- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.641
Hadi gözünüz aydınKızlar ben kan vermeye gidiyprum erken gebelik yaptım silik cizgi cıktı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Teşekkür ederim.Aynen çok farklı bi duygu ne olduğunu anlayamadık bi anda. Bakalım nolacak ilerleyen zamanda hayırlısı. Amin inşallahBenim rahim ağzı yetmezliği varmış rahim ağzım 20 haftalıkken bi anda açıldı ve kaybettim cnm . Bir daha hamile kalırsam 12 haftalıkken rahim ağzı dikilecek tabi nasipseAma üçüzlerin hamileliği olsun o ultrasondaki görüntüleri olsun bambaşka bir duygu rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş çok sevindim
Çok teşekkür ederim inşallahGözün aydın canım inşallah bu sefer güzel sonuç alacaksın senin adına çok sevindim
Hadi hakkinda hayırlısı olsun canım belirtin varmiydi hicKızlar ben kan vermeye gidiyprum erken gebelik yaptım silik cizgi cıktı
İnşallah sorun olmaz, bu opudan daha basit bir operasyon bana göre, bence size de öyle gelecek
Ben yaptırdım narkoz vermişlerdi eşimle gitmiştim kendime geldikten sonra normal bir şekilde eve gittik
Ay hadi güzel haberlere gelin inşallahKızlar ben kan vermeye gidiyprum erken gebelik yaptım silik cizgi cıktı
Gayet iyi bence.Kızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
İyi bence kuzum dikkat et kendine stres yapma sakın avokado ye mutlakaKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
Gayet iyi değerKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
Yaa süper gözün aydın canımKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
Gözünüz aydınKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
Hafif yapışıklık var demişlerdi onu temizlediler anesteziden dolayı sersemdim .büyük bir sıkıntı yoksa tek başına eve gidebilirsin bence .ben hamile kaldım bu işlemden sonra inşallah sende kalırsınİşlemin kendisinden korkmuyorum zaten. Sadece yalnız olacağım için sonrasını merak ettim. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu engeli de aşar bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederiz
Kuzum ben anlamadim embriyo denemek ne demekCanım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
Tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
Senin icin en iyisini dilerim ben cok umutluyum hayirla gelsin bebislerin inşallahMrb kizceler kimyasal gebelik sonrası bugün tekrar histereskopi oldum doktorum iyiki oldun dedi tekrar yapışmış rahim içim büyük ihtimalle ondan kimyasal olmuş Ekim ayında kontrol var Kasım da büyük ihtimalle 5.gun embriyosu çift transfer olacak inşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğim inşallah sağlıklı ve hayırlı ikizlerim olur bu arada pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza İnşallah
Kenarda bir embriyom vardı kalitesi pek istediğimiz gibi değil belki sıfırdan başlarız dedik ama doktor bu embriyo yu transfer edelim dediKuzum ben anlamadim embriyo denemek ne demek
Benim 36 ydi çok iyiKızlar 5. Gün embriyosu 7. Gün 49 cıktı nasıl beynim durdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?