2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah canım son transferin olur .aynen bizdede durumlar aynı herşeyi tam anlamıyla anlatmıyorum . Annem bendeydi sabah lekelenmem olunca eşimle onlara birşey soylemeden çıktık uyuyolardi uyandırsam telaslancak kahvaltı yapmicam hiç gerek yok .inşallah bu sefer pozitifi görür mutlugunun her anını annenle paylasirsin

Canım sen hiç güvenmedin emriyolarina hep olumsuz baktın ama şuan gebesin ve.insalh herşey güzel ilerler
Aslında şöyle benim ilk evliliğimden 2 oğlum var.
2. Evliliğimden de ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. 3 hamileliğimde de hep belirtilerim vardı.
Bu son transferde hiç belirtim olmadi bende tutmadı kesin dedim.
3. Gün grade 2 idi embriyolarım.

Çok erken kan vermişsiniz bence endişelenmeyin, pozitif gibi görünüyor
Yaa cok erkenn yapmışsın ama sonuçta gebesin
Amiiiin inşallah 5 senedir ilk kez 0.1 dışında bir rakam gordum
10. Gün olsa düşük bir değer derdim de erken vermişsin bişe diyemiorum cnm
Testi iki gün arayla tekrarlamanda fayda var
Azcık kafam rahatlasın diye yaptım daha çok karıştı 2 gün sonraki testte hayırlısı

Sağda yazanlar kafamı allak bullak etti
Sağda yazılanların hiçbir önemi yok, kafanız karışmasın. Değer olarak sonucunuz pozitif, bu çok güzel bir şey. Anladığım kadarıyla 6. gününüz, yani daha çok erken. Ama her halükarda iki gün arayla tekrar test yapmanız gerekecekti. İnşallah değeriniz katlana katlana artar

En iyisini yapmışsınız vallahi, kendi telaşınız size yetiyor zaten. Bir de başkalarını katmaya hiç gerek yok.
Amin, inşallah hepimize güzellikleri paylaşmak nasip olsun bundan sonra

Ah maşallah hayırlısı olsun , teşekkür ederim

Aynı senin gibiyim 3 cü dememem 22 Ağustos ta 3 gün embriyosu transfer oldum.. 7 ci gün idrarda negatif görünce bütün umutlarımı duygularımı korkularımı orada kaybettim .. bugün 9 cu günüm hiç transfer olmamışım gibiyim ilaçları hala düzenli alıyorum ama saldım tamamen .. böyle daha rahatım .

Daha tam netleşmedi ya o yüzden içim rahat değil henüz. İnşallah dediğin gibi olur

İnşallah kanda pozitifi görürsün canım hiç belli olmuyor. Bende idrar testi için erken davranmak istemiyorum. Erken gebelik testi yapmıştin demi 7.gunde

Bir de pozitif çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…