2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası
Hayırlı olsun bak bu güzel yerleşme belirtisi ..

Kızlar ya benim hiç belirtim yok bu durum çok kafama takılıyor ya tutmadiysa , sabredemiyorum artık , rüyalarımda görüyorum test yapıyorum fln , çok yoruldum , bugün sebepsiz 1 saat ağladım resmen
Cumartesi günüde ben 1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım canım .. bende senin gibiyim ama ben 7 ci gğn test yaptım negatif çıktıkya sonra saldım baya

Kızlar günaydın sabah ilaçlarım için kalktım kahve lekelenme olmuşum gece de ilk kez ince bi ağrı oldu sabah şaşırdım bugün 8.günüm ne yapayım ilaçlardan zaten adet olamıyoruz. Herkes aynı soruları soruyor ama benim de kusuruma bakmayın

7.8.9.ncu günler yerleşme kanaması olabiliyor test yapsan çıkar yerlesme ise. Güzel sonuclarin olsun

Kizlarr bu arada ben bişey daha sorucam Nescafe ve normal türk kahvesi yasak mı ben içmiyorum yasak diye ama size de yazsak mi?
Transferden sonra Doktorum hiçbir yasak yok dedi istediğini ye istediğini iç kafanı rahat tut dedi sadece bitki çayına dikkat et çok içme,bide çiğ et yeme dedi

Benimde bugün 7. Günüm kızlar 5. Gün embriyosu dayanamayıp test yaptım 2-3 gün önce sonuç negatifti bugün yapsam çıkarmı acaba

Suan doktora gidiyorum .ilk dusugumdede kahve leke gelmişti düşük yapmıştım korkuyorum .sanki bugün hamile gibi değilim

Evet kafeini kısıtlamak gerekiyor sadece tutunma için değil hamilelik boyunca. Bebeğin gelecekteki sağlığını etkiliyormuş. En fazla günde 1 türk kahvesi deniyor. Ben komple bırakmıştım çok önemli gelmedi. Bir de doktor bitki çayı kesinlikle içme demişti. Onu da içmeyeceğim doğuma kadar. Gazlı içecekler ve çayda da kafeinden dolayı kısıtlanıyor. Bu soruların cevabını forumda aramak yanlış yönlenmeye sebep oluyor. Google'da aratınca, acıbadem, medicana gibi hastane sitelerinde doktorların açıklamalarıyla birlikte çok güzel bilgiler çıkıyor
Kizlarr bu arada ben bişey daha sorucam Nescafe ve normal türk kahvesi yasak mı ben içmiyorum yasak diye ama size de yazsak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…