurdular, iyi mi sence?
Diğerlerini kaçıncı gün dondurdular canim yani iyi tabikide ben cok duydum bi suru topluyolar ellerinde bi iki embriyo kaliyo yani o yuzden moralin yüksek olsun kaliteli guzel bi tane olsun oda bebişin olsun inşallah

Canım allah kucağına almayı nasip etsin 3 gün embriyosuydu seninde belirtin varmıydı ? İlk idrar testini ne zaman yaptın ?

Merhaba arkadaşlar, bende 26 ağustosta dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 tane embriyo transfer edildi biri 4AA, biri 5AA 5. gün embriyoları. şimdi bekliyoruz daha 4. gün 3-4 gün sonra test yaparım dedim kendi kendime. kan testi için günüm 5 eylül. bu benim ikinci tüp bebek tedavim. buraya kadar her şey normal ama bir olay var size anlatmak istiyorum. biraz uzun ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
benim 27 mayısta toplandı yumurtalarım. doktor 1 ay donduralım rahmin dinlensin dedi. bu arada biz bütün ödemeyi yapmıştık doktora. dondurma işlemi için ekstra bir bedel çıkacak mı dedik hayır bu hastane ekstra bir bedel almıyor dedi (doktorun özel muayenehanesi var ve özel hastanelerde yapıyor işlemi)
sonra işlem yapılması gereken zaman malum adet olunca gidiliyor ben ramazan bayramının ilk günü oldum adet doktora mesaj attım ama bana 3 gün sonra döndü hafta başı gel dedi, hafta başı ben ateşlendim baktık korona olmuşum. doktor korona olduğun için bu ay da dinlen adetin başladığında gel dedi. neyse adet oldum gittim ilaç verdi 10 gün sonra çağırdı gittik gayet güzel 5 gün sonra transferin var dedi. 2 tane embriyon var 2sini de transfer edicez yaşından sebep dedi (39) ama ufak bir bedel almam lazım malum dondurduk yumurtaları dondurma için bir bedel çıkacak dedi. bizde çıkmayacağını söylemiştiniz dedik yok siz beni yanlış anlamışsınız dedi.
hem eşim hem ben ikimiz birden yanlış anlamışız yani. neyse.
ufak bir bedel dediği bedel 6 bin TL. 7 bin dedi ilk başta da sonra 6 bine düşürdü. kredi kartı ile ödedik mecbur.

sonra transferim oldu bana bir kağıt verdiler. kağıtta 2 embriyo transfer edildi kalan embriyo sayısı 1 yazıyordu. doktor işlem sonrası odama geldiğinde burada 1 tane daha var yazıyor dedim hayır yanlış o dikkate alma dedi bana. yarım saat sonra hastaneden bir görevli geldi kalan embriyonuzun donuk kalmasına devam etmek istiyorsanız bir bedel almamız lazım dedi. dedik ne embriyosu. meğer embriyolardan biri 6. güne devam etmiş. kalitesi de 5 aa imiş. doktorun bundan haberi yok. dedik biz dondurma parası verdik doktora, görevli kız dedi ki hayır biz ilk dondurma işleminden ücret almıyoruz doktorunuzla konuşmanız lazım o konuyu bu işlem için senelik 2500 tl almamız lazım dediler.

sonra doktoru aradık bize yardımcı olsun diye, ama o haberi olmayan embriyonun hesabını sorduğumuzu düşünerek eşime konuşma fırsatı vermedi. eşim bu konuları sizinle daha sonra konuşucaz bizim sorunumuz başka demesine rağmen eşime ben doktorum benimle bu şekilde konuşamazsınız gibi laflar etti. neyse o 2500ü de ödedik
(allahtan kredi kartı var anlık sorunları çözüyor ama sonrasını düşününce yine sıkıntıya giriyorsun)

şimdi ben ne yapmam gerektiğini bilmeden öylece duruyorum. sıkıntıya girmemek lazım malum ama elde mi?
siz olsanız ne yapardınız? dondurma işleminden ekstra ücret alındı mı sizden de? bu arada benim işlemi yaptırdığım yerler istanbulun en lüks hastaneleri ve bu doktor da istanbulda yine lüks bir semtte başarı oranının yüksek olmasını reklam yapan iyi bir doktor olduğunu söyleyen biri.

Ne güzel herkes çift çizgiyi görüyor bıgün benim 8 ci günüm ( adet belirtilerim var )
Dün 7 ci gün transferin negatif çıktı zaten yine olmadı biliyorum ..

Acaba sizden aldığı 6 bin transfer parası mıydı? Ama yumurta toplama +transfer genelde paket olarak ücretlendirilir acaba o ayrı ayrı mı almak istedi ve bunu doğru ifade etmedi. Bizde de doktorumuz özel muayenesi var ve tüp bebek merkezini kullanıyor. Biz tüm ödemeyi doktora yaptık. Sadece transfer günü hastane bizden dondurma ücreti olarak 6 embriyoya kadar 2.500 aldığını söyledi. Bizim 4 kalmıştı. Dondurma parası alınacağını bikiyordukama miktarı ve günü bilmiyorduk. Sadece doktorumun transfer günü hastanede bu miktarın ödeneceğini söylememesine üzüldüm ama dediğiniz gibi kredi kartı olduğu için zorda bırakmadı bizi. Bence Bu durumu tekrar görüşün. Tüm paraları elden aldıkları için yasal yoluzor olur ama belki şanını düşünür de fazla almışsa iadesini, yanlış bilgilendirmişse de özrünü sağlar. Stres yapmayın siz, Allah gönlünüze göre versin inş pozitif sonuç alırsınız

Diğerlerini kaçıncı gün dondurdular canim yani iyi tabikide ben cok duydum bi suru topluyolar ellerinde bi iki embriyo kaliyo yani o yuzden moralin yüksek olsun kaliteli guzel bi tane olsun oda bebişin olsun inşallah
Dün döllendi bugün hemen dondurmuşlar kuzu ben de burada hep okuyorum üç güne ulaşınca donduruldu falan diye bilemedim şimdi iyi mi kötü mü Ay amin baby çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…