2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım benim çok güldürdün beni
Artışımın güzel olduğunu değerin düşük oldugunu söylediler. Cumartesi yine kan vericem.
Bakalım sonu güzel olur inşallah.
Hep gülün bundan sonra inşallah
Evet değer düşük başladı, ama artışı çok güzel. İnşallah böyle devam eder de sağlıkla kucağınıza alırsınız
3. gün embriyosu hakikaten biraz sürprizli olabiliyor çünkü 5. güne göre katetmesi gereken birkaç aşama daha oluyor. Ama sürprizler yeter ki böyle olsun, biz bekleriz

Hayırlı olsun bak inanmayip durdun bide teselli edince bize kiziyordun tripli tripli yok ben kendimi biliyorum kesin yok kesin olmadi 52 millet surda tesellide basarili olamadik sana bugun kahveler senden haydi bakalim
Ahahaahaaahaaaa
Kız tripten değil üzüntüdendi.
Yine içim rahatlamadı ne yalan söyliyim.
Ha bire kan verip duruyorum.
Allahtan hayırlısını diliyorum.

ya maşallah ne kadar sevindim anlatamam bugün 7.gün yarın test yaomak istiyorum erken testlerden ama cok kararsızım korkuyorum da
Sizin kararınız elbette, ama 3. gün embriyosuydu değil mi? Erken olduğu için negatif çıkarsa üzülmeyecekseniz yapın tabii. Ama melekomelek ’te de gördüğünüz üzere 3. gün embriyoları çok geç çıkabiliyor idrarda. Sabredebilecekseniz en az iki gün daha bekleyin derim.

Kızlar merhabalar birsey sormak istiyorum ama suanda ben tedavimin iğne aşamasındayım yumurta ölçümü için gidiyorum üç günde bir yarinda gidicem bakalim inşallah yarın netleşir hersey benim sormak istediğim bu iğneleri eczaneden alırken işte şu şekilde kullanıcaz vs dedi bu ilaçlar dışında başka bir ilaç kesinlikle almıyoruz dedi corasporin ve folbiol dışında tabi. Çok sırt agrim var kulunç var 2 gündür dayanılmaz ağrıyor yani bir ağrı kesici icsem nolurki

Geçmiş olsun canım. Doktora sormadan içme tabi.
En fazla parol verir o da derdine çare olur mu bilemedim.

Yaa öyle tabi canım ama boyle az az gelmesi canimi sıktı korkuttu açıkçası bi kere gelse belki bu kadar korkmazdim hayırlısı tabi yarin sabah ilk is kan verecem

Masaj yaptır ılık zeytinyağıyla
Geçmezse kupa çektir üstüne yaglattir yine. Sıcak su torbası koy ağrıyan bölgeye hiçbir şey yapamiosan cnm

Maşallah Kaçıncı gün sen pozitif gördün canım belirtin varmıydı ?
3. gün embriyosu
8 ve 9. günlerde idrar testim negatifti.
11. gün kanda değer 17 çıkınca idrar testi yaptım silik pozitifi gördüm.
13. günde 26 oldu değer
Bugün 16. gün 99,68 olmuş.
Değer düşük ama artışlarımın güzel olduğunu söylediler hastaneden.
Cumartesi yine kan vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…