2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar. Sabahları aç karınla bir çorba kaşığı sızma zeytinyağ üzerine ılık suyun ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Geçmiş olsun

Zeytinyağını ben de kesinlikle öneririm, hem kabızlık olsun olmasın sağlıklı bir şey.
Onun dışında kuru kayısıyı geceden suda bekletip sabah hem o suyu için, hem kayısıları yiyin, üzerine de 1-2 bardak su için. O da olmadı, karnıyarık otu tohumu (kabuğu da olur) öneririm. Hamilelikte kabızlığa karşı en faydalı ve doğal yöntemlerden. Bir yemek kaşığı kadar tohumu ya da kabuğunu isterseniz bir bardak suya karıştırıp için (pek matah bir şey değil), olmadı yoğurdun içine karıştırıp yiyebilirsiniz. Ama arkasından mutlaka bir bardak daha su için ve gün içerisinde de bol sıvı tüketmeye özen gösterin. Benim bildiklerim bu kadar

Canım kesinlikle duphalac şurup ben her transfer sonrası lavmanalra lavaboya gidiyordum zaten normalde de çok kabızlık sorunum var herşeyi denedim herşey yalan İnanki duphalac şurup iç günde 3 defa bağırsakların nasıl çalışacak gör

Kızlar bugün transferin 3.gunu malesef 6 saatlik yola çıktım eve gitmek için kasıklarım da da yanma ve batma var ins tutunuyorlardir annelerine size sorum şu olacak rahimin hangi tarafına yerlestiriyorlar acaba hangi kaşık agiriyorsa oraya mıdır bu konu da bilgisi olan var mı ?

Ben çok araştırdım yolculuk problem değil diye , yerini bilmiyorum maalesef

Kızlar ya bugün normalde adet günüm , transferimin 8. Günü adet olcakmisim gibi ağrım var kasıklarımda ağrıyor bugun
Benimde dun adet gunumdu canım benimde 9.gunumdu sadece oglene kadar belim ağrıdı gecti aksamda lekelenmem oldu onun dışında kasik ağrısı falan olmadi ama herkeste hersey farkli oluyo tabikide insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Peki bu aşamada adet günümüzde ağrı olması normal mi yoksa belirti mi hangisi ki resmen adet olcam sanirdim şuan
Evet adet gününde ağrı guslerde hassasiyet filan çok normalmiş belirtidir sayilabilir de belli olmaz yine de ama bugün hastalanmasan biraz daha ümitli bakabilirsin diye düşünüyorum ,

Olabilir cnm benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte 2 embriyo koyulmuştu üçüz olmuştu , bir tane kese içinde 2 bebek olmuştu tek yumurta ikizi yani . Nasip ettikten sonra rabbim oluyor
Bizde şuan aynı durumdayız nasıl oldu sonrasında naptınız sağlıkla doğdular mı?

Sen test filan yaptın mı canım yoksa bekliyor musun daha

Kızlar yine ben pazartesi opum vardı üç gündür karnımda midemde acayip ağrı var, karnım da şiş. Bugün doktora danıştım normal dedi ama muayene yapma gereksinimi görmedi. Cuma günü transfer var napıcam bu olanlar normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…