- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.701
İnşallah canmHiç sorma beni tarif ettin ağzım acı acı hele tatlı birşey yersem daha acilasiyor tuzluda biraz bastırıyor sürekli migdemde bir boşluk migdem kaziniyor.kizmidayken 9 ay boyunca ağzım zehir gibi acıydı .inşallah yine aynısı olmaz .
Almanya'da kimsen yokmu eş dost arkadaş .Allah'ın izniyle birşey olmaz tekbasina halledersin ama manen destek olmasıda insana iyi gelir.histeroskopi bana uğurlu geldi inşallah sanada şifa olurArtık yapacak bir şey yok. Başka kimseye sorma imkanım da yok pek. Mecbur tek başıma halledeceğim.
Amin, inşallah benim de öyle olur
İçim pırpır oluyor düşündükçe. Allahım bu sefer sağlıkla sıhhatle yavrumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah
6 bitti 7 içindeyim bugün kalp atışınida gordumİnşallah canmbende oglanda kotuydum birseyler yerken düzeliyor ağzım boş olunca tekrar acı bulantida basliyor gibi kac haftaliksin sen
Cok şükür6 bitti 7 içindeyim bugün kalp atışınida gordum
Evet canim3.gun embriyosu mu
4 Ağustos 5 gün embriyosu canimCok şükürkaciydi transferin 5.gun embriyosumuydu
Yaaa, Allahım başka türlü ayrı düşürmesinBiz tüp bebek anneleri ve anne adayları çok güçlüyüz gerçekten. Benim de eşim tese ameliyatı olduğu gün sperm bulundu haberi gelince, ben de ilk defa hayatımda opu olup ilk defa anestezi almıştım tek başıma. Herkesin yanında annesi eşi akrabası vardı ben tektim. Kimse bilmiyordu, ikimiz de operasyon geçirp aynı hastanede farklı odalarda telefon ile görüşüp sonrasında yanyana gelip çıkış yapmıştık hastaneden. Şimdi siz de tek olucam diyince aklıma o günlerim geldi
Ay inşallah gerek kalmazAminn hepimizin canım
Bu tutsun inşallah gerek kalmaz dedi.. bizde eğer negatif alırsak gerekirse bir kaç kez toplanıp genetiğe gitmesini istediğimizi söyledik negatif düşünmeyelim şimdi gerek kalmaz inşallah dedi
11 gün var aramizda4 Ağustos 5 gün embriyosu canim
Hadi İnşallah sende keseyi görüp kalp atisini duyarsın.oglun okula gidiyormu11 gün var aramizda
Canım naptın buldun mu şurubu ise yarafi mi merak ettimBen de aynı anlattığınız şeyler var şu an o dediğiniz şuruba bakıcam bulursam hemen almam lazım çünkü patlıycam gibi hissediyorum kendimi :/ progestan hap kullanıyorum iki günden beri evetSağ ol kuzum yazdığın için inşallah hayırlısıyla bebişinin sana tutunduğunun haberini alırsın
Sen naptın şurubu aldın mı sendeKuru kaysi zeytin yagi su lifli gidalar kayisi ve erik posasi bunlari ise yaramiyo deyip biraktigim şeyler de degil yemeye yapmaya devam ediyorum degisen bisey olmadi denemedigim bjr ilac kaldi birde asiri aci bir biber aldim pazardan onu yiyecegim aci iyi gelir belki yoksa isin sonu acilde lavman
İnşallah canmHadi İnşallah sende keseyi görüp kalp atisini duyarsın.oglun okula gidiyormu
Ya böyle aniden çantasını toplayıp benimle gelebilecek kimse yok. Cuma günü histeroskopi, yani yarın yola çıkmam gerekecek. Benim her seferinde iki ayağım bir pabuca giriyor, başkasından hiç isteyemem. Annem de meraklanmasın diye yalnız gittiğimi söylemedim, eşimi benimle geliyor biliyor. Yoksa o tutturur illa yanımda gelir. Bir şekilde olacak artıkAlmanya'da kimsen yokmu eş dost arkadaş .Allah'ın izniyle birşey olmaz tekbasina halledersin ama manen destek olmasıda insana iyi gelir.histeroskopi bana uğurlu geldi inşallah sanada şifa olur
Ah anneler bizden daha çok uzuluyolar ilk transferim negatif olunca baktım ağlıyor benden daha çok üzüldü sanki.kiyamiyoruz onlara .bellimi tarihiYa böyle aniden çantasını toplayıp benimle gelebilecek kimse yok. Cuma günü histeroskopi, yani yarın yola çıkmam gerekecek. Benim her seferinde iki ayağım bir pabuca giriyor, başkasından hiç isteyemem. Annem de meraklanmasın diye yalnız gittiğimi söylemedim, eşimi benimle geliyor biliyor. Yoksa o tutturur illa yanımda gelir. Bir şekilde olacak artık
Dediğiniz gibi inşallah bana da şifa olur, o zaman zaten gözüm hiçbirini görmez
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınAy inşallah gerek kalmaz
Çok haklı, pozitif düşünelim pozitif olsun. Olmazsa da onu vakti gelince düşünürüz. Ama inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak
Transferiniz hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız25 Ağustos ta 3.gun embriyo transferim gerçekleşti kızlar bugün transfer günü hariç 6.gunum 3.denemenin verdiği karışık yoğun duygular yaşıyorum bizi bizden başkası anlamaz. Acaba en erken ne zaman çıkar ki idrar testi
Canım merhaba ben geçen ay anesteziaiz girdim malesef çok kötüydü ablam yanimdaydi gerçi bir faydası yoktu acıyı çekmeme ama yine de duygusal olarak kıyafetini giydirme açısından filan iyi oldu goturebiliyorsan birini götür derimYa böyle aniden çantasını toplayıp benimle gelebilecek kimse yok. Cuma günü histeroskopi, yani yarın yola çıkmam gerekecek. Benim her seferinde iki ayağım bir pabuca giriyor, başkasından hiç isteyemem. Annem de meraklanmasın diye yalnız gittiğimi söylemedim, eşimi benimle geliyor biliyor. Yoksa o tutturur illa yanımda gelir. Bir şekilde olacak artık
Dediğiniz gibi inşallah bana da şifa olur, o zaman zaten gözüm hiçbirini görmez
Kusura bakma bilmiyordumİnşallah canmbenim çocuklar özel tek gen hastalığına sahipler gidemiyolar okula maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?