- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.721
Bekliyoruz güzel haberini inşallahArkadaşlar 23:00 da kan sonucum çıkacak heyecandan mideme ağrı girdi
AminAllah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHayırlı evlatlarla taçlandırsın İnşallah
Doktora gidince haber et
Çok geçmiş olsunCanım merhaba ben geçen ay anesteziaiz girdim malesef çok kötüydü ablam yanimdaydi gerçi bir faydası yoktu acıyı çekmeme ama yine de duygusal olarak kıyafetini giydirme açısından filan iyi oldu goturebiliyorsan birini götür derim
Ya anneme transfer mransfer, hiç söylemedik bile. Ama evet o benden çok üzülüyor, ben de bu sefer ona üzülüyorumAh anneler bizden daha çok uzuluyolar ilk transferim negatif olunca baktım ağlıyor benden daha çok üzüldü sanki.kiyamiyoruz onlara .bellimi tarihi
Aminn canm insallahKusura bakma bilmiyordumama sen meleklerin annesisin rabbim onları korusun sanada güç kuvvet versin
Herşeyi anlatmamak en iyisi çok sitrese griyolar senide sitrese sokuyolar .cumaya az kaldı hayırlısıyla ol tedavi iYa anneme transfer mransfer, hiç söylemedik bile. Ama evet o benden çok üzülüyor, ben de bu sefer ona üzülüyorumŞimdi de aradı ben de mi sizinle gelsem diyor. Yani tek gittiğimi bilse
Cuma histeroskopi olacak, onun sonucuna göre de doktorum takvimi belirleyecek sanırım.
Güzel haberlerle gelin inşallahArkadaşlar 23:00 da kan sonucum çıkacak heyecandan mideme ağrı girdi
yess eczanede yokmus yarin sabah getireceklermisSen naptın şurubu aldın mı sende
Haydi bismillah ozaman hayirlisi olsun benim bebislerimde iyi kalite degildi okadarki hakkinda bilgi verirken embriyolog siz bolca dua edin moralinizi yuksek tutun diye moral verdi yani tek transfer olacakti doktor okadar ihtimal vermediki iki koydu ama bak Allahim bize bagislasin ikiside benimleKenarda bir embriyom vardı kalitesi pek istediğimiz gibi değil belki sıfırdan başlarız dedik ama doktor bu embriyo yu transfer edelim dedi
Leblebi deneyin tuzlusu ozellikleAynısı bende var ağzım Ekşi acı karışık midem kaziniyor kazandıkça bulanti gibi oluyor hemen birseyler yemem gerekiyor ağzımdaki bu tat çok kötü ya
Aynen öyle, olanın yarısını ya anlatıyorum ya anlatmıyorum. Artık bu süreçte alıştık diye mi, olumsuz bir durumda üzülüyorum elbette, ama hemen sonrasında toparlanıyorum da. Fakat annem ahlayıp vahlayınca asıl o beni dibe çekiyor. Sizde de öyle oluyordur belki, bilmiyorum.Herşeyi anlatmamak en iyisi çok sitrese griyolar senide sitrese sokuyolar .cumaya az kaldı hayırlısıyla ol tedavi i
Merakla bekliyoruz canım güzel haberlerle gelArkadaşlar 23:00 da kan sonucum çıkacak heyecandan mideme ağrı girdi
Aslanim benim haydi bakalim iyi haberler verArkadaşlar 23:00 da kan sonucum çıkacak heyecandan mideme ağrı girdi
Bekleyelim bakalım elbet öğreneceğiz sonucuTransferiniz hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
3. gün embriyosuysa aceleci davranmayın derim, gerçekten çok geç de çıkabiliyor. O konudamelekomelek uzman. Onun değerline bir göz atın derim.
Sağda yazanlar kafamı allak bullak etti
6.gun embriyosu transfer sonrasi da 6. GunumKaçıncı gun
Beni zaten gömen gömeneTransferiniz hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
3. gün embriyosuysa aceleci davranmayın derim, gerçekten çok geç de çıkabiliyor. O konudamelekomelek uzman. Onun değerline bir göz atın derim.
Çok erken kan vermişsiniz bence endişelenmeyin, pozitif gibi görünüyor6.gun embriyosu transfer sonrasi da 6. Gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?