2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Rabbim öncelikle sana acil şifa versin inşallah önce sen kendi sağlığına kavuşursun sonrada rabbim sana evladına kavuştursun buda bir sınav

Amin inşallah canım

Canı. Çok geçmiş olsun Rabbim herkesin kucağını doldursun hayırlısını nasip etsi. Rabbim

Canım Çok geçmiş olsun Rabbim herkesin kucağını doldursun hayırlısını nasip etsin Rabbim

Amin canım inşallah çok sevindim adina benimde hafif hafif oldu bel agrilarim ama ne biliyim balla hic belirtiye yormadim bugun transferle birlikte 11. Gunum kahverengi akintimdan baska bi belirtim yok yarin kan verecem dua et bizlerede olur mu sende sağlıcakla kucağına al bebeğini insallah canim

gönderdimm yaa en dublesinden ama sütlüüüü
Hanfendi gonderdiginiz bu kahvenin icine bebeginiz tukurmus heralde goruyorum ben ustunde yuzuyor ahdhdhdggd ( bukadar kahvemi olur diye saapmayin simdi keciboynuzu tozu o aslinda)

Eklentiler

• IMG-20220831-WA0005.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
İnanın herkese hep dua ediyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz bebeklerimize inşallah senin yerleşme kanaması kesin bence çok güzel haberler alıcaksın yarın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…