2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah canmbende oglanda kotuydum birseyler yerken düzeliyor ağzım boş olunca tekrar acı bulantida basliyor gibi kac haftaliksin sen

Almanya'da kimsen yokmu eş dost arkadaş .Allah'ın izniyle birşey olmaz tekbasina halledersin ama manen destek olmasıda insana iyi gelir.histeroskopi bana uğurlu geldi inşallah sanada şifa olur

Yaaa, Allahım başka türlü ayrı düşürmesin Bir türlü üstesinden geliyoruz her şeyin. Gönül isterdi biz de oflana puflana naz edelim bu süreçte. Ama güçlü olmaktan başka çaremiz yok. İnşallah yavrularımızı kucağımıza alınca hepsi unutulup gidecek

Ay inşallah gerek kalmaz
Çok haklı, pozitif düşünelim pozitif olsun. Olmazsa da onu vakti gelince düşünürüz. Ama inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak

Canım naptın buldun mu şurubu ise yarafi mi merak ettim

Sen naptın şurubu aldın mı sende

Almanya'da kimsen yokmu eş dost arkadaş .Allah'ın izniyle birşey olmaz tekbasina halledersin ama manen destek olmasıda insana iyi gelir.histeroskopi bana uğurlu geldi inşallah sanada şifa olur
Ya böyle aniden çantasını toplayıp benimle gelebilecek kimse yok. Cuma günü histeroskopi, yani yarın yola çıkmam gerekecek. Benim her seferinde iki ayağım bir pabuca giriyor, başkasından hiç isteyemem. Annem de meraklanmasın diye yalnız gittiğimi söylemedim, eşimi benimle geliyor biliyor. Yoksa o tutturur illa yanımda gelir. Bir şekilde olacak artık
Dediğiniz gibi inşallah bana da şifa olur, o zaman zaten gözüm hiçbirini görmez

Ah anneler bizden daha çok uzuluyolar ilk transferim negatif olunca baktım ağlıyor benden daha çok üzüldü sanki.kiyamiyoruz onlara .bellimi tarihi

Ay inşallah gerek kalmaz
Çok haklı, pozitif düşünelim pozitif olsun. Olmazsa da onu vakti gelince düşünürüz. Ama inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Hayırlı evlatlarla taçlandırsın İnşallah
Doktora gidince haber et

Transferiniz hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
3. gün embriyosuysa aceleci davranmayın derim, gerçekten çok geç de çıkabiliyor. O konuda melekomelek uzman. Onun değerline bir göz atın derim.

Canım merhaba ben geçen ay anesteziaiz girdim malesef çok kötüydü ablam yanimdaydi gerçi bir faydası yoktu acıyı çekmeme ama yine de duygusal olarak kıyafetini giydirme açısından filan iyi oldu goturebiliyorsan birini götür derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…