2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

10 günümdeyim uyanınca bir test yapayım dedim bende yine negatif zaten gögüslerim indi şişkinlik başladı karnımda oradan olmadığını anladım .. ben elendim sizlere allah kucağınıza almayı nasip etsin .

Ya canim ben de butun gece uyumadım nolcaksa olsun dedim, hayırlısı olsun hakkimizda

Ay inşallah ya elim ayağım titriyor şuan biliyor musun , ilk 1 dk çıkmadı dedim yok o kadar üzüldüm sonra bı baktım az var diyorum ki yanlış görüyorum heralde , yarın kan tahlil günüm zaten
Sen iyi foto cekmişsin ben cekemedim ellerm öyle titriyoduki

Ben de eşime söylemedim çok kızar yoksa aynı şeyi yapmayı düşünuyorum ona göre soylucem eşime de
Ben hatta kan sonucumu hemşireme attım o okeyledi öyle eşime söyledim ama sizinde pozitif benimki sizden biraz daha soluk olabilir mesajdan yolladım size

Ben de öyle şeyler duydum orayla ilgili , o kadar çok hastası var ki

Ben de öyle şeyler duydum orayla ilgili , o kadar çok hastası var ki zat

Ben hatta kan sonucumu hemşireme attım o okeyledi öyle eşime söyledim ama sizinde pozitif benimki sizden biraz daha soluk olabilir mesajdan yolladım size
Yaaa bnde öyle yapayım , 3.,gün embriyosu benim 2 taneydi , yarın test gunum ama olsun yarında yaptırırım merakta beklemektense

Yaaa bnde öyle yapayım , 3.,gün embriyosu benim 2 taneydi , yarın test gunum ama olsun yarında yaptırırım merakta beklemektense
Bende vugğn 10 günümdü yaptım az önce negatif benimde 3 gün embriyosu ama anladım zaten gögüslerim ne söndüler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…