- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.741
Yaa cok erkenn yapmışsın ama sonuçta gebesin6.gun embriyosu transfer sonrasi da 6. Gunum
10. Gün olsa düşük bir değer derdim de erken vermişsin bişe diyemiorum cnm6.gun embriyosu transfer sonrasi da 6. Gunum
Canım sen hiç güvenmedin emriyolarina hep olumsuz baktın ama şuan gebesin ve.insalh herşey güzel ilerlerBeni zaten gömen gömene
İnşallah canım son transferin olur .aynen bizdede durumlar aynı herşeyi tam anlamıyla anlatmıyorum . Annem bendeydi sabah lekelenmem olunca eşimle onlara birşey soylemeden çıktık uyuyolardi uyandırsam telaslancak kahvaltı yapmicam hiç gerek yok .inşallah bu sefer pozitifi görür mutlugunun her anını annenle paylasirsinAynen öyle, olanın yarısını ya anlatıyorum ya anlatmıyorum. Artık bu süreçte alıştık diye mi, olumsuz bir durumda üzülüyorum elbette, ama hemen sonrasında toparlanıyorum da. Fakat annem ahlayıp vahlayınca asıl o beni dibe çekiyor. Sizde de öyle oluyordur belki, bilmiyorum.
Yarın yolculuk var zaten, Cuma’ya bir şey kalmadı. Olumlu sonuçlanır inşallah da, bir dahaki transferim son olur
En başta sen kendini gömdünBeni zaten gömen gömene
Aslında şöyle benim ilk evliliğimden 2 oğlum var.Canım sen hiç güvenmedin emriyolarina hep olumsuz baktın ama şuan gebesin ve.insalh herşey güzel ilerler
Çok erken kan vermişsiniz bence endişelenmeyin, pozitif gibi görünüyor
Amiiiin inşallahYaa cok erkenn yapmışsın ama sonuçta gebesin
Azcık kafam rahatlasın diye yaptım daha çok karıştı10. Gün olsa düşük bir değer derdim de erken vermişsin bişe diyemiorum cnm
Testi iki gün arayla tekrarlamanda fayda var
Aşk olsun, ne gömmesiBeni zaten gömen gömene
Sağda yazılanların hiçbir önemi yok, kafanız karışmasın. Değer olarak sonucunuz pozitif, bu çok güzel bir şey. Anladığım kadarıyla 6. gününüz, yani daha çok erken. Ama her halükarda iki gün arayla tekrar test yapmanız gerekecekti. İnşallah değeriniz katlana katlana artarSağda yazanlar kafamı allak bullak etti
En iyisini yapmışsınız vallahi, kendi telaşınız size yetiyor zaten. Bir de başkalarını katmaya hiç gerek yok.İnşallah canım son transferin olur .aynen bizdede durumlar aynı herşeyi tam anlamıyla anlatmıyorum . Annem bendeydi sabah lekelenmem olunca eşimle onlara birşey soylemeden çıktık uyuyolardi uyandırsam telaslancak kahvaltı yapmicam hiç gerek yok .inşallah bu sefer pozitifi görür mutlugunun her anını annenle paylasirsin
Sonuç çıktımı canim6.gun embriyosu transfer sonrasi da 6. Gunum
Ah maşallahHaydi bismillah ozaman hayirlisi olsun benim bebislerimde iyi kalite degildi okadarki hakkinda bilgi verirken embriyolog siz bolca dua edin moralinizi yuksek tutun diye moral verdi yani tek transfer olacakti doktor okadar ihtimal vermediki iki koydu ama bak Allahim bize bagislasin ikiside benimle
Aynı senin gibiyim 3 cü dememem 22 Ağustos ta 3 gün embriyosu transfer oldum.. 7 ci gün idrarda negatif görünce bütün umutlarımı duygularımı korkularımı orada kaybettim .. bugün 9 cu günüm hiç transfer olmamışım gibiyim ilaçları hala düzenli alıyorum ama saldım tamamen .. böyle daha rahatım .25 Ağustos ta 3.gun embriyo transferim gerçekleşti kızlar bugün transfer günü hariç 6.gunum 3.denemenin verdiği karışık yoğun duygular yaşıyorum bizi bizden başkası anlamaz. Acaba en erken ne zaman çıkar ki idrar testi
Almanyanın nerdesin ben geleyimÇok geçmiş olsun
Benimki anestezili olacak. Maalesef yanımda olabilecek kimse yok. Mecbur tek başıma üstesinden geleceğim. Yapmadığımız şey değil, bu da gelip geçecek inşallah
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günündesin transferin ?
Daha tam netleşmedi ya o yüzden içim rahat değil henüz. İnşallah dediğin gibi olurAşk olsun, ne gömmesi
3. gün embriyosu transferi olmuşlar için en güzel örneksiniz. Sabırsız ve ümitsiz olmasın kimse, boş yere ilaçlarını erkenden bırakmasın. Çok güzel sürprizler olabiliyor sonunda
İnşallah kanda pozitifi görürsün canım hiç belli olmuyor. Bende idrar testi için erken davranmak istemiyorum. Erken gebelik testi yapmıştin demi 7.gundeAynı senin gibiyim 3 cü dememem 22 Ağustos ta 3 gün embriyosu transfer oldum.. 7 ci gün idrarda negatif görünce bütün umutlarımı duygularımı korkularımı orada kaybettim .. bugün 9 cu günüm hiç transfer olmamışım gibiyim ilaçları hala düzenli alıyorum ama saldım tamamen .. böyle daha rahatım .
Bir de pozitif çıkıyormuşAynı senin gibiyim 3 cü dememem 22 Ağustos ta 3 gün embriyosu transfer oldum.. 7 ci gün idrarda negatif görünce bütün umutlarımı duygularımı korkularımı orada kaybettim .. bugün 9 cu günüm hiç transfer olmamışım gibiyim ilaçları hala düzenli alıyorum ama saldım tamamen .. böyle daha rahatım .
Kuzum iki eczaneye sordum yoktu yarın birkaçına daha sorucam artık inşallah bulurumCanım naptın buldun mu şurubu ise yarafi mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?