- 21 Mart 2018
- 5.878
- 15.830
- 248
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.781
Var hayırlı olsunNormalde o kadar silik olması var demek mi yoksa bembeyaz olurdu di mi ya 9.gunum bugun
Ya canim ben de butun gece uyumadım nolcaksa olsun dedim, hayırlısı olsun hakkimizda10 günümdeyim uyanınca bir test yapayım dedimbende yine negatif zaten gögüslerim indi şişkinlik başladı karnımda oradan olmadığını anladım .. ben elendim sizlere allah kucağınıza almayı nasip etsin .
Hayırlı olsunn benim dün testm böyleydi ve pozitif sonuc aldımKızlar lütfen ya olcem kalpten ben mi abartiyorum acaba yok mu
Ay inşallah ya elim ayağım titriyor şuan biliyor musun , ilk 1 dk çıkmadı dedim yok o kadar üzüldüm sonra bı baktım az var diyorum ki yanlış görüyorum heralde , yarın kan tahlil günüm zatenHayırlı olsunn benim dün testm böyleydi ve pozitif sonuc aldım
Sen iyi foto cekmişsin ben cekemedim ellerm öyle titriyodukiAy inşallah ya elim ayağım titriyor şuan biliyor musun , ilk 1 dk çıkmadı dedim yok o kadar üzüldüm sonra bı baktım az var diyorum ki yanlış görüyorum heralde , yarın kan tahlil günüm zaten
İlaçların etkisinden fln çıkmaz heralde böyle di mi ya vardır bugün kan testi yaptırsam mi ki yarında yaptirririmSen iyi foto cekmişsin ben cekemedim ellerm öyle titriyoduki
Valla ben hemen verdim cünkü yoksa eşime söylemezdim kendimide umıtlandırmak istemedim hemen kan verdimİlaçların etkisinden fln çıkmaz heralde böyle di mi ya vardır bugün kan testi yaptırsam mi ki yarında yaptirririm
Ben de eşime söylemedim çok kızar yoksa aynı şeyi yapmayı düşünuyorum ona göre soylucem eşime deValla ben hemen verdim cünkü yoksa eşime söylemezdim kendimide umıtlandırmak istemedim hemen kan verdim
Ben hatta kan sonucumu hemşireme attım o okeyledi öyle eşime söyledimBen de eşime söylemedim çok kızar yoksa aynı şeyi yapmayı düşünuyorum ona göre soylucem eşime de
Ben de öyle şeyler duydum orayla ilgili , o kadar çok hastası var kiAh olurmu ne kusuru ne güzel yazmıssınız anlatmıssınız ..Ben bahçecide rezil oluncabana göre reziilik (53yumurta 1( tek embriyo) kalması kafayı yiycektim ağla ağla helak oldum 3 senedir bu tüp bebek işleri içerisindeyim ve sonra kiminle konuştuysam tek embriyosu kalmış . Sonra işleyişi az çok anladım . Onların gözünde potansiyel müşterisin ve seni hasta değil para olafak görüyorlar . ( kaldıki doktorum mesela aşırı da ilgiliydi ( yada öyle gösteriyordu) ) neyse tabi ilk işin içindeyken bunları görememiyorsun . İnstagramdan sayfa sayfa reklamları yapılıyorgözün boyanmış gidiyorsun . Sonra zaten kalan tek embriyomu transfer ettiler ( kaldıysa) eğer paranın kalan kısmını ödememek için transfer ediyoruz demiyolarsa . Çünki ne hikmetse herkesin bir embriyosu kalıyor .
Telefon da negatif diye aradığımda üzüntülüyüm canım yanıyor . Kadın dalga geçer gibi hanımefendi neden üzülüyorsunuz gençsiniz nolacak denersiniz bir kez daha 2 ay dinlenin merkezimizi tekrar arayın gibi alaycı tavırlar sergilediler .Sonra 2 senee ye yakın aradılar . Almanyada ben ilk bulduğum merkeze gitmedim 4/5 yere gittim hepsini dinledim hangisi en çok içime sindiyse oraya gittim . Bu sırada haşimoto tehşisi koyuldu ve tüp bebek merkezi opu sonrası beni acil Endokrinolojiye gönderdi (7/8 ay) Endokrinoloji doktorum onay vermedi ve ben transfer olamadım . İlaç dozum multikistisyik olduğum için Ona göre ayarlandı ( ben gonal f leri vs kaldıramıyorum) bahçecinin verdiği dozda opuya 10 gün kala baygın yattım kendimde pek değildim . Burası ilaç dozumu ayarladı Türkiye deki tedavime göre daha insanı şartlar altındaydım . Baygın değildim en azından . Sonra 10 yumurtam gelişti döllendi embriyo schutz kanunu altında almanyada 1 gün sonra döllenmenin direk dondurmaları lazım embriyo haline getiremiyorlar yasak. Donduruldu ben 2 dene yaptım 2 side 3 gün iki şer embriyoydu biri şuandaki .. diğeri negatif oldu ( naturek siklus denendi) vücutum ilaçlara yopun trpki gösterdiği için doktorum birde böyle deneyelim kendi işleyişinde dedi o negatif ti az önce test yaptım 10 cu günüm buda negatif. Ama bu kilinik hakkında negatif oldu diye kötü konuşamam Allah ın işi . Zaman vakit hayırlısı derim . Fakat bahçeci bana göre tam bir fiyasko .
Ben de öyle şeyler duydum orayla ilgili , o kadar çok hastası var ki zatAh olurmu ne kusuru ne güzel yazmıssınız anlatmıssınız ..Ben bahçecide rezil oluncabana göre reziilik (53yumurta 1( tek embriyo) kalması kafayı yiycektim ağla ağla helak oldum 3 senedir bu tüp bebek işleri içerisindeyim ve sonra kiminle konuştuysam tek embriyosu kalmış . Sonra işleyişi az çok anladım . Onların gözünde potansiyel müşterisin ve seni hasta değil para olafak görüyorlar . ( kaldıki doktorum mesela aşırı da ilgiliydi ( yada öyle gösteriyordu) ) neyse tabi ilk işin içindeyken bunları görememiyorsun . İnstagramdan sayfa sayfa reklamları yapılıyorgözün boyanmış gidiyorsun . Sonra zaten kalan tek embriyomu transfer ettiler ( kaldıysa) eğer paranın kalan kısmını ödememek için transfer ediyoruz demiyolarsa . Çünki ne hikmetse herkesin bir embriyosu kalıyor .
Telefon da negatif diye aradığımda üzüntülüyüm canım yanıyor . Kadın dalga geçer gibi hanımefendi neden üzülüyorsunuz gençsiniz nolacak denersiniz bir kez daha 2 ay dinlenin merkezimizi tekrar arayın gibi alaycı tavırlar sergilediler .Sonra 2 senee ye yakın aradılar . Almanyada ben ilk bulduğum merkeze gitmedim 4/5 yere gittim hepsini dinledim hangisi en çok içime sindiyse oraya gittim . Bu sırada haşimoto tehşisi koyuldu ve tüp bebek merkezi opu sonrası beni acil Endokrinolojiye gönderdi (7/8 ay) Endokrinoloji doktorum onay vermedi ve ben transfer olamadım . İlaç dozum multikistisyik olduğum için Ona göre ayarlandı ( ben gonal f leri vs kaldıramıyorum) bahçecinin verdiği dozda opuya 10 gün kala baygın yattım kendimde pek değildim . Burası ilaç dozumu ayarladı Türkiye deki tedavime göre daha insanı şartlar altındaydım . Baygın değildim en azından . Sonra 10 yumurtam gelişti döllendi embriyo schutz kanunu altında almanyada 1 gün sonra döllenmenin direk dondurmaları lazım embriyo haline getiremiyorlar yasak. Donduruldu ben 2 dene yaptım 2 side 3 gün iki şer embriyoydu biri şuandaki .. diğeri negatif oldu ( naturek siklus denendi) vücutum ilaçlara yopun trpki gösterdiği için doktorum birde böyle deneyelim kendi işleyişinde dedi o negatif ti az önce test yaptım 10 cu günüm buda negatif. Ama bu kilinik hakkında negatif oldu diye kötü konuşamam Allah ın işi . Zaman vakit hayırlısı derim . Fakat bahçeci bana göre tam bir fiyasko .
Yaaa bnde öyle yapayım , 3.,gün embriyosu benim 2 taneydi , yarın test gunum ama olsun yarında yaptırırım merakta beklemektenseBen hatta kan sonucumu hemşireme attım o okeyledi öyle eşime söyledimama sizinde pozitif benimki sizden biraz daha soluk olabilir mesajdan yolladım size
Bende vugğn 10 günümdü yaptım az önce negatif benimde 3 gün embriyosu ama anladım zaten gögüslerim ne söndüler ..Yaaa bnde öyle yapayım , 3.,gün embriyosu benim 2 taneydi , yarın test gunum ama olsun yarında yaptırırım merakta beklemektense
Canim ya Allah ne derse o ,elbet olucak inşallah bana doktorum öyle demişti yumurta ve sperm olduğu sürece bebeğin olucak dediBende vugğn 10 günümdü yaptım az önce negatif benimde 3 gün embriyosu ama anladım zaten gögüslerim ne söndüler ..
Hayırlısı olsun , ben elimden geleni yapıyorum geridi takdir ilahi ..senin kaçıncı denemendiCanim ya Allah ne derse o ,elbet olucak inşallah bana doktorum öyle demişti yumurta ve sperm olduğu sürece bebeğin olucak dedi
Canim benim ilk denememdi , tüplerim kapalıydı o yüzden mecbur kaldık , İzmir de ikamet ediyorumHayırlısı olsun , ben elimden geleni yapıyorum geridi takdir ilahi ..senin kaçıncı denemendi
Aa hayırlı olsun ne güzell maşallahCanim benim ilk denememdi , tüplerim kapalıydı o yüzden mecbur kaldık , İzmir de ikamet ediyorum
Gözün aydın canım.Kızlar lütfen ya olcem kalpten ben mi abartiyorum acaba yok mu
Ayy inşallah ya kan tahliline gidicem birazdanGözün aydın canım.
El sallıyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?