2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Seni etiketledim görmedin Katre_g bu arkadaşın değeri başta az düzensiz arttı şimdi 28 haftalik
Maysa2011 'cım arkadaşın değerlerini okudum, benimki gibi sonradan gebelik gelişimi güzel ilerlemiş diye düşündürdü bana umarım bir sonrakinde de güzel sonuçlar gelir Her zaman ulaşabilirsiniz bana melekomelek

Çok teşekkür ederim Sağlıkla kucağınıza alıp güle güle büyütün inşallah.

Canım bugün doktora gittim embriyo yu deneyelim dedi hiç beklemiyordum rahim dinlendirme yapıp hazırlığa başlayacağız. Çok iyi olmadığı için denemez diyordum ama şok oldum bakalım :))
ayliss seninde bi dahaki ay güzel haberlerini alalım Allahın izniyle

Artık yapacak bir şey yok. Başka kimseye sorma imkanım da yok pek. Mecbur tek başıma halledeceğim.
Amin, inşallah benim de öyle olur
İçim pırpır oluyor düşündükçe. Allahım bu sefer sağlıkla sıhhatle yavrumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Kizlar yarin transferim var bana dua eder misiniz Heyecanliyim stresliyim aylardir emek verdik hem bir an önce sonuca ulasmak hem de mumkun mertebede ertelemek istiyorum karmakarisik duygular icindeyim . Onerileriniz var mi ?
Canım hayırlı olsun şimdiden stres yapma rahat olmaya çalış ki vücudun kasılmasın.
Kaç embriyo transfer edilecek ve kaçıncı gün embriyosu ?

Canım hayırlı olsun şimdiden stres yapma rahat olmaya çalış ki vücudun kasılmasın.
Kaç embriyo transfer edilecek ve kaçıncı gün embriyosu ?

1 embriyo bildigim kadariyla , 5.gün embriyosu. Dün progestan ignenin kalcami acitmasini bahane ederek epey bir agladim. Opu'da daha rahattim sanki , anestesi etkisinde olacak olmak beni rahatlatiyordu . Kisa bir islem sanirim transfer

Bende bu yüzden seni etiketledim canım insalh sağlıkla al kucağına bebegini

1 embriyo bildigim kadariyla , 5.gün embriyosu. Dün progestan ignenin kalcami acitmasini bahane ederek epey bir agladim. Opu'da daha rahattim sanki , anestesi etkisinde olacak olmak beni rahatlatiyordu . Kisa bir islem sanirim transfer
Hiç korkmayın, bu da çok basit bir işlem olacak. Birkaç dakikada oldu bitti oluyor, hiç anlamıyorsunuz bile.
Bol şans diliyorum şimdiden
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

K
Kısa evet
İdrara sıkışık olmanız gerekiyor.

Ya bir faydası olsun da, OPU, histeroskopi falan, bunları gözüm görmüyor bile.
İnşallah bundan sonrası güzel olsun
Canım ben tanısal histeroskopi oldum narkozsuz hiç bişey olmuyor merak etme adet sancısı gibi bi sancım oldu 1/2 saat sonra geçti .

Anestezi altında olduğu için değişebilir bence yanınızda birisi olmalı mesela benim ilk histeroskopi 25 dk sürdü çıktığımda çok iyiydim ikincisi 2 -2.5 saat sürdü 24 saat kendime gelemedim değişken yani bence anestezi süresi ile alakalı inşallah çok kolay geçer hemencecik

Hahahah eee dene yine canım istersen nolacak sanki mucizelerimizin nasil geleceği belli olmaz insallah canim guzel günler göreceğiz bir gün

Ayyyy sende başlıyorsun o zaman,şimdi heyecanlandım işte
Eylül ayı bizim ayımız olacak kızlar çok bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…