- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.381
Bu akşam kesin kan vercem canımKan verdinmi canım inşallah hayırlı sonuçlar almışsın dur bebisin seninledir
Adet sancısını da belirti olarak görüyorlar.Arkadaşlar benim bugün biraz moralim bozulmaya başladı. Hamile olanların söylediği saniyelik kasık batmasından hiç yaşamadım ben. Bugün transfer sonrasi 6.gunum ve sadece bu sabah banyo yaparken klasik adet başlangıcı agrisi yaşadım hatta evden çıkarken ped koydum ☹
Oyle yapmaya çalışıyorum canım hakkımızda hayırlısı bu saatten sonra Rabbim ne derse o elden bişey gelmez insallah mucizelerimiz bizimledieYarına kadar böyle düşünüp kendini yıpratma olumlu düşün dua et
Ben de içmiyorum gazlı içecek çay kahve zararlı diye okumuştum ama ne kadar etkiler bilmiyorumBen hiç sormadım canım ama maalesef içiyorum ben
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.. bende birazdan gidip vereceğimBen bugün yine kan verdim bakalım ne olacak ??
İnşallah sağlıkla artar değerlerin Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Sağlıkla ilerlesin mucizen seninle olsun canimKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Benden de gelip gelip kesiliyor kan sulandirici yapıyormuş korkmaKizlar kahverengi akıntım gelmiş korkmalimiyim
Az bekle öyle yap testler kafa karıştırıyor.24 ünde transfer oldum o günü saymaysak 7. Günüm bugün canım
Korkmayın ne olur, doktora gitmekle en iyisini yapıyorsunuz. İnşallah önemli bir şey değildir. Buradan bizi de haberdar edinSuan doktora gidiyorum .ilk dusugumdede kahve leke gelmişti düşük yapmıştım korkuyorum .sanki bugün hamile gibi değilim
Yerlesiyordur merak etme dua et stres yapma herşey olacağına varirKizlar kahverengi akıntım gelmiş korkmalimiyim
Doğru söylüyorsun canımAdet sancısını da belirti olarak görüyorlar.
Daha erken hiç belli olmuyor bu işler.
İlk test kaçıncı gün yaptın canım ayrıca gayet güzelKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
AYY MAŞALLAAHH SAGLIKLA ILERLESINN CANIMKızlaaarr kan sonucum çıktı 115.9
İlk defa gebeliği elde ettik Allahım sana şükürler olsun. Tez vakit bekleyenlerin başına olsunSağlıkla ilerlesin İnş
Öyle ağrımiz da oldu cnmArkadaşlar benim bugün biraz moralim bozulmaya başladı. Hamile olanların söylediği saniyelik kasık batmasından hiç yaşamadım ben. Bugün transfer sonrasi 6.gunum ve sadece bu sabah banyo yaparken klasik adet başlangıcı agrisi yaşadım hatta evden çıkarken ped koydum ☹
Ayy maşallah cok sevindim canim cok güzelKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Kendinizi boşu boşuna strese sokmayın. Lekelenme herkeste olmasa da sık görülen bir şey. Olumlu ya da olumsuz diyebileceğimiz hiçbir şey yok şu an, kafanızı buna takmayın. İyi düşünün, sabah kan verin, inşallah güzel sonuç alırsınızKonustim şimdi hastaneyle olabilir onlar gel bi test verelim dediler yarin gidip kan testi vereceğim bende pekte olumlu konusmadi ama olmadi heralde benimki
ilki 11. gündüİlk test kaçıncı gün yaptın canım ayrıca gayet güzel
Testi gönderdim dönüş yapacaklar.Ayy maşallah cok sevindim canim cok güzelsağlıklı bir sekilde ilerlesin inşallah dr ne dedi sonuca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?