- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.401
Sizinkisi tam bir arkası yarın oldu. Umarım çok güzel haberlerinizi alırızBen bugün yine kan verdim bakalım ne olacak ??
MELEK BENCE SENDE BENIM GIBI YANLIS KAN TESTINE KURBAN GIDIYORSUN GIBI HISSEDIYORUM CANIMBen bugün yine kan verdim bakalım ne olacak ??
BENI ETIKETLEMEYİI UNUTMAAGuzel haberlerini bekliyoruz canim.. bende birazdan gidip vereceğimhayırlısı olsun hakkımızda
bugün test yaptım 99,68 çıktıSizinkisi tam bir arkası yarın oldu. Umarım çok güzel haberlerinizi alırız
AYY BEN BUNU GÖRMEDİİMMMKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Yaaa çok sevindim maasallahKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Kacinci gündü canmKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Kızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
AMİN CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH EN GÜZEL MUCİZELERİMİZ GELSİN HAYIRLISI İLEAranıza yeni katılıyorum benim de bugün dondurulmuş embryo transferı 7.gün oluyor inşallah sağlıklı güzel haberler alırız hep birlikte
KAÇINCI GÜN BUGÜN?bugün test yaptım 99,68 çıktı
AradılarAYY BEN BUNU GÖRMEDİİMMM
ÇOKKK GÜZELLL YAA MAŞALLAAAHHH
HEYECANDAN BAYILICAM MELEK DOKTORUNA SOYLE CABUK DÖNÜŞ YAPSIN.
KIZLAR BENDEN HABER BEKLIYORR DE
Bugün 16 oldu sanırımKacinci gündü canm
Oyy çok şükür artışı güzel oldu. Takibe devam bundan sonrası zıp zıp zıp artışlar olacak inşbugün test yaptım 99,68 çıktı
Canım benim çok güldürdün beniYa ben yazana kadar sonuç çıkmış bileÇok çok tebrik ederim, nasıl sevindim anlatamam. Dedim size umudunuzu kesmeyin, bu bebek biraz sallana sallana geliyor ama geliyor. Devamı da sağlıkla gelsin inşallah. Bir daha da hiçbir şey hissetmiyorum olmadı bu galiba diyene sopa var
ya maşallah ne kadar sevindim anlatamam bugün 7.gün yarın test yaomak istiyorum erken testlerden ama cok kararsızım korkuyorum daBugün 16 oldu sanırım
Ellerinden öper teyzesi ikizler bulandirmaya basladi biraz pek halim keyfim yok kendimi iyi hissedemiyorum bir türlü sen nasilsin test vercekmisin bidaha
Hayırlı olsun bak inanmayip durdun bide teselli edince bize kiziyordun tripli tripli yok ben kendimi biliyorum kesin yok kesin olmadi 52 millet surda tesellide basarili olamadik sanabugün test yaptım 99,68 çıktı
25 gune hatta bazidoktorlar 30 .gune kadar testi tekrarlatiyor ornekleride var. 4 veya besten sonra degerlerin katlanarak artar insallah. canim rabbimin mucizesi 78 olup degerleri 2 katina cikan o kadar ornek varki.Bugün 16 oldu sanırım
Evet 5. Gün embriyom canımnegatif çıkarsa teste hiç iyi hissetmemAz bekle öyle yap testler kafa karıştırıyor.
8.gun yapın hiç olmazsa 5.gun embriyosu dimi? Varsa var yoksa yok kan vermeden kesin emin olmayın hiçbir zaman yiende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?