- 14 Mart 2022
- 2.550
- 7.119
- 108
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.361
Yani korkuyorsanız yapmayın.Erken gebelikmi normal mi yapsam ki çok korkuyorum
Kaçıncı gün erken gevelik yap yapacaksan canimErken gebelikmi normal mi yapsam ki çok korkuyorum
Kaçıncı gün erken gevelik yap yapacaksan cani
Kaçıncı gün erken gevelik yap yapacaksan canim
24 ünde transfer oldum o günü saymaysak 7. Günüm bugün canımKaçıncı gün erken gevelik yap yapacaksan canim
çok teşekkür ederimYani korkuyorsanız yapmayın.
Bekleyin biraz daha.
Erken gebelik testi yapabilirsiniz.
Ne biliyim canim yaa korktum acikcasi hastaneyi aradim ama açan olmadi az az geliyor hala tekrat Arıcam sormadan rahat edemicemHayırlı olsun bak bu güzel yerleşme belirtisi ..
Valla bende onun cevabını bulmaya çalışıyorum canim korkumdan testte yapamiyorum yarin 11. Gunum kan verecem direk idrar yapmak istemiyorum ama bugun doktoruma soracam hastaneye ulasabilirsemKızlar günaydın sabah ilaçlarım için kalktım kahve lekelenme olmuşum gece de ilk kez ince bi ağrı oldu sabah şaşırdım bugün 8.günüm ne yapayım ilaçlardan zaten adet olamıyoruz. Herkes aynı soruları soruyor ama benim de kusuruma bakmayın
Bugün için erken bence yapma hiç24 ünde transfer oldum o günü saymaysak 7. Günüm bugün canım
5. Gün embriyosu ama.Bugün için erken bence yapma hiç
Benimde cumartesi günü tahlilim Allahım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşAllahKızlar bende yarın sabah yapicam karar aldım er ya da geç ogrenicem yani ki cuma günü kan tahlil günüm çıkarsa çıkar,çıkmazsa zaten ogrencem cuma gunu
Yarına kadar böyle düşünüp kendini yıpratma olumlu düşün dua etKonustim şimdi hastaneyle olabilir onlar gel bi test verelim dediler yarin gidip kan testi vereceğim bende pekte olumlu konusmadi ama olmadi heralde benimki
İnşallah kat kat artmıştırBen bugün yine kan verdim bakalım ne olacak ??
Yerleşme kanamasıdır canım güzel haberler alırsın inşallahKızlar günaydın sabah ilaçlarım için kalktım kahve lekelenme olmuşum gece de ilk kez ince bi ağrı oldu sabah şaşırdım bugün 8.günüm ne yapayım ilaçlardan zaten adet olamıyoruz. Herkes aynı soruları soruyor ama benim de kusuruma bakmayın
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruzBen bugün yine kan verdim bakalım ne olacak ??
İnşallah bakalım Allah büyük.Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
Ben hiç sormadım canım ama maalesef içiyorum benKizlarr bu arada ben bişey daha sorucamNescafe ve normal türk kahvesi yasak mı ben içmiyorum yasak diye ama size de yazsak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?