- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.581
Kuru kaysi zeytin yagi su lifli gidalar kayisi ve erik posasi bunlari ise yaramiyo deyip biraktigim şeyler de degil yemeye yapmaya devam ediyorum degisen bisey olmadi denemedigim bjr ilac kaldi birde asiri aci bir biber aldim pazardan onu yiyecegim aci iyi gelir belki yoksa isin sonu acilde lavmanZeytinyağını ben de kesinlikle öneririm, hem kabızlık olsun olmasın sağlıklı bir şey.
Onun dışında kuru kayısıyı geceden suda bekletip sabah hem o suyu için, hem kayısıları yiyin, üzerine de 1-2 bardak su için. O da olmadı, karnıyarık otu tohumu (kabuğu da olur) öneririm. Hamilelikte kabızlığa karşı en faydalı ve doğal yöntemlerden. Bir yemek kaşığı kadar tohumu ya da kabuğunu isterseniz bir bardak suya karıştırıp için (pek matah bir şey değil), olmadı yoğurdun içine karıştırıp yiyebilirsiniz. Ama arkasından mutlaka bir bardak daha su için ve gün içerisinde de bol sıvı tüketmeye özen gösterin. Benim bildiklerim bu kadar
Sizin için kesin iyiye işaret ama benim daha bebeğim benimle buluşmadığı için çekemiyorum bu ağrıyıBenim de böyle sanki alev topu var sağ tarafım da yanıyor ve batma oluyor ins iyiye işarettir
Yok kız sakın acı filan yeme bu yediklerini hepsini günlerce yaptım zerre fayda etmedi 4 gün filan cikamamistum korkudan yemek bile giyemiyordum geçen defa ananas yedim o çıkardı beni ve ananas faydalı da çok sonra bu şurubu doktorum söyledi sakın ıkınma bu şurup zaten seni rahatlatacak dedi ve öyle de olduKuru kaysi zeytin yagi su lifli gidalar kayisi ve erik posasi bunlari ise yaramiyo deyip biraktigim şeyler de degil yemeye yapmaya devam ediyorum degisen bisey olmadi denemedigim bjr ilac kaldi birde asiri aci bir biber aldim pazardan onu yiyecegim aci iyi gelir belki yoksa isin sonu acilde lavman
İns öyledir de çoğu zaman bu belirtiler olup olmadığı da oluyor o yüzden gerçekten takılmamak lazım kafa rahat olacak kabız olmayacaksin gerisi artık nasipSizin için kesin iyiye işaret ama benim daha bebeğim benimle buluşmadığı için çekemiyorum bu ağrıyı
Ayrıca lavman yapmak istersen de acile gitmene gerek yok alıp evde kendin de yapabilirsinKuru kaysi zeytin yagi su lifli gidalar kayisi ve erik posasi bunlari ise yaramiyo deyip biraktigim şeyler de degil yemeye yapmaya devam ediyorum degisen bisey olmadi denemedigim bjr ilac kaldi birde asiri aci bir biber aldim pazardan onu yiyecegim aci iyi gelir belki yoksa isin sonu acilde lavman
Cetrotide yada tarlusal tarzı ilaç kullaniyor musun cnm kullanıyorsan bir haftaya kalmaz inerKızlar yine benpazartesi opum vardı üç gündür karnımda midemde acayip ağrı var, karnım da şiş. Bugün doktora danıştım normal dedi ama muayene yapma gereksinimi görmedi. Cuma günü transfer var napıcam bu olanlar normal mi?
Öyledir öyledir inşallahİns öyledir de çoğu zaman bu belirtiler olup olmadığı da oluyor o yüzden gerçekten takılmamak lazım kafa rahat olacak kabız olmayacaksin gerisi artık nasip
Canım ben Duphaston diye bi ilaç kullanıyorum, dediğiniz gibi sıcak su torbasını ısıttım şimdi koyuyorumCetrotide yada tarlusal tarzı ilaç kullaniyor musun cnm kullanıyorsan bir haftaya kalmaz iner
Ayaklarının altına sıcak su torbası koy gazını hemen çözer evin içinde yürü usutmemeye dikkat et
Bende oyle valla cok fazla kafaya takmamaya çalıştım günlük hayatima devam ettimÖyle ya nasipten öteye köy yok ben şahsen artık negatife alıştım bu defa unutuyorum transfer olduğumu bile
Bide böyle deneyelimBende oyle valla cok fazla kafaya takmamaya çalıştım günlük hayatima devam ettim
İnşallah canımCanım Sulgen’im çok çok teşekkür ederim hemen uyguluyorum verdiğiniz taktikleri yarına inşallah iner biraz bu göbek
Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))Korkmayın ne olur, doktora gitmekle en iyisini yapıyorsunuz. İnşallah önemli bir şey değildir. Buradan bizi de haberdar edin
Doktorun bildiği vardır hadi hayırlısı ne zmn transfer bekliyoruz burda seni canmCanım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Hakkinda hayırlısı olsun canım şahsen benimde negatif çıkarsa valla bende hemen otekileri denemek isticem doktorumda uygun görürse vücut ilaclara alismisken beklemeyim hic diyorumCanım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Geç tutunma olabilir kan verme gününüze kadar ilaçlarınızı bırakmayın belki son gün tutunacak aksi takdirde drunuz 9. gün test yapın bırakın zaten derdi inşallah tutunmuştur güzel sağlıklı sonuçlar alırsınızKızlar sizce transferin 9. günü kan versem çıkar mı? Ona göre ilaca devam edicem ya da bırakıcam, çünkü geçen sefer boşuna ilaç kullanmış oldum.
Ayyy ne güzel haber bu defa olacak inşallahCanım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Bir adet döneminden sonra rahim kalınlaştırmaya başlayacakmış. Bugün ilaçlara başladım lucrin vurulcamDoktorun bildiği vardır hadi hayırlısı ne zmn transfer bekliyoruz burda seni canm
Çok korkuyorum sanırım şuan hazır değilim ama bir buçuk aya daha toparlamış olurum herhaldeAyyy ne güzel haber bu defa olacak inşallahEylül güzel ay serinli yağmurlu az stresli
Hadi bakim bize yetişBir adet döneminden sonra rahim kalınlaştırmaya başlayacakmış. Bugün ilaçlara başladım lucrin vurulcam
Canım benim dr da aynı şurubu önermiş. Ben kabız olmadım ilk andan beri erik suyu ve kefir içiyorum hatta hafşfden ishal gibiyim çok içtim galibaBen de aynı anlattığınız şeyler var şu an o dediğiniz şuruba bakıcam bulursam hemen almam lazım çünkü patlıycam gibi hissediyorum kendimi :/ progestan hap kullanıyorum iki günden beri evetSağ ol kuzum yazdığın için inşallah hayırlısıyla bebişinin sana tutunduğunun haberini alırsın
Önceki gibi rahat değilim bu seferHakkinda hayırlısı olsun canım şahsen benimde negatif çıkarsa valla bende hemen otekileri denemek isticem doktorumda uygun görürse vücut ilaclara alismisken beklemeyim hic diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?