2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sen beni bekle bacım yada cumartesi beraber verelim doktora sordum gününde yap dedi demekki o zaman net çıkıyor
Ya benim günüm pazartesi aslında ama bizim tatil planımız var o yüzden negatif cıkarsa pazar yola cıkıcaz neyse cuma gelsin bakiyim eğer vermezsem cumartesi beraber verirzzz

Ya benim günüm pazartesi aslında ama bizim tatil planımız var o yüzden negatif cıkarsa pazar yola cıkıcaz neyse cuma gelsin bakiyim eğer vermezsem cumartesi beraber verirzzz
Hadi ya bı tatil iyi gelir ama dikkat et yinede dinlen Aynen veremezsen cumartesi verirsin hayırlısı olsun inşallah

Kizlar yardim edin benim bir sorunum var kabizlik! Kesinlikle beslenmeden kaynakli degil gunluk kefirimi yumurtami yiyorum ekmegim bir iki dilimi gecmiyor gun icinde halsizlestikte birer salatalik yiyorum kahvaltidan sonra ve aksamlari iki avuc kadar kayisi tuketiyorum hatta uc avuc 4 litre su iciyorum yani lifli gidalari gunluk degisrek yiyorum bildigin diyet gibi ama olmuyor olmuyor tuvalet benim icin iskencce ilac demeyin doktorum tatilde 6sina kadar ne yapabilecegim hakkinda oneriniz var mi

Çok çok geçmiş olsun, keseye bir şey olmadığı sürece sorun yok. Maalesef böyle kanamalar 9 ay boyunca görülebiliyor. Doktora gitmekle en iyisini yaptınız. Rapor da yazılmış zaten, evde dinlenin kendinize ve bebeğinize iyi gelcek şeyler yapın. Geçmişte olanı ve kötüyü de düşünmeyin, şimdiye odaklanın. Bebeğiniz sizinle çok şükür

Çok şükür kese iyi durumda ilk dusugumun etkisinden kurtulamıyorum bebeğim ayağımın dibine düşmüştü

Gün kurusu ya da kayısı bide sıcak su iyi geliyor doktorlarda öneriyorlar kayısıyı sabah aç karnına deneyin ve sıcak suyu

Çok çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. İnsanın sağlığı söz konusu olunca birden başka şeyler çok anlamsız geliyor, ben de birebir yaşadım. Önceden kafama taktığım ne varsa meğer ne kadar önemsizmiş, onu anladım. Dilerim bu sefer güzel sonuç alır da yavrunuza kavuşursunuz. Ama her ne olursa olsun, hepsinden önemli olan kendi sağlığınız

Evet gerçekten hayatta herseyin telafisi olabiliyor herseye şansımız var ama sağlık girdimi işin içine hersey değişiyor :) herseyin hayırlısını istiyorum hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…