- 21 Mart 2018
- 5.920
- 15.898
- 248
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.341
Yoo vallaha içiyorumKizlarr bu arada ben bişey daha sorucamNescafe ve normal türk kahvesi yasak mı ben içmiyorum yasak diye ama size de yazsak mi?
Hayırlı olsun bak bu güzel yerleşme belirtisi ..Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası
Canım yüremen lazım .. rahime kan akılı olması lazım ..Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
Cumartesi günüde ben 1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım canım .. bende senin gibiyim ama ben 7 ci gğn test yaptım negatif çıktıkya sonra saldım bayaKızlar ya benim hiç belirtim yok bu durum çok kafama takılıyor ya tutmadiysa , sabredemiyorum artık , rüyalarımda görüyorum test yapıyorum fln , çok yoruldum , bugün sebepsiz 1 saat ağladım resmen
Taransferden sonra bazı şeyler içmek yasak bildiğim kadarıyla ben de yasak diye içmedim hiç zararlı bildiğim kadarıyla doktora da sormadim gerçiYoo vallaha içiyorumhiç bişeyi kısmıyorum millet sigara alkol tüketiyor çatır çutur doğruyor ..
Yürüyorum canım ama evde çoğunlukla dışarıya çok çıkmıyorumCanım yüremen lazım .. rahime kan akılı olması lazım ..
7.8.9.ncu günler yerleşme kanaması olabiliyor test yapsan çıkar yerlesme ise. Güzel sonuclarin olsunKızlar günaydın sabah ilaçlarım için kalktım kahve lekelenme olmuşum gece de ilk kez ince bi ağrı oldu sabah şaşırdım bugün 8.günüm ne yapayım ilaçlardan zaten adet olamıyoruz. Herkes aynı soruları soruyor ama benim de kusuruma bakmayın
Birdahaki sefere inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah bakalım kısmetBirdahaki sefere inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Transferden sonra Doktorum hiçbir yasak yok dedi istediğini ye istediğini iç kafanı rahat tut dediKizlarr bu arada ben bişey daha sorucamNescafe ve normal türk kahvesi yasak mı ben içmiyorum yasak diye ama size de yazsak mi?
Çıkar benceBenimde bugün 7. Günüm kızlar 5. Gün embriyosu dayanamayıp test yaptım 2-3 gün önce sonuç negatifti bugün yapsam çıkarmı acaba
Dr a sorsaydın canımKizlar kahverengi akıntım gelmiş korkmalimiyim
Hemşirenize/doktorunuza danışın elbette, ama korkulacak bir şey yoktur eminim. Hamilelikte olağan şeyler bunlar. Aktif kanama olmadıkça korkulacak bir şey yok. Ama siz yine de doktorunuza danışın. En iyisini o bilir.Kizlar kahverengi akıntım gelmiş korkmalimiyim
Suan doktora gidiyorum .ilk dusugumdede kahve leke gelmişti düşük yapmıştım korkuyorum .sanki bugün hamile gibi değilimHemşirenize/doktorunuza danışın elbette, ama korkulacak bir şey yoktur eminim. Hamilelikte olağan şeyler bunlar. Aktif kanama olmadıkça korkulacak bir şey yok. Ama siz yine de doktorunuza danışın. En iyisini o bilir.
Doktora gidiyorum canım simdiDr a sorsaydın canım
Kesin iğne yaptırır.
Sonrasında normale döner zaten.
Kizlarr bu arada ben bişey daha sorucamNescafe ve normal türk kahvesi yasak mı ben içmiyorum yasak diye ama size de yazsak mi?
Erken gebelikmi normal mi yapsam ki çok korkuyorumÇıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?