- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.561
Opuden sonra o bende de oldu canim hatta 5.gun embriyosu transferi oldu transferde dahi inmemisti cok rahatsiz ediciydi bol su ictim ve yuruyus yaptim oyle oyle geçti sende oyle yap geçer inşallahKızlar yine benpazartesi opum vardı üç gündür karnımda midemde acayip ağrı var, karnım da şiş. Bugün doktora danıştım normal dedi ama muayene yapma gereksinimi görmedi. Cuma günü transfer var napıcam bu olanlar normal mi?
İçime su serptin şu an allah razı olsunOpuden sonra o bende de oldu canim hatta 5.gun embriyosu transferi oldu transferde dahi inmemisti cok rahatsiz ediciydi bol su ictim ve yuruyus yaptim oyle oyle geçti sende oyle yap geçer inşallah
Bence de boşuna stres yaparsın gerek yokYok yapmadim canim yarın kan vericem odrar testleri ile ugrasmak istemedim
Yok yok korkma canım bi sıkıntı olmuyo sadece seni rahatsiz ediyo iste ben ilk transfer oldugum zaman ilk iki gun yatakta saga sola donemedim oyle sismistimİçime su serptin şu an allah razı olsuntransferde bi sıkıntı olur diye korkuyorum
Aynen canım yarin gorecez yaa herro yaa merroBence de boşuna stres yaparsın gerek yok
Canım bu benim 4.denemem bende bu defa öyle oldum hatta krampdan ağrı dan transfere gideceğim saat bile çok kötüydüm.Duohalac şurup içtim lavaboya çıktım karnımda ki baskı azaldı ağrı hafifledi ama transfer esnasında bile ağrım vardı hiç birşey de olmadı yavaş yavaş geçti şu an çok iyiyim bugün transferin 3.gunu progestan iğne ve hap kullanıyorsan şişliği o yapıyor ağrı da normal sonuçta ameliyat oldun yani hafif birşey değil kiİçime su serptin şu an allah razı olsuntransferde bi sıkıntı olur diye korkuyorum
Öyle ya nasipten öteye köy yok ben şahsen artık negatife alıştım bu defa unutuyorum transfer olduğumu bileAynen canım yarin gorecez yaa herro yaa merro
Ben de aynı anlattığınız şeyler var şu an o dediğiniz şuruba bakıcam bulursam hemen almam lazım çünkü patlıycam gibi hissediyorum kendimi :/ progestan hap kullanıyorum iki günden beri evetCanım bu benim 4.denemem bende bu defa öyle oldum hatta krampdan ağrı dan transfere gideceğim saat bile çok kötüydüm.Duohalac şurup içtim lavaboya çıktım karnımda ki baskı azaldı ağrı hafifledi ama transfer esnasında bile ağrım vardı hiç birşey de olmadı yavaş yavaş geçti şu an çok iyiyim bugün transferin 3.gunu progestan iğne ve hap kullanıyorsan şişliği o yapıyor ağrı da normal sonuçta ameliyat oldun yani hafif birşey değil ki
Bu kullandığımız ilaçlarla adet olmamız mümkün değilmiş diye okumustumEvet adet gününde ağrı guslerde hassasiyet filan çok normalmiş belirtidir sayilabilir de belli olmaz yine de ama bugün hastalanmasan biraz daha ümitli bakabilirsin diye düşünüyorum ,
Eczanede var canim tadı çok güzel doktor günde üç defa kullanabilirsin dedi ben bir defa da kullanıyorum yine de rahatlatıyor hepimiz için en iyisi olsun bebeislerimiz bize tutunsun insBen de aynı anlattığınız şeyler var şu an o dediğiniz şuruba bakıcam bulursam hemen almam lazım çünkü patlıycam gibi hissediyorum kendimi :/ progestan hap kullanıyorum iki günden beri evetSağ ol kuzum yazdığın için inşallah hayırlısıyla bebişinin sana tutunduğunun haberini alırsın
Canım Sulgen’im çok çok teşekkür ederim hemen uyguluyorum verdiğiniz taktikleri yarına inşallah iner biraz bu göbekYok yok korkma canım bi sıkıntı olmuyo sadece seni rahatsiz ediyo iste ben ilk transfer oldugum zaman ilk iki gun yatakta saga sola donemedim oyle sismistimopuden dolayi oluyo heralde yada ameliyathanede usutuyoruz bolca yürü sen su ic ayaklarinin altina sicak su koy zamanla inecektir
Merhaba arkadaşlar ben 27 ağustos ta 2. Transferimiz oldum. Yalnız ilki gibi hiç mi hiç belirti yok ne vücudum da Bi değişiklik var ne uykum geliyor hiç bisey yok sanırım ilki gibi bisey beni bekler çok moralim bozul
Herkes bişeyler yaşıyor 3 günden sonra belirtiler olmaya başlamış bende tık olmayınca ümidim kırıldı.
Canım çok üzgünüm geçmiş olsun. Allah evladını sana bağışlasın ve İnş kendiliğinden gebe kalırsın en kısa zamandaGünün eleneni benim arkadaşlar... hayırlısı... bhcg düşmüş... kimyasal yani sizler sağlıcakla alin bebislerinizi kucaginiza inşallah
Sakın ilaçlarını bırakma, ben negatif olduğunu düşünüp kendim bıraktım ertesi gün kan verdim pozitifi gördüm. Doktorum çok kızdı bu yüzden düşük yapan bile oldu dedi. Hiç hiç belirtim olmadı. Uyku, halsizlik, kasık ağrısı, idrar renk değişikliği, memede ağırlık, meme ucu kahverengi olması, sık idrara çıkma. . . Başka ne sayarsan say hiçbiri yoktu. Belirtilerle gebeliğe alıştık da belirtisizliğe alışmadığımız için negatif olduğunu düşünüp günlerce ağladım ve bari boşu boşuna ilaç almiim diyip ilaç bıraktım. İnş pozitif görürsün ilaçlara ve dinlenmeye devamKızlar sizce transferin 9. günü kan versem çıkar mı? Ona göre ilaca devam edicem ya da bırakıcam, çünkü geçen sefer boşuna ilaç kullanmış oldum.
Gerçektenmi ya ozaman bende kullanabilirimCanım kesinlikle duphalac şurup ben her transfer sonrası lavmanalra lavaboya gidiyordum zaten normalde de çok kabızlık sorunum var herşeyi denedim herşey yalan İnanki duphalac şurup iç günde 3 defa bağırsakların nasıl çalışacak gör
Ben de yarın idrar testi yapicamÖyle ya nasipten öteye köy yok ben şahsen artık negatife alıştım bu defa unutuyorum transfer olduğumu bile
Ah canim benim yarim cay bardagi iciyorum ben onu ac karnina yok Allah yok yaniMerhabalar. Sabahları aç karınla bir çorba kaşığı sızma zeytinyağ üzerine ılık suyun ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Eşime söyleyim de sorsun gelirkenEczanede var canim tadı çok güzel doktor günde üç defa kullanabilirsin dedi ben bir defa da kullanıyorum yine de rahatlatıyor hepimiz için en iyisi olsun bebeislerimiz bize tutunsun ins
Benim de böyle sanki alev topu var sağ tarafım da yanıyor ve batma oluyor ins iyiye işarettirEşime söyleyim de sorsun gelirkenben hareket ettikçe batıyor
Güzel haberlerini bekliyoruz bize umut ol hadiBen de yarın idrar testi yapicam
Tabi ki kullan dua edeceksin banaGerçektenmi ya ozaman bende kullanabilirimcok zor durumdayim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?