- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.501
Ayyyy aman Allahım gözün aydın olsunKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Ya benim günüm pazartesi aslında ama bizim tatil planımız var o yüzden negatif cıkarsa pazar yola cıkıcazSen beni bekle bacım yada cumartesi beraber verelim doktora sordum gününde yap dedi demekki o zaman net çıkıyor
Hadi ya bı tatil iyi gelir ama dikkat et yinede dinlenYa benim günüm pazartesi aslında ama bizim tatil planımız var o yüzden negatif cıkarsa pazar yola cıkıcazneyse cuma gelsin bakiyim eğer vermezsem cumartesi beraber verirzzz
Son 3 günHadi ya bı tatil iyi gelir ama dikkat et yinede dinlenAynen veremezsen cumartesi verirsin hayırlısı olsun inşallah
Ahh insallah canim ağzın bal yesin insallah yarin guzel sonuçlarim olurİnanın herkese hep dua ediyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah senin yerleşme kanaması kesin bence çok güzel haberler alıcaksın yarın hayırlısıyla
72 saat derken nezmn iğne oldu cnmGittim canım kese etrafında hafif kanama var dedi .kan uyuşmazlığı olduğu için 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapmamızı istedi onu yaptık iğne yazdı bir hafta rapor yazdı
Sabah uyanır uyanmaz eşimi uyandirip hemen hastaneye gittik sabah 10 falandi72 saat derken nezmn iğne oldu cnm
Çok çok sevindimKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Kac haftalikta vurulması gerekiyorSabah uyanır uyanmaz eşimi uyandirip hemen hastaneye gittik sabah 10 falandi
Çok çok geçmiş olsun, keseye bir şey olmadığı sürece sorun yok. Maalesef böyle kanamalar 9 ay boyunca görülebiliyor. Doktora gitmekle en iyisini yaptınız. Rapor da yazılmış zaten, evde dinlenin kendinize ve bebeğinize iyi gelcek şeyler yapın. Geçmişte olanı ve kötüyü de düşünmeyin, şimdiye odaklanın. Bebeğiniz sizinle çok şükürMerhaba kizlar rahim etrafında hafif kanama var dedi eşimle kan uyuşmazlığı olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmamızı istedi onu yaptırdık .iğne yazdı prolutan progestana devam çalıştığım için rapor yazdı.kesede bir sıkıntı yok bebek içinde kalp atışınida gösterdi şimdilik dinlenecem.cok korktum düşük olacak diye ilk hamile kaldığımda kahve leke gelip sonrasında düşük yapmıştım çok kötüydü rabbim kimselere yaşatmasin
Ayy inşallahÇok çok sevindimminik seninle bak rahatla artık
Canım seni kese görmeye çağırdılar mı ?Kac haftalikta vurulması gerekiyor
Çok şükür kese iyi durumdaÇok çok geçmiş olsun, keseye bir şey olmadığı sürece sorun yok. Maalesef böyle kanamalar 9 ay boyunca görülebiliyor. Doktora gitmekle en iyisini yaptınız. Rapor da yazılmış zaten, evde dinlenin kendinize ve bebeğinize iyi gelcek şeyler yapın. Geçmişte olanı ve kötüyü de düşünmeyin, şimdiye odaklanın. Bebeğiniz sizinle çok şükür
8 eylülde cnmCanım seni kese görmeye çağırdılar mı ?
Gün kurusu ya da kayısı bide sıcak su iyi geliyor doktorlarda öneriyorlar kayısıyı sabah aç karnına deneyin ve sıcak suyuKizlar yardim edin benim bir sorunum var kabizlik! Kesinlikle beslenmeden kaynakli degil gunluk kefirimi yumurtami yiyorum ekmegim bir iki dilimi gecmiyor gun icinde halsizlestikte birer salatalik yiyorum kahvaltidan sonra ve aksamlari iki avuc kadar kayisi tuketiyorum hatta uc avuc 4 litre su iciyorum yani lifli gidalari gunluk degisrek yiyorum bildigin diyet gibi ama olmuyor olmuyor tuvalet benim icin iskencce ilac demeyin doktorum tatilde 6sina kadar ne yapabilecegim hakkinda oneriniz var mi
Gerçekmiş nasil yaniÇok şükür kese iyi durumdailk dusugumun etkisinden kurtulamıyorum bebeğim ayağımın dibine düşmüştü
Çok çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasınKızlar size neden tüpbebeğe basladıgımı anlatıcam . İnanın bi hastalıkla savaşmak tüpbebekle savaşmaktan daha yorucu .. ben ilk evlendiğim sene verem oldum hemde karnımın içinde olustu tüplerim enfeksiyon doldu tabi bunun tanı aşamasını anlatmıyorum bile biopsiler emarlar falan . Ve daha 22 yasındaydım tüpbebekle cocuk sahibi olucamı öğrendiğimde . Sonra tam bitti dedim sevindim tüp bebeğe basladım opu falan derken transfere yakın tekrar verem oldum bu sefer sırtımda kocaman bi sislik cıktı ve tüpbebeğe ara verdim . 6 ay yine tedavi gördüm . Bazen gerçekten halimize şükretmemiz gerekiyor . Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hersey nasipte varsa bi sekilde olur . Mesela ben sonuca odaklanamıyorum ya hastalığım tekrarlarsa diye .. düşünün görmediğim bi mikrop benim 3 yılımı , cocuk hayallermi elimden aldı . Sağlığınızın kıymetini bilin
Evet gerçekten hayatta herseyin telafisi olabiliyor herseye şansımız var ama sağlık girdimi işin içine hersey değişiyor :) herseyin hayırlısını istiyorum hepimiz içinÇok çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. İnsanın sağlığı söz konusu olunca birden başka şeyler çok anlamsız geliyor, ben de birebir yaşadım. Önceden kafama taktığım ne varsa meğer ne kadar önemsizmiş, onu anladım. Dilerim bu sefer güzel sonuç alır da yavrunuza kavuşursunuz. Ama her ne olursa olsun, hepsinden önemli olan kendi sağlığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?