- 6 Ağustos 2021
- 73
- 74
- 18
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.541
OLEYYYYYY TEBRİKLERKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Kizlar yardim edin benim bir sorunum var kabizlik! Kesinlikle beslenmeden kaynakli degil gunluk kefirimi yumurtami yiyorum ekmegim bir iki dilimi gecmiyor gun icinde halsizlestikte birer salatalik yiyorum kahvaltidan sonra ve aksamlari iki avuc kadar kayisi tuketiyorum hatta uc avuc 4 litre su iciyorum yani lifli gidalari gunluk degisrek yiyorum bildigin diyet gibi ama olmuyor olmuyor tuvalet benim icin iskencce ilac demeyin doktorum tatilde 6sina kadar ne yapabilecegim hakkinda oneriniz var mi
Merhabalar. Sabahları aç karınla bir çorba kaşığı sızma zeytinyağ üzerine ılık suyun ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Canım kesinlikle duphalac şurup ben her transfer sonrası lavmanalra lavaboya gidiyordum zaten normalde de çok kabızlık sorunum var herşeyi denedim herşey yalan İnanki duphalac şurup iç günde 3 defa bağırsakların nasıl çalışacak görKizlar yardim edin benim bir sorunum var kabizlik! Kesinlikle beslenmeden kaynakli degil gunluk kefirimi yumurtami yiyorum ekmegim bir iki dilimi gecmiyor gun icinde halsizlestikte birer salatalik yiyorum kahvaltidan sonra ve aksamlari iki avuc kadar kayisi tuketiyorum hatta uc avuc 4 litre su iciyorum yani lifli gidalari gunluk degisrek yiyorum bildigin diyet gibi ama olmuyor olmuyor tuvalet benim icin iskencce ilac demeyin doktorum tatilde 6sina kadar ne yapabilecegim hakkinda oneriniz var mi
Canım insAllah iyiye işarettirKızlar ya bugün normalde adet günüm , transferimin 8. Günü adet olcakmisim gibi ağrım var kasıklarımda ağrıyor bugun
Benim adetlerinin saatlerini bile bilirdimCanım insAllah iyiye işarettiradet günün olup adet olmamak çok güzel birşey benim hep düzensiz olduğu için hiç bilemicem
Ben çok araştırdım yolculuk problem değil diye , yerini bilmiyorum maalesefKızlar bugün transferin 3.gunu malesef 6 saatlik yola çıktım eve gitmek için kasıklarım da da yanma ve batma var ins tutunuyorlardir annelerinesize sorum şu olacak rahimin hangi tarafına yerlestiriyorlar acaba hangi kaşık agiriyorsa oraya mıdır bu konu da bilgisi olan var mı ?
Benimde dun adet gunumdu canım benimde 9.gunumdu sadece oglene kadar belim ağrıdı gecti aksamda lekelenmem oldu onun dışında kasik ağrısı falan olmadi ama herkeste hersey farkli oluyo tabikide insallah hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlar ya bugün normalde adet günüm , transferimin 8. Günü adet olcakmisim gibi ağrım var kasıklarımda ağrıyor bugun
Amin canim ya stres oldum yineBenimde dun adet gunumdu canım benimde 9.gunumdu sadece oglene kadar belim ağrıdı gecti aksamda lekelenmem oldu onun dışında kasik ağrısı falan olmadi ama herkeste hersey farkli oluyo tabikide insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benim tüpler açık bir sıkıntı yok eşim de sıkıntı ama hiç bir gün belli olmadı genç kizligimdan beriBenim adetlerinin saatlerini bile bilirdimçok duzenliydi , tüplerim kapalı olduğu için tüp bebek yaptık
Stres olma canım zaten ilaclardan dolayi adet olmamix imkansiz diye biliyorum insallah bebisin yapiyodur o ağrılarıAmin canim ya stres oldum yine
Amin canimmm yaStres olma canım zaten ilaclardan dolayi adet olmamix imkansiz diye biliyorum insallah bebisin yapiyodur o ağrıları
Evet adet gününde ağrı guslerde hassasiyet filan çok normalmiş belirtidir sayilabilir de belli olmaz yine de ama bugün hastalanmasan biraz daha ümitli bakabilirsin diye düşünüyorum ,Peki bu aşamada adet günümüzde ağrı olması normal mi yoksa belirti mi hangisi ki resmen adet olcam sanirdim şuan
Bizde şuan aynı durumdayız nasıl oldu sonrasında naptınız sağlıkla doğdular mı?Olabilir cnm benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte 2 embriyo koyulmuştu üçüz olmuştu , bir tane kese içinde 2 bebek olmuştu tek yumurta ikizi yani . Nasip ettikten sonra rabbim oluyor
Sen test filan yaptın mı canım yoksa bekliyor musun dahaBenimde dun adet gunumdu canım benimde 9.gunumdu sadece oglene kadar belim ağrıdı gecti aksamda lekelenmem oldu onun dışında kasik ağrısı falan olmadi ama herkeste hersey farkli oluyo tabikide insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Yok yapmadim canim yarın kan vericem odrar testleri ile ugrasmak istemedimSen test filan yaptın mı canım yoksa bekliyor musun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?