- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.601
Sağol canım Allah razı olsunHadi bakim bize yetişçok sevindim bu denemede yüzün güler inşallah
Sade soda da iyi geliyorÖyledir öyledir inşallahevet benim de korkulu rüyam kabız olmaz onu da yaşıyorum şu an maalesef
Canım ben Duphaston diye bi ilaç kullanıyorum, dediğiniz gibi sıcak su torbasını ısıttım şimdi koyuyorum
İnşallah canım ama olsun yinede yavastan negatife alistiriyim kendimiÖnceki gibi rahat değilim bu seferamiin hayırlısı inşallah
Hiç düşünme şimdi onu pozitif olacak inşallah
Hangisi iyi bilmiyorum valla ben alıştım sıfırdan başlamaya hep öyle olacak sanıyorum
Duphalac öneren olmuş, o %100 işinizi görür zaten. İlaç olmasın deyince onu hiç yazmadımKuru kaysi zeytin yagi su lifli gidalar kayisi ve erik posasi bunlari ise yaramiyo deyip biraktigim şeyler de degil yemeye yapmaya devam ediyorum degisen bisey olmadi denemedigim bjr ilac kaldi birde asiri aci bir biber aldim pazardan onu yiyecegim aci iyi gelir belki yoksa isin sonu acilde lavman
Ben bugün ovulasyon testi alacaktım. Çok heyecanlıydım duygularım karışıverdiİnşallah canım ama olsun yinede yavastan negatife alistiriyim kendimiAllah büyüktür canım elbet bir gün kapimjzi çalacak bizim mucizelerimizde sağlıkla hayırla inşallah
Ay hadi hayırlısı olsun inşallahCanım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Ayyyy sende başlıyorsun o zaman,şimdi heyecanlandım işteAy hadi hayırlısı olsun inşallah
Bu sefer her şey çok güzel olsun
Ben de şimdi geri dönüş aldım, Cuma günü için doktorum muayeneye çağırdı, bir de aynı gün histeroskopi için randevu oluşturdu. Gerek görürse sabah muayeneden sonra hemen işleme alacak
Bir de duruma göre yeniden Zoladex iğne yapacak. Hakkımızda hayırlısı
Hahahah eee dene yine canım istersen nolacak sanki mucizelerimizin nasil geleceği belli olmazBen bugün ovulasyon testi alacaktım. Çok heyecanlıydım duygularım karışıverdiinşallah canım güzel şeyler olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canm bu sefer hersey güzel olacak inşAllahAy hadi hayırlısı olsun inşallah
Bu sefer her şey çok güzel olsun
Ben de şimdi geri dönüş aldım, Cuma günü için doktorum muayeneye çağırdı, bir de aynı gün histeroskopi için randevu oluşturdu. Gerek görürse sabah muayeneden sonra hemen işleme alacak
Bir de duruma göre yeniden Zoladex iğne yapacak. Hakkımızda hayırlısı
Ayy inanmıyorum içimi nasıl ferahlattınız anlatamam. Üzüntümden ilaçları bırakacaktım. Yalnız şöyle bişey daha var ben kimyasal gebelik yaşadım o zaman bütün belirtileri yaşadım şimdi de eğer gebelik olsa vücudum illa ki tepki verir diye düşünmeden kendimi alamıyorum.Canım çok üzgünüm geçmiş olsun. Allah evladını sana bağışlasın ve İnş kendiliğinden gebe kalırsın en kısa zamanda
Sakın ilaçlarını bırakma, ben negatif olduğunu düşünüp kendim bıraktım ertesi gün kan verdim pozitifi gördüm. Doktorum çok kızdı bu yüzden düşük yapan bile oldu dedi. Hiç hiç belirtim olmadı. Uyku, halsizlik, kasık ağrısı, idrar renk değişikliği, memede ağırlık, meme ucu kahverengi olması, sık idrara çıkma. . . Başka ne sayarsan say hiçbiri yoktu. Belirtilerle gebeliğe alıştık da belirtisizliğe alışmadığımız için negatif olduğunu düşünüp günlerce ağladım ve bari boşu boşuna ilaç almiim diyip ilaç bıraktım. İnş pozitif görürsün ilaçlara ve dinlenmeye devam
İnşAllah inşAllah dediğiniz gibi olur. İnternette 6 gün içinde tutunur yazıyordu bende o yüzden bırıkayım demiştimGeç tutunma olabilir kan verme gününüze kadar ilaçlarınızı bırakmayın belki son gün tutunacak aksi takdirde drunuz 9. gün test yapın bırakın zaten derdi inşallah tutunmuştur güzel sağlıklı sonuçlar alırsınızo kadar emek verdiniz birkaç gün daha ilaç içmekten zarar gelmez
Bakalım, histeroskopi nasıl sonuçlanacak. Ama tekrar Zoladex yapmak istediğine göre, yakın zamanda tekrar transfer düşünüyor. Off ne diyeyim, Allahım her şeyin hayırlısını versin. Hayırlısıyla bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAyyyy sende başlıyorsun o zaman,şimdi heyecanlandım işte
Çok sağ olun, inşallah öyle olurHakkınızda hayırlısı olsun inşallah canm bu sefer hersey güzel olacak inşAllah
Ya kuzum benim hep sol kasığım ağrıdı. Sol bacağıma vuran böyle hafif zonklama tarzı. Sol kasık ağrısı bebek tutunmasına işaretmiş. Sağ kasık ağrısı konusunda bilgim yok. Sol kasığım hala da ağrıyor.Kızlar bugün transferin 3.gunu malesef 6 saatlik yola çıktım eve gitmek için kasıklarım da da yanma ve batma var ins tutunuyorlardir annelerinesize sorum şu olacak rahimin hangi tarafına yerlestiriyorlar acaba hangi kaşık agiriyorsa oraya mıdır bu konu da bilgisi olan var mı ?
Büyük ihtimalle çıkar kuzum eğer 5. Gün embriyosuysa. Ama 3. Gün ise 2 gün daha beklemelisin en azKızlar sizce transferin 9. günü kan versem çıkar mı? Ona göre ilaca devam edicem ya da bırakıcam, çünkü geçen sefer boşuna ilaç kullanmış oldum.
5. gün embriyo tatlımBüyük ihtimalle çıkar kuzum eğer 5. Gün embriyosuysa. Ama 3. Gün ise 2 gün daha beklemelisin en az
Histeroskopi bana opu dan daha zorlu bir süreç gibi geldi canım. Eğer bir sıkıntı çıksa da o an da onaracaklar zaten düzeltecekler İçini ferah tutBakalım, histeroskopi nasıl sonuçlanacak. Ama tekrar Zoladex yapmak istediğine göre, yakın zamanda tekrar transfer düşünüyor. Off ne diyeyim, Allahım her şeyin hayırlısını versin. Hayırlısıyla bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yaa bakalım inşallah benim ağrılar da iyiye işarettirYa kuzum benim hep sol kasığım ağrıdı. Sol bacağıma vuran böyle hafif zonklama tarzı. Sol kasık ağrısı bebek tutunmasına işaretmiş. Sağ kasık ağrısı konusunda bilgim yok. Sol kasığım hala da ağrıyor.
Canım hayırlısı olsun valla hiç belli olmuyor bu işler.Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?