2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah canım ama olsun yinede yavastan negatife alistiriyim kendimi Allah büyüktür canım elbet bir gün kapimjzi çalacak bizim mucizelerimizde sağlıkla hayırla inşallah

Duphalac öneren olmuş, o %100 işinizi görür zaten. İlaç olmasın deyince onu hiç yazmadım
Ama karnıyarık otu tohumu da mutlaka aklınızda bulunsun, ilaç kullanmak istemeyenler için hayat kurtarıcı.

İnşallah canım ama olsun yinede yavastan negatife alistiriyim kendimi Allah büyüktür canım elbet bir gün kapimjzi çalacak bizim mucizelerimizde sağlıkla hayırla inşallah
Ben bugün ovulasyon testi alacaktım. Çok heyecanlıydım duygularım karışıverdi inşallah canım güzel şeyler olacak

Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah
Bu sefer her şey çok güzel olsun

Ben de şimdi geri dönüş aldım, Cuma günü için doktorum muayeneye çağırdı, bir de aynı gün histeroskopi için randevu oluşturdu. Gerek görürse sabah muayeneden sonra hemen işleme alacak
Bir de duruma göre yeniden Zoladex iğne yapacak. Hakkımızda hayırlısı

Ayyyy sende başlıyorsun o zaman,şimdi heyecanlandım işte

Ben bugün ovulasyon testi alacaktım. Çok heyecanlıydım duygularım karışıverdi inşallah canım güzel şeyler olacak
Hahahah eee dene yine canım istersen nolacak sanki mucizelerimizin nasil geleceği belli olmaz insallah canim guzel günler göreceğiz bir gün

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canm bu sefer hersey güzel olacak inşAllah

Daha önce histeroskopi olan hanımlar,
işlemden sonra tek başıma eve gidecek durumda olurum değil mi? Eşimin işlerinden dolayı benimle gelmesi pek mümkün görünmüyor da. Sonuçta ufak bir işlem, tek olmamda bir sakınca olmaz herhalde?

Ayy inanmıyorum içimi nasıl ferahlattınız anlatamam. Üzüntümden ilaçları bırakacaktım. Yalnız şöyle bişey daha var ben kimyasal gebelik yaşadım o zaman bütün belirtileri yaşadım şimdi de eğer gebelik olsa vücudum illa ki tepki verir diye düşünmeden kendimi alamıyorum.

İnşAllah inşAllah dediğiniz gibi olur. İnternette 6 gün içinde tutunur yazıyordu bende o yüzden bırıkayım demiştim

Ayyyy sende başlıyorsun o zaman,şimdi heyecanlandım işte
Bakalım, histeroskopi nasıl sonuçlanacak. Ama tekrar Zoladex yapmak istediğine göre, yakın zamanda tekrar transfer düşünüyor. Off ne diyeyim, Allahım her şeyin hayırlısını versin. Hayırlısıyla bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ya kuzum benim hep sol kasığım ağrıdı. Sol bacağıma vuran böyle hafif zonklama tarzı. Sol kasık ağrısı bebek tutunmasına işaretmiş. Sağ kasık ağrısı konusunda bilgim yok. Sol kasığım hala da ağrıyor.

Histeroskopi bana opu dan daha zorlu bir süreç gibi geldi canım. Eğer bir sıkıntı çıksa da o an da onaracaklar zaten düzeltecekler İçini ferah tut

Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Canım hayırlısı olsun valla hiç belli olmuyor bu işler.
Dr pek ümitlenme diyor embriyo için kadın doğum yapıyor.
Allah işini gücünü rast getirsin 1 tane mi dondurulmuşun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…