2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok geçmiş olsun
Benimki anestezili olacak. Maalesef yanımda olabilecek kimse yok. Mecbur tek başıma üstesinden geleceğim. Yapmadığımız şey değil, bu da gelip geçecek inşallah

Ah anneler bizden daha çok uzuluyolar ilk transferim negatif olunca baktım ağlıyor benden daha çok üzüldü sanki.kiyamiyoruz onlara .bellimi tarihi
Ya anneme transfer mransfer, hiç söylemedik bile. Ama evet o benden çok üzülüyor, ben de bu sefer ona üzülüyorum Şimdi de aradı ben de mi sizinle gelsem diyor. Yani tek gittiğimi bilse
Cuma histeroskopi olacak, onun sonucuna göre de doktorum takvimi belirleyecek sanırım.

Herşeyi anlatmamak en iyisi çok sitrese griyolar senide sitrese sokuyolar .cumaya az kaldı hayırlısıyla ol tedavi i

Kenarda bir embriyom vardı kalitesi pek istediğimiz gibi değil belki sıfırdan başlarız dedik ama doktor bu embriyo yu transfer edelim dedi
Haydi bismillah ozaman hayirlisi olsun benim bebislerimde iyi kalite degildi okadarki hakkinda bilgi verirken embriyolog siz bolca dua edin moralinizi yuksek tutun diye moral verdi yani tek transfer olacakti doktor okadar ihtimal vermediki iki koydu ama bak Allahim bize bagislasin ikiside benimle

Herşeyi anlatmamak en iyisi çok sitrese griyolar senide sitrese sokuyolar .cumaya az kaldı hayırlısıyla ol tedavi i
Aynen öyle, olanın yarısını ya anlatıyorum ya anlatmıyorum. Artık bu süreçte alıştık diye mi, olumsuz bir durumda üzülüyorum elbette, ama hemen sonrasında toparlanıyorum da. Fakat annem ahlayıp vahlayınca asıl o beni dibe çekiyor. Sizde de öyle oluyordur belki, bilmiyorum.
Yarın yolculuk var zaten, Cuma’ya bir şey kalmadı. Olumlu sonuçlanır inşallah da, bir dahaki transferim son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…