- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.481
Rabbim öncelikle sana acil şifa versin inşallah önce sen kendi sağlığına kavuşursun sonrada rabbim sana evladına kavuştursun buda bir sınavKızlar size neden tüpbebeğe basladıgımı anlatıcam . İnanın bi hastalıkla savaşmak tüpbebekle savaşmaktan daha yorucu .. ben ilk evlendiğim sene verem oldum hemde karnımın içinde olustu tüplerim enfeksiyon doldu tabi bunun tanı aşamasını anlatmıyorum bile biopsiler emarlar falan . Ve daha 22 yasındaydım tüpbebekle cocuk sahibi olucamı öğrendiğimde . Sonra tam bitti dedim sevindim tüp bebeğe basladım opu falan derken transfere yakın tekrar verem oldum bu sefer sırtımda kocaman bi sislik cıktı ve tüpbebeğe ara verdim . 6 ay yine tedavi gördüm . Bazen gerçekten halimize şükretmemiz gerekiyor . Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hersey nasipte varsa bi sekilde olur . Mesela ben sonuca odaklanamıyorum ya hastalığım tekrarlarsa diye .. düşünün görmediğim bi mikrop benim 3 yılımı , cocuk hayallermi elimden aldı . Sağlığınızın kıymetini bilin
Amin inşallah canımAmiiinnn aminnn kardescazimulteaondan cikip sadece basimi salladim gorunduler diye esim salonun ortasinda hüngür hüngür ağlamaya basladı orda olanlarda bizim gibihasta iste, negatif sonuç aldik sanip bizi teselliye durdu pozitif oldugunu öğrenince hepsi bizle birlikte cok sevindi gozleri doldu umutlandilar bi hastanin pozitif aldigini gorunce bizede dua et dediler ay nasil daha cok agladim sarildim hepsine eger kalbimden geçen benim yasadigim bu duygu herkese nasip olsun dilegini tasvir edecek olsaydim yani bedenimi ezecek agirligi asardi birimiz yasarken birimiz bakmasın hepimizin yuregi ferahlasin inşallah
Canı. Çok geçmiş olsunKızlar size neden tüpbebeğe basladıgımı anlatıcam . İnanın bi hastalıkla savaşmak tüpbebekle savaşmaktan daha yorucu .. ben ilk evlendiğim sene verem oldum hemde karnımın içinde olustu tüplerim enfeksiyon doldu tabi bunun tanı aşamasını anlatmıyorum bile biopsiler emarlar falan . Ve daha 22 yasındaydım tüpbebekle cocuk sahibi olucamı öğrendiğimde . Sonra tam bitti dedim sevindim tüp bebeğe basladım opu falan derken transfere yakın tekrar verem oldum bu sefer sırtımda kocaman bi sislik cıktı ve tüpbebeğe ara verdim . 6 ay yine tedavi gördüm . Bazen gerçekten halimize şükretmemiz gerekiyor . Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hersey nasipte varsa bi sekilde olur . Mesela ben sonuca odaklanamıyorum ya hastalığım tekrarlarsa diye .. düşünün görmediğim bi mikrop benim 3 yılımı , cocuk hayallermi elimden aldı . Sağlığınızın kıymetini bilin
Canım Çok geçmiş olsunKızlar size neden tüpbebeğe basladıgımı anlatıcam . İnanın bi hastalıkla savaşmak tüpbebekle savaşmaktan daha yorucu .. ben ilk evlendiğim sene verem oldum hemde karnımın içinde olustu tüplerim enfeksiyon doldu tabi bunun tanı aşamasını anlatmıyorum bile biopsiler emarlar falan . Ve daha 22 yasındaydım tüpbebekle cocuk sahibi olucamı öğrendiğimde . Sonra tam bitti dedim sevindim tüp bebeğe basladım opu falan derken transfere yakın tekrar verem oldum bu sefer sırtımda kocaman bi sislik cıktı ve tüpbebeğe ara verdim . 6 ay yine tedavi gördüm . Bazen gerçekten halimize şükretmemiz gerekiyor . Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hersey nasipte varsa bi sekilde olur . Mesela ben sonuca odaklanamıyorum ya hastalığım tekrarlarsa diye .. düşünün görmediğim bi mikrop benim 3 yılımı , cocuk hayallermi elimden aldı . Sağlığınızın kıymetini bilin
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Amin canım inşallah çok sevindim adina benimde hafif hafif oldu bel agrilarim ama ne biliyim balla hic belirtiye yormadim bugun transferle birlikte 11. Gunum kahverengi akintimdan baska bi belirtim yok yarin kan verecem dua et bizlerede olur mu sende sağlıcakla kucağına al bebeğini insallah canimEvet hamileyim yarın kese için gidicem transferden sonra 12.gün değerim 792 15.gün de 4216 çıkmıştı snra bı daha kan da baktırmadı doktor 1 eylülde muayeneye çağırdı ama bel ağrım hafif hafif hep oldu bugün de bi tık daha hissettiriyo kendini ağrı insan merak ediyo biz çok zor süreçlerden geçiyoruz o yüzden hep diken üstünde oluyoruz malesef Allah hepimizin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Hanfendi gonderdiginiz bu kahvenin icine bebeginiz tukurmus heralde goruyorum ben ustunde yuzuyorgönderdimm yaa en dublesinden ama sütlüüüü
Bu 2. Transferin bakalım cuma günü kan vericem herseyin hayırlısıRabbim öncelikle sana acil şifa versin inşallah önce sen kendi sağlığına kavuşursun sonrada rabbim sana evladına kavuştursun buda bir sınav
Afiyet olsun canımHanfendi gonderdiginiz bu kahvenin icine bebeginiz tukurmus heralde goruyorum ben ustunde yuzuyorahdhdhdggd ( bukadar kahvemi olur diye saapmayin simdi keciboynuzu tozu o aslinda)
İnşallah sondur güzel haberlerle inşallahBu 2. Transferin bakalım cuma günü kan vericem herseyin hayırlısı
Amin inslalahBu 2. Transferin bakalım cuma günü kan vericem herseyin hayırlısı
Baakk tutundu işte harika artış maşallahKızlar tahlilim çıkmış sonuç 99,68
ilk test 17
ikinci test 26
üçüncü test 99,68
Sen ne yaptın canım gittin mi doktoraRabbim öncelikle sana acil şifa versin inşallah önce sen kendi sağlığına kavuşursun sonrada rabbim sana evladına kavuştursun buda bir sınav
İnşAllah güzel haberlerini alırız.Bu 2. Transferin bakalım cuma günü kan vericem herseyin hayırlısı
Aminnnnnnn inşallah.Baakk tutundu işte harika artış maşallahçok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnanın herkese hep dua ediyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah senin yerleşme kanaması kesin bence çok güzel haberler alıcaksın yarın hayırlısıylaAmin canım inşallah çok sevindim adina benimde hafif hafif oldu bel agrilarim ama ne biliyim balla hic belirtiye yormadim bugun transferle birlikte 11. Gunum kahverengi akintimdan baska bi belirtim yok yarin kan verecem dua et bizlerede olur mu sende sağlıcakla kucağına al bebeğini insallah canim
Cuma günü ver beraber verelimAmin inslalahbenimde 3.5 sene önce 1 tarnsfer oldum şimdi ikinciyi oldum benimde cumartesi 3 nde test günüm insalalh güzel sonuçlar alırız
Gittim canım kese etrafında hafif kanama var dedi .kan uyuşmazlığı olduğu için 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapmamızı istedi onu yaptık iğne yazdı bir hafta rapor yazdıSen ne yaptın canım gittin mi doktora
Cuma günü ver beraber verelimyada ben mi seni beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?