- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.621
Bir sakınca olmaz bence. Ben işlemden 1 saat sonra hastaneden çıkıp yemek yemeğe dışarı çıkmıştımDaha önce histeroskopi olan hanımlar,
işlemden sonra tek başıma eve gidecek durumda olurum değil mi? Eşimin işlerinden dolayı benimle gelmesi pek mümkün görünmüyor da. Sonuçta ufak bir işlem, tek olmamda bir sakınca olmaz herhalde?
Kim ümitlenme diyor canımCanım hayırlısı olsun valla hiç belli olmuyor bu işler.
Dr pek ümitlenme diyor embriyo için kadın doğum yapıyor.
Allah işini gücünü rast getirsin 1 tane mi dondurulmuşun var?
Çoğu kişide olmuştu bel ağrısı iyiye işarettir inşallah canımKızlar benim bugün 7. Günüm ya bel ağrım var umarım iyiye işarettir
İnşallah ya hayırlısıylaÇoğu kişide olmuştu bel ağrısı iyiye işarettir inşallah canım
Canım benim dr da aynı şurubu önermiş. Ben kabız olmadım ilk andan beri erik suyu ve kefir içiyorum hatta hafşfden ishal gibiyim çok içtim galiba
Ama sende fayda etmemiş bence sen ilacı al dene biran önce. Nasıl kullanılcağıda yazıyor ekledim fotoğraf
Ayy kızlar iyi ki varsınız yemin ederim allah razı olsun inşallah hepinizdenSade soda da iyi geliyor
Cevabınız için çok teşekkür ederimBir sakınca olmaz bence. Ben işlemden 1 saat sonra hastaneden çıkıp yemek yemeğe dışarı çıkmıştım
İnşallah sorun olmaz, bu opudan daha basit bir operasyon bana göre, bence size de öyle gelecekCevabınız için çok teşekkür ederim
Yani ben daha önce toplam 4 ameliyat geçirdim, ki bu onlarla kıyaslanmaz. Ama yine de sorup emin olmak istedim. OPU’lardan sonra da hiç sorun yaşamadım. Umarım bunda da tek başıma eve gitmemde bir sorun olmaz
Bazen okuyoruz burada.Kim ümitlenme diyor canım
Ya bir faydası olsun da, OPU, histeroskopi falan, bunları gözüm görmüyor bile.Histeroskopi bana opu dan daha zorlu bir süreç gibi geldi canım. Eğer bir sıkıntı çıksa da o an da onaracaklar zaten düzeltecekler İçini ferah tut
Bu kullandığımız ilaçlarla adet olmamız mümkün değilmi
O zaman çıkar canım benim az da olsa istiyosan yap zaten yarın test günün5. gün embriyo tatlım
Seni etiketledim görmedinBazen okuyoruz burada.
Tanısal mı yapacak doktorunuz operatif mi? Ben 2 şubatta oldum. Rahimde perde ve tepede basıklık vardı baya uğraştı. Kanama 10 gün filan sürer adet gibi olur dedi. Ama tam 45 gün foşur foşur (böyle lap diye bırakıp üstüm başım koltuğum defalarca kan oldu lavaboya koşmana kadar) doktorum bile çok şaşırdı. Sezeryan sonrası verilen metiler ilaç, yüksek doz yasmin vs kullandım da öyle bitti. Ama dediğim gibi benim işlemli(operatif) bir histereskopi idi. Ben istisnayım ama o dönem okula devam edemedim, dışarı çıkamadım. Senin sanırım ne olur ne olmaz diye bakıp varsa ufak tıkanıklıklar için bakacak o yüzden hemen normale dönersinDaha önce histeroskopi olan hanımlar,
işlemden sonra tek başıma eve gidecek durumda olurum değil mi? Eşimin işlerinden dolayı benimle gelmesi pek mümkün görünmüyor da. Sonuçta ufak bir işlem, tek olmamda bir sakınca olmaz herhalde?
Bireyden bireye farklılıklar olduğu gibi gebelik lere göre de değişiyor. Annemin bana hamile kaldığında haberi dahi olmamış ama abimde iken gümbür gümbür burdayım demiş :) kestiremiyorum insan. Kötüye yormayın İnş bebeğiniz vardır ve sizinle dirAyy inanmıyorum içimi nasıl ferahlattınız anlatamam. Üzüntümden ilaçları bırakacaktım. Yalnız şöyle bişey daha var ben kimyasal gebelik yaşadım o zaman bütün belirtileri yaşadım şimdi de eğer gebelik olsa vücudum illa ki tepki verir diye düşünmeden kendimi alamıyorum.
Yok canım görmedim.Seni etiketledim görmedinKatre_g bu arkadaşın değeri başta az düzensiz arttı şimdi 28 haftalik
Çok geçmiş olsunTanısal mı yapacak doktorunuz operatif mi? Ben 2 şubatta oldum. Rahimde perde ve tepede basıklık vardı baya uğraştı. Kanama 10 gün filan sürer adet gibi olur dedi. Ama tam 45 gün foşur foşur (böyle lap diye bırakıp üstüm başım koltuğum defalarca kan oldu lavaboya koşmana kadar) doktorum bile çok şaşırdı. Sezeryan sonrası verilen metiler ilaç, yüksek doz yasmin vs kullandım da öyle bitti. Ama dediğim gibi benim işlemli(operatif) bir histereskopi idi. Ben istisnayım ama o dönem okula devam edemedim, dışarı çıkamadım. Senin sanırım ne olur ne olmaz diye bakıp varsa ufak tıkanıklıklar için bakacak o yüzden hemen normale dönersinSağlıcakla olsun, ekstra şifa versin inş.
Benim rahim ağzı yetmezliği varmış rahim ağzım 20 haftalıkken bi anda açıldı ve kaybettim cnm . Bir daha hamile kalırsam 12 haftalıkken rahim ağzı dikilecek tabi nasipseBizde şuan aynı durumdayız nasıl oldu sonrasında naptınız sağlıkla doğdular mı?
Doktorum umutlu aslında o daha kötü embriyoların tutunduğunu söylüyor. Evet belli olmuyor hayırlısı olsun inşallahBazen okuyoruz burada.
Gözün aydın canım inşallah bu sefer güzel sonuç alacaksın senin adına çok sevindimCanım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Ben yaptırdım narkoz vermişlerdi eşimle gitmiştim kendime geldikten sonra normal bir şekilde eve gittikDaha önce histeroskopi olan hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?