2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kuru kaysi zeytin yagi su lifli gidalar kayisi ve erik posasi bunlari ise yaramiyo deyip biraktigim şeyler de degil yemeye yapmaya devam ediyorum degisen bisey olmadi denemedigim bjr ilac kaldi birde asiri aci bir biber aldim pazardan onu yiyecegim aci iyi gelir belki yoksa isin sonu acilde lavman

Yok kız sakın acı filan yeme bu yediklerini hepsini günlerce yaptım zerre fayda etmedi 4 gün filan cikamamistum korkudan yemek bile giyemiyordum geçen defa ananas yedim o çıkardı beni ve ananas faydalı da çok sonra bu şurubu doktorum söyledi sakın ıkınma bu şurup zaten seni rahatlatacak dedi ve öyle de oldu

Ayrıca lavman yapmak istersen de acile gitmene gerek yok alıp evde kendin de yapabilirsin

Cetrotide yada tarlusal tarzı ilaç kullaniyor musun cnm kullanıyorsan bir haftaya kalmaz iner
Ayaklarının altına sıcak su torbası koy gazını hemen çözer evin içinde yürü usutmemeye dikkat et

İns öyledir de çoğu zaman bu belirtiler olup olmadığı da oluyor o yüzden gerçekten takılmamak lazım kafa rahat olacak kabız olmayacaksin gerisi artık nasip
Öyledir öyledir inşallah evet benim de korkulu rüyam kabız olmaz onu da yaşıyorum şu an maalesef

Cetrotide yada tarlusal tarzı ilaç kullaniyor musun cnm kullanıyorsan bir haftaya kalmaz iner
Ayaklarının altına sıcak su torbası koy gazını hemen çözer evin içinde yürü usutmemeye dikkat et
Canım ben Duphaston diye bi ilaç kullanıyorum, dediğiniz gibi sıcak su torbasını ısıttım şimdi koyuyorum

Korkmayın ne olur, doktora gitmekle en iyisini yapıyorsunuz. İnşallah önemli bir şey değildir. Buradan bizi de haberdar edin
Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))

Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Doktorun bildiği vardır hadi hayırlısı ne zmn transfer bekliyoruz burda seni canm

Hakkinda hayırlısı olsun canım şahsen benimde negatif çıkarsa valla bende hemen otekileri denemek isticem doktorumda uygun görürse vücut ilaclara alismisken beklemeyim hic diyorum

Kızlar sizce transferin 9. günü kan versem çıkar mı? Ona göre ilaca devam edicem ya da bırakıcam, çünkü geçen sefer boşuna ilaç kullanmış oldum.
Geç tutunma olabilir kan verme gününüze kadar ilaçlarınızı bırakmayın belki son gün tutunacak aksi takdirde drunuz 9. gün test yapın bırakın zaten derdi inşallah tutunmuştur güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız o kadar emek verdiniz birkaç gün daha ilaç içmekten zarar gelmez

Canım benim dr da aynı şurubu önermiş. Ben kabız olmadım ilk andan beri erik suyu ve kefir içiyorum hatta hafşfden ishal gibiyim çok içtim galiba
Ama sende fayda etmemiş bence sen ilacı al dene biran önce. Nasıl kullanılcağıda yazıyor ekledim fotoğraf

Eklentiler

• image.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 38
Hakkinda hayırlısı olsun canım şahsen benimde negatif çıkarsa valla bende hemen otekileri denemek isticem doktorumda uygun görürse vücut ilaclara alismisken beklemeyim hic diyorum
Önceki gibi rahat değilim bu sefer amiin hayırlısı inşallah
Hiç düşünme şimdi onu pozitif olacak inşallah
Hangisi iyi bilmiyorum valla ben alıştım sıfırdan başlamaya hep öyle olacak sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…