2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gerçekmiş nasil yani
Yine böyle kahve lekem geldi doktora gittim hiç kalmicaksin sürekli yat dedi Ogün hiç kalkmadim sabah lavaboya gittim çamur gibi akıntım geldi sonra kanamaya dondu hastane hastane dolaştık bir ümit en son Zeynep Kamile gittik muayne etti bebek düşmüş yapacak bir şey yok dedi dedi bizi gönderdiler eve geldim üstümü çıkarırken bir baktım yere bir şey düştü bir baktım bebeğim aglamaktan helak oldum .sonra nasılsa izindeyim ailemin yanına memlekete gidelim dedik orda üniversitesi Hastanesi'nde kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gidiyim dedim muayne etcek sandım parça kalmış deyip beni canlı canlı kürtaja aldı bağırta bağırta içimi oydu kürtaj yapacam da demedi Allah belasını versin aklıma geldi yine

Kızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68

ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Melek kalpten gittim gittim geldim umut vermeden ama umudunu da kaybettirmeden nasıl yazacağımı şaşırmıştım ben demedim mi gün doğmadan neler doğar yemin ederim kendi sonucum pozitif çıkmış gibi sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne nazlı çıktı sıpan

Canm ya cok üzüldüm Allahim bir daha yaşatmasın kimse de yaşamasın

Çok şükür kese iyi durumda ilk dusugumun etkisinden kurtulamıyorum bebeğim ayağımın dibine düşmüştü

Yaşadıklarınız çok travmatik, o yüzden anlayabiliyorum, unutmak, düşünmemek çok zor. Allahım bir daha göstermesin, bu sefer yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yaşadıklarınız çok travmatik, o yüzden anlayabiliyorum, unutmak, düşünmemek çok zor. Allahım bir daha göstermesin, bu sefer yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canim rabbim yaşatmasin çok zor . maddi manevi çok zor bir süreç .isteyen herkesin kucağı bebisle dolsun

Günün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canim üzüldüm gerçekten rabbim saglik versin yuvana huzur versin tez vakitte kendiliginden miniginde gelir tamamlanirsiniz inşallah

Amin canım benim çok sağol
İnşallah sağlıkla ilerlesin.
Zaten doğurursam dr a bırakmıycam getirin buraya o şaplağı ben vurayım poposuna diyecem

Günün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Canım çok üzüldüm.
Ne diyeceğimi bilemiyorum böyle olunca
İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.

Rabbim şifa versin sağlık çok önemli gerçekten birdaha yaşamazsınız umarım güzel haberlerimiz olur

Merhabalar. Sabahları aç karınla bir çorba kaşığı sızma zeytinyağ üzerine ılık suyun ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Geçmiş olsun

Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Allah tekrar denemek için maddi manevi güç versin inşallah kendiliğinden olur

Çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kendiliğinden nasip etsin

Üzüldüm bu şekilde sonuçlanmasına
Allahım en yakın zamanda güzel sonuçlar, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canim üzüldüm gerçekten rabbim saglik versin yuvana huzur versin tez vakitte kendiliginden miniginde gelir tamamlanirsiniz inşallah

Canım çok üzüldüm.
Ne diyeceğimi bilemiyorum böyle olunca
İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.

Bende aynısını yaşadım geçen temmuz nasip kısmet değilmiş üzülüyoruz ama gecicek yeni umutlarla dondurulmusunuz varmi
Hepinize teşekkür ederim çok şükür daha önce tattim anneliği Allah sağlık sıhhat versin dondurulmusum var 5 tane ama deneyecek güç var mi bilemiyorum... %50lik artışı görünce sonucu tahmin etmiştim aslinda ama işte insan kabul etmek istemiyor... nasip değilmiş.. bunda da vardir hayır sizlere cok dua ediyorum sağlıcakla alin yavrularinizi kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…