2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım ben tanısal histeroskopi oldum narkozsuz hiç bişey olmuyor merak etme adet sancısı gibi bi sancım oldu 1/2 saat sonra geçti .

Narkozlu olacak, bir şey çıkmazsa sorun değil zaten. Ama uzun sürecek bir şeyler çıkarsa da artık Allah’a emanetim ne yapayım

İşlemin kendisinden korkmuyorum zaten. Sadece yalnız olacağım için sonrasını merak ettim. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu engeli de aşar bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederiz
Biz tüp bebek anneleri ve anne adayları çok güçlüyüz gerçekten. Benim de eşim tese ameliyatı olduğu gün sperm bulundu haberi gelince, ben de ilk defa hayatımda opu olup ilk defa anestezi almıştım tek başıma. Herkesin yanında annesi eşi akrabası vardı ben tektim. Kimse bilmiyordu, ikimiz de operasyon geçirp aynı hastanede farklı odalarda telefon ile görüşüp sonrasında yanyana gelip çıkış yapmıştık hastaneden. Şimdi siz de tek olucam diyince aklıma o günlerim geldi

Kizlar bu midem çok kotu canım hiç birşey istemiyor hiç bir yemekten tat almiyorum ama sürekli midem kaziniyor ağzım acı acı
Aynısı bende var ağzım Ekşi acı karışık midem kaziniyor kazandıkça bulanti gibi oluyor hemen birseyler yemem gerekiyor ağzımdaki bu tat çok kötü ya

Hayırlısıyla sana evlat olsun inşallah
Genetik konusunda bir şey dedi mi doktorun?
Aminn hepimizin canım
Bu tutsun inşallah gerek kalmaz dedi.. bizde eğer negatif alırsak gerekirse bir kaç kez toplanıp genetiğe gitmesini istediğimizi söyledik negatif düşünmeyelim şimdi gerek kalmaz inşallah dedi

25 Ağustos ta 3.gun embriyo transferim gerçekleşti kızlar bugün transfer günü hariç 6.gunum 3.denemenin verdiği karışık yoğun duygular yaşıyorum bizi bizden başkası anlamaz. Acaba en erken ne zaman çıkar ki idrar testi

Pozitif sonuç alın inşallah benim bildiğim 3. gün embriyosu en erken 8.gunde kendini göstermeye başlıyor yine siz bilirsiniz tabi ama bence test gününden önceki son 2 gün ve test günü kan tahlili yapmak mantıklı gibi ben çok güçlüyüm sonuç olumlu olumsuz beni etkilemez diyorsanız transfer sonrası ben olsam 6-8-10-12 erken gebelik testi yapardım strese girecekseniz yapmayın derim

Hayırla sağlıkla hepimiz alalım inşallah yok o kadar erken gebelik testini kaldiramam kan vermeden önce kendimi sonuca hazırlamak için yapicam yaparsam da o da 10.gun falan sonuç verir gibi sanki

Kızlar transfer gününü saymazsak 5. Günüm Bugün ayağa kalkıp yurudugumde WC bile giderken sanki rahmim düşecek gibi baskı oluyor bu normal mi ?

Hayırla sağlıkla hepimiz alalım inşallah yok o kadar erken gebelik testini kaldiramam kan vermeden önce kendimi sonuca hazırlamak için yapicam yaparsam da o da 10.gun falan sonuç verir gibi sanki
İnşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik olur allah isteyen herkese anne olma şansını versin

Bu aralar fazla duygusalım her şey bebek kokuyor hem hoşuma gidiyor hem tuhaf oluyorum olmadığı için üzülüyor gibiyim sonra geçiyor pozitif olan olmayan tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum bir gün olacak inşallah kızlar hayal kurmak istemek yarısı sayılır hayal kurmayı ümidinizi kaybetmeyin

Aynısı bende var ağzım Ekşi acı karışık midem kaziniyor kazandıkça bulanti gibi oluyor hemen birseyler yemem gerekiyor ağzımdaki bu tat çok kötü ya
Hiç sorma beni tarif ettin ağzım acı acı hele tatlı birşey yersem daha acilasiyor tuzluda biraz bastırıyor sürekli migdemde bir boşluk migdem kaziniyor.kizmidayken 9 ay boyunca ağzım zehir gibi acıydı .inşallah yine aynısı olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…