2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Teşekkür ederim.Aynen çok farklı bi duygu ne olduğunu anlayamadık bi anda. Bakalım nolacak ilerleyen zamanda hayırlısı. Amin inşallah

İnşallah sorun olmaz, bu opudan daha basit bir operasyon bana göre, bence size de öyle gelecek

Ben yaptırdım narkoz vermişlerdi eşimle gitmiştim kendime geldikten sonra normal bir şekilde eve gittik

İşlemin kendisinden korkmuyorum zaten. Sadece yalnız olacağım için sonrasını merak ettim. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu engeli de aşar bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederiz

Mrb kizceler kimyasal gebelik sonrası bugün tekrar histereskopi oldum doktorum iyiki oldun dedi tekrar yapışmış rahim içim büyük ihtimalle ondan kimyasal olmuş Ekim ayında kontrol var Kasım da büyük ihtimalle 5.gun embriyosu çift transfer olacak inşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğim inşallah sağlıklı ve hayırlı ikizlerim olur bu arada pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza İnşallah

İşlemin kendisinden korkmuyorum zaten. Sadece yalnız olacağım için sonrasını merak ettim. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu engeli de aşar bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederiz
Hafif yapışıklık var demişlerdi onu temizlediler anesteziden dolayı sersemdim .büyük bir sıkıntı yoksa tek başına eve gidebilirsin bence .ben hamile kaldım bu işlemden sonra inşallah sende kalırsın

Senin icin en iyisini dilerim ben cok umutluyum hayirla gelsin bebislerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…