- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.521
İkimiz içinde hayırlsıHadi ya bı tatil iyi gelir ama dikkat et yinede dinlenAynen veremezsen cumartesi verirsin hayırlısı olsun inşallah
Yine böyle kahve lekem geldi doktora gittim hiç kalmicaksin sürekli yat dedi Ogün hiç kalkmadim sabah lavaboya gittim çamur gibi akıntım geldi sonra kanamaya dondu hastane hastane dolaştık bir ümit en son Zeynep Kamile gittik muayne etti bebek düşmüş yapacak bir şey yok dedi dedi bizi gönderdiler eve geldim üstümü çıkarırken bir baktım yere bir şey düştü bir baktım bebeğim aglamaktan helak oldum .sonra nasılsa izindeyim ailemin yanına memlekete gidelim dedik orda üniversitesi Hastanesi'nde kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gidiyim dedim muayne etcek sandım parça kalmış deyip beni canlı canlı kürtaja aldı bağırta bağırta içimi oydu kürtaj yapacam da demedi Allah belasını versin aklıma geldi yineGerçekmiş nasil yani
Melek kalpten gittim gittim geldim umut vermeden ama umudunu da kaybettirmeden nasıl yazacağımı şaşırmıştım ben demedim mi gün doğmadan neler doğarKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsinGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Canm ya cok üzüldümYine böyle kahve lekem geldi doktora gittim hiç kalmicaksin sürekli yat dedi Ogün hiç kalkmadim sabah lavaboya gittim çamur gibi akıntım geldi sonra kanamaya dondu hastane hastane dolaştık bir ümit en son Zeynep Kamile gittik muayne etti bebek düşmüş yapacak bir şey yok dedi dedi bizi gönderdiler eve geldim üstümü çıkarırken bir baktım yere bir şey düştü bir baktım bebeğim aglamaktan helak oldum .sonra nasılsa izindeyim ailemin yanına memlekete gidelim dedik orda üniversitesi Hastanesi'nde kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gidiyim dedim muayne etcek sandım parça kalmış deyip beni canlı canlı kürtaja aldı bağırta bağırta içimi oydu kürtaj yapacam da demedi Allah belasını versin aklıma geldi yine
Allah tekrar denemek için maddi manevi güç versin inşallah kendiliğinden olurGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Amin canim rabbim kimseye yaşatmasinCanm ya cok üzüldümAllahim bir daha yaşatmasın sana kimse de yaşamasın
Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kendiliğinden nasip etsinGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza
Çok şükür kese iyi durumdailk dusugumun etkisinden kurtulamıyorum bebeğim ayağımın dibine düşmüştü
Yaşadıklarınız çok travmatik, o yüzden anlayabiliyorum, unutmak, düşünmemek çok zor. Allahım bir daha göstermesin, bu sefer yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYine böyle kahve lekem geldi doktora gittim hiç kalmicaksin sürekli yat dedi Ogün hiç kalkmadim sabah lavaboya gittim çamur gibi akıntım geldi sonra kanamaya dondu hastane hastane dolaştık bir ümit en son Zeynep Kamile gittik muayne etti bebek düşmüş yapacak bir şey yok dedi dedi bizi gönderdiler eve geldim üstümü çıkarırken bir baktım yere bir şey düştü bir baktım bebeğim aglamaktan helak oldum .sonra nasılsa izindeyim ailemin yanına memlekete gidelim dedik orda üniversitesi Hastanesi'nde kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gidiyim dedim muayne etcek sandım parça kalmış deyip beni canlı canlı kürtaja aldı bağırta bağırta içimi oydu kürtaj yapacam da demedi Allah belasını versin aklıma geldi yine
Amin canim rabbim yaşatmasin çok zor . maddi manevi çok zor bir süreç .isteyen herkesin kucağı bebisle dolsunYaşadıklarınız çok travmatik, o yüzden anlayabiliyorum, unutmak, düşünmemek çok zor. Allahım bir daha göstermesin, bu sefer yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Üzüldüm bu şekilde sonuçlanmasınaGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canim üzüldüm gerçekten rabbim saglik versin yuvana huzur versin tez vakitte kendiliginden miniginde gelir tamamlanirsiniz inşallahGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Amin canım benim çok sağolMelek kalpten gittim gittim geldim umut vermeden ama umudunu da kaybettirmeden nasıl yazacağımı şaşırmıştım ben demedim mi gün doğmadan neler doğaryemin ederim kendi sonucum pozitif çıkmış gibi sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne nazlı çıktı sıpan
Canım çok üzüldüm.Günün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Rabbim şifa versin sağlık çok önemli gerçekten birdaha yaşamazsınız umarım güzel haberlerimiz olurKızlar size neden tüpbebeğe basladıgımı anlatıcam . İnanın bi hastalıkla savaşmak tüpbebekle savaşmaktan daha yorucu .. ben ilk evlendiğim sene verem oldum hemde karnımın içinde olustu tüplerim enfeksiyon doldu tabi bunun tanı aşamasını anlatmıyorum bile biopsiler emarlar falan . Ve daha 22 yasındaydım tüpbebekle cocuk sahibi olucamı öğrendiğimde . Sonra tam bitti dedim sevindim tüp bebeğe basladım opu falan derken transfere yakın tekrar verem oldum bu sefer sırtımda kocaman bi sislik cıktı ve tüpbebeğe ara verdim . 6 ay yine tedavi gördüm . Bazen gerçekten halimize şükretmemiz gerekiyor . Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hersey nasipte varsa bi sekilde olur . Mesela ben sonuca odaklanamıyorum ya hastalığım tekrarlarsa diye .. düşünün görmediğim bi mikrop benim 3 yılımı , cocuk hayallermi elimden aldı . Sağlığınızın kıymetini bilin
Bende aynısını yaşadım geçen temmuz nasip kısmet değilmiş üzülüyoruz ama gecicek yeni umutlarla dondurulmusunuz varmiGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Merhabalar. Sabahları aç karınla bir çorba kaşığı sızma zeytinyağ üzerine ılık suyun ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Geçmiş olsunKizlar yardim edin benim bir sorunum var kabizlik! Kesinlikle beslenmeden kaynakli degil gunluk kefirimi yumurtami yiyorum ekmegim bir iki dilimi gecmiyor gun icinde halsizlestikte birer salatalik yiyorum kahvaltidan sonra ve aksamlari iki avuc kadar kayisi tuketiyorum hatta uc avuc 4 litre su iciyorum yani lifli gidalari gunluk degisrek yiyorum bildigin diyet gibi ama olmuyor olmuyor tuvalet benim icin iskencce ilac demeyin doktorum tatilde 6sina kadar ne yapabilecegim hakkinda oneriniz var mi
Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Allah tekrar denemek için maddi manevi güç versin inşallah kendiliğinden olur
Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kendiliğinden nasip etsin
Üzüldüm bu şekilde sonuçlanmasına
Allahım en yakın zamanda güzel sonuçlar, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canim üzüldüm gerçekten rabbim saglik versin yuvana huzur versin tez vakitte kendiliginden miniginde gelir tamamlanirsiniz inşallah
Canım çok üzüldüm.
Ne diyeceğimi bilemiyorum böyle olunca
İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.
Hepinize teşekkür ederimBende aynısını yaşadım geçen temmuz nasip kısmet değilmiş üzülüyoruz ama gecicek yeni umutlarla dondurulmusunuz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?