- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.421
Hep gülün bundan sonra inşallahCanım benim çok güldürdün beni
Artışımın güzel olduğunu değerin düşük oldugunu söylediler. Cumartesi yine kan vericem.
Bakalım sonu güzel olur inşallah.
Allah'ım çok şükür güzel yükseliyorKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Aaaaaa ikiz mi senin maşallahEllerinden öper teyzesi ikizler bulandirmaya basladi biraz pek halim keyfim yok kendimi iyi hissedemiyorum bir türlü sen nasilsin test vercekmisin bidaha
Ben 8 ağustosta transfer oldum 23 gün geçti transferin üstündenSenin kaçıncı günün canım
AhahaahaaahaaaaHayırlı olsun bak inanmayip durdun bide teselli edince bize kiziyordun tripli tripli yok ben kendimi biliyorum kesin yok kesin olmadi 52 millet surda tesellide basarili olamadik sanabugun kahveler senden haydi bakalim
Sizin kararınız elbette, ama 3. gün embriyosuydu değil mi? Erken olduğu için negatif çıkarsa üzülmeyecekseniz yapın tabii. Amaya maşallah ne kadar sevindim anlatamam bugün 7.gün yarın test yaomak istiyorum erken testlerden ama cok kararsızım korkuyorum da
Amin canım inşallah.25 gune hatta bazidoktorlar 30 .gune kadar testi tekrarlatiyor ornekleride var. 4 veya besten sonra degerlerin katlanarak artar insallah. canim rabbimin mucizesi 78 olup degerleri 2 katina cikan o kadar ornek varki.
Aaaaaa ikiz mi senin maşallah
Evet canım cumartesi yine vericem.
Geçmiş olsun canım. Doktora sormadan içme tabi.Kızlar merhabalar birsey sormak istiyorum ama suanda ben tedavimin iğne aşamasındayım yumurta ölçümü için gidiyorum üç günde bir yarinda gidicem bakalim inşallah yarın netleşir herseybenim sormak istediğim bu iğneleri eczaneden alırken işte şu şekilde kullanıcaz vs dedi bu ilaçlar dışında başka bir ilaç kesinlikle almıyoruz dedi corasporin ve folbiol dışında tabi. Çok sırt agrim var kulunç var 2 gündür dayanılmaz ağrıyor yani bir ağrı kesici icsem nolurki
Yaa öyle tabi canım ama boyle az az gelmesi canimi sıktı korkuttu açıkçası bi kere gelse belki bu kadar korkmazdim hayırlısı tabi yarin sabah ilk is kan verecemKendinizi boşu boşuna strese sokmayın. Lekelenme herkeste olmasa da sık görülen bir şey. Olumlu ya da olumsuz diyebileceğimiz hiçbir şey yok şu an, kafanızı buna takmayın. İyi düşünün, sabah kan verin, inşallah güzel sonuç alırsınız
Peki hamile misinizBen 8 ağustosta transfer oldum 23 gün geçti transferin üstünden
Masaj yaptır ılık zeytinyağıylaKızlar merhabalar birsey sormak istiyorum ama suanda ben tedavimin iğne aşamasındayım yumurta ölçümü için gidiyorum üç günde bir yarinda gidicem bakalim inşallah yarın netleşir herseybenim sormak istediğim bu iğneleri eczaneden alırken işte şu şekilde kullanıcaz vs dedi bu ilaçlar dışında başka bir ilaç kesinlikle almıyoruz dedi corasporin ve folbiol dışında tabi. Çok sırt agrim var kulunç var 2 gündür dayanılmaz ağrıyor yani bir ağrı kesici icsem nolurki
İyi düşünün iyi olsunYaa öyle tabi canım ama boyle az az gelmesi canimi sıktı korkuttu açıkçası bi kere gelse belki bu kadar korkmazdim hayırlısı tabi yarin sabah ilk is kan verecem
Yok canım yapmadım , yapmaya cesaret edemedim 7 de tertemiz negatif görünce 10 cu günü yani en azından yarını bekleyim dedim .
MaşallahKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Ben kahve falan içmiyorum çok istiyorum ama yasak diye biliyorum o yüzden endişelendimTransferden sonra Doktorum hiçbir yasak yok dedi istediğini ye istediğini iç kafanı rahat tut dedisadece bitki çayına dikkat et çok içme,bide çiğ et yeme dedi
3. gün embriyosuMaşallahKaçıncı gün sen pozitif gördün canım belirtin varmıydı ?
Canınız istiyorsa günde 1 içebilirsiniz deniliyor ama tabi doktorunuza danışın önceBen kahve falan içmiyorum çok istiyorum ama yasak diye biliyorum o yüzden endişelendim
AYYY ÇOK SEVİNDİİMMM MİNNAK NAZLI ÇIKTIAradılar
Artışınız çok güzel sadece değeriniz düşük olduğu için takibini yapacağız dediler. Cumartesi yine kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?