2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bir sakınca olmaz bence. Ben işlemden 1 saat sonra hastaneden çıkıp yemek yemeğe dışarı çıkmıştım

Sade soda da iyi geliyor
Ayy kızlar iyi ki varsınız yemin ederim allah razı olsun inşallah hepinizden ben bi liste yapıp yarın erkenden çıkayım alışverişe en iyisi doktor da bana protein ye dedi ama pek bir işe yaramıyor yani

Bir sakınca olmaz bence. Ben işlemden 1 saat sonra hastaneden çıkıp yemek yemeğe dışarı çıkmıştım
Cevabınız için çok teşekkür ederim
Yani ben daha önce toplam 4 ameliyat geçirdim, ki bu onlarla kıyaslanmaz. Ama yine de sorup emin olmak istedim. OPU’lardan sonra da hiç sorun yaşamadım. Umarım bunda da tek başıma eve gitmemde bir sorun olmaz

İnşallah sorun olmaz, bu opudan daha basit bir operasyon bana göre, bence size de öyle gelecek

Histeroskopi bana opu dan daha zorlu bir süreç gibi geldi canım. Eğer bir sıkıntı çıksa da o an da onaracaklar zaten düzeltecekler İçini ferah tut
Ya bir faydası olsun da, OPU, histeroskopi falan, bunları gözüm görmüyor bile.
İnşallah bundan sonrası güzel olsun

Tanısal mı yapacak doktorunuz operatif mi? Ben 2 şubatta oldum. Rahimde perde ve tepede basıklık vardı baya uğraştı. Kanama 10 gün filan sürer adet gibi olur dedi. Ama tam 45 gün foşur foşur (böyle lap diye bırakıp üstüm başım koltuğum defalarca kan oldu lavaboya koşmana kadar) doktorum bile çok şaşırdı. Sezeryan sonrası verilen metiler ilaç, yüksek doz yasmin vs kullandım da öyle bitti. Ama dediğim gibi benim işlemli(operatif) bir histereskopi idi. Ben istisnayım ama o dönem okula devam edemedim, dışarı çıkamadım. Senin sanırım ne olur ne olmaz diye bakıp varsa ufak tıkanıklıklar için bakacak o yüzden hemen normale dönersin Sağlıcakla olsun, ekstra şifa versin inş.
Bireyden bireye farklılıklar olduğu gibi gebelik lere göre de değişiyor. Annemin bana hamile kaldığında haberi dahi olmamış ama abimde iken gümbür gümbür burdayım demiş :) kestiremiyorum insan. Kötüye yormayın İnş bebeğiniz vardır ve sizinle dir

Merhaba
Eklediğim ilaçlar elimde mevcut. Lutinus tablet 10 adet, estrofem 4 hiç açılmamış 2 açılmış toplam 5 kutu, prograf 26 adet. Gerçekten ihtiyacı olan, maddi anlamda bu tedavi sürecinde zorlanan birilerine ödemeli kargo ile göndermek isterim. Prograf çok pahalı olduğu için ve devletten karşılanmadığı için, estrofemde çok zor bulunduğu için atmaya içim el vermedi. İlginenen birileri var mı? Dilerim ki herkes mucizesine kavuşsun.

Çok geçmiş olsun
Operatife döner mi onu bakmadan doktorum da bilemez herhalde. Yani tamamen neyle karşılaşacağımıza bağlı. Umarım o kadar kanamalı bir durum olmaz

Bizde şuan aynı durumdayız nasıl oldu sonrasında naptınız sağlıkla doğdular mı?
Benim rahim ağzı yetmezliği varmış rahim ağzım 20 haftalıkken bi anda açıldı ve kaybettim cnm . Bir daha hamile kalırsam 12 haftalıkken rahim ağzı dikilecek tabi nasipse Ama üçüzlerin hamileliği olsun o ultrasondaki görüntüleri olsun bambaşka bir duygu rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş çok sevindim

Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Gözün aydın canım inşallah bu sefer güzel sonuç alacaksın senin adına çok sevindim

Ben yaptırdım narkoz vermişlerdi eşimle gitmiştim kendime geldikten sonra normal bir şekilde eve gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…