- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.001
Hayırlı olsun transferinizKızlar ben dün transfer oldum ya bende hiç belirti yookkşaka yapıyorum Allah sizden razı olsun bu arada bana çok çok tecrübe kazandırdıniz sadece ufak bir soru ben sürekli yatmiyorum hata yapmıyorum değil mi
Amin amin inşAllah hepimizin sağlıkla kolaylıkla olsun inşAllahÇok güzel bir değer, gözünüz aydın
Sağlıkla devam etsin inşallah
Kizlar doktora gittim fakat senin bununla ne ilgisi var dedi sadece akciğer filmi çektirdim hiç bişey cikmadiRABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZ
Çok şükür temiz çıkmış canım inşAllah daha iyi olursunKizlar doktora gittim fakat senin bununla ne ilgisi var dedi sadece akciğer filmi çektirdim hiç bişey cikmadi
Akciger filmini benden tedavi öncesi istemişlerdi hemdi iki defa cektirmistim bende diyom akciger ne alaka meğerse bu yüzden istiyolarmis demek ki hakkında hayırlısı olsun canım benim görünürde hicbir problemim yok ama olmadi bence birazda takdiri ilahi canım duanı et ve inan olacak inşallah Allah'ın izniyleKizlar doktora gittim fakat senin bununla ne ilgisi var dedi sadece akciğer filmi çektirdim hiç bişey cikmadi
İnşallah canım ama doktor bunun benimle bir ilgisi yok dedi tüberküloz şüphelendiğse dedi ya meme yada kadın doğuma gitmen lazim dedi .Sadece akciğer filmi çekti temiz dedi bir de zaten hem Ocak ayında hemde Mayıs ayında cektirmisim onlar da temiz .Genetik bölgede olabilir diye ihtimal var yarın kadın doğuma aldım oraya gostericem birde tüberküloz testi yaptiricamÇok şükür temiz çıkmış canım inşAllah daha iyi olursun
İnşallah canım aynen onun içinmis çok şükür bişey çıkmadı zaten bu 3 cektirmisim rahim için düzensizlik var demişti doktor rahim filmindede olabilir ihtimal diye düşmüş tedbir amaçlı istemiş zaten.Ama general bölgede de oluyormuş ona da yarın baktiricam insallah kadın doğum bakarAkciger filmini benden tedavi öncesi istemişlerdi hemdi iki defa cektirmistim bende diyom akciger ne alaka meğerse bu yüzden istiyolarmis demek ki hakkında hayırlısı olsun canım benim görünürde hicbir problemim yok ama olmadi bence birazda takdiri ilahi canım duanı et ve inan olacak inşallah Allah'ın izniyle
Akciğer ben veremkende temizdi benimki onla ciğerin alakası yokki crp sedimentasyon deri testi falan bakıyolar normaldeKizlar doktora gittim fakat senin bununla ne ilgisi var dedi sadece akciğer filmi çektirdim hiç bişey cikmadi
Vala akciğerde de olabilirmis ama benimki rahim içi olduğu icin bence daha çok kadın doğum bakar öyle biliyorum general bölge olduğu içinAkciğer ben veremkende temizdi benimki onla ciğerin alakası yokki crp sedimentasyon deri testi falan bakıyolar normalde
Birde general bölge için tüberküloz rahim içi kadın doğum bakıyor dimi yani testi onlar yapıyor başka kim yapar bilmiyorumAkciğer ben veremkende temizdi benimki onla ciğerin alakası yokki crp sedimentasyon deri testi falan bakıyolar normalde
Benim ilk kadın doğım doktorum fark etti . Sonra bütn karnıma ilaçlı emar cektiler . Ateş karateke diye bi doktor var prof ona gittik o muayene etti beni direk dedi sen tbc olmussun diye . Sonra baya kanlar falan verdim verem savasa yolladılar orda deri testi falan yaptılar sınırda pozitif cıkmıstı sonra bi tane test var quantiferonmu öyle bişeydi oda pozitif cıkınca kesin tbc dedilerVala akciğerde de olabilirmis ama benimki rahim içi olduğu icin bence daha çok kadın doğum bakar öyle biliyorum general bölge olduğu için
Peki ne diye gitmiştin doktora da yaptılar birde kadın doğum bakıyor dimiBenim ilk kadın doğım doktorum fark etti . Sonra bütn karnıma ilaçlı emar cektiler . Ateş karateke diye bi doktor var prof ona gittik o muayene etti beni direk dedi sen tbc olmussun diye . Sonra baya kanlar falan verdim verem savasa yolladılar orda deri testi falan yaptılar sınırda pozitif cıkmıstı sonra bi tane test var quantiferonmu öyle bişeydi oda pozitif cıkınca kesin tbc dediler
Hangi doktora eger kadın doğumu soruyosan ben cocukla alakalı sürekli gidiyodum zaten denk geldiPeki ne diye gitmiştin doktora da yaptılar birde kadın doğum bakıyor dimi
Himm bu tüberkülozla alakalıHangi doktora eger kadın doğumu soruyosan ben cocukla alakalı sürekli gidiyodum zaten denk geldi
Benim yıllar önce belimde iltihap görüldü doktor benden tüberküloz dan şüphelendi beni verem testi felan istedi ama bende çıkmadı şöyle demişti veremden kaynaklı mi bir iltihap sızıntısı var onu bulmak için yaptırmışti sende de büyük ihtimalle iltihap sebebi aranıyor korkmaVala akciğerde de olabilirmis ama benimki rahim içi olduğu icin bence daha çok kadın doğum bakar öyle biliyorum general bölge olduğu için
Bakar heralde canım inşallah bişey çıkmaz canımİnşallah canım aynen onun içinmis çok şükür bişey çıkmadı zaten bu 3 cektirmisim rahim için düzensizlik var demişti doktor rahim filmindede olabilir ihtimal diye düşmüş tedbir amaçlı istemiş zaten.Ama general bölgede de oluyormuş ona da yarın baktiricam insallah kadın doğum bakar
Bence de öyle hepsi kendi vücudumuzu dinlemekten ve ilaçlardan kaynaklı.Ama kan testi günü yaklaştıkça ümitsizlik kaplıyor sanki hiç bir zaman pozitif göremeyecek misim gibiKIZLAR BENIMDE KANDA CIKANA KADAR ASLA BELİRTİM YOKTU.
YERLEŞME KANAMASIDA OLMADI.
AMA KANDA OGRENDIKTEN BIR KAC GUN SONRA BACAK AGRISIS , BEL AĞRISI, GÖĞÜS VE SOL KASIKTA SÜREKLİ DEVAM EDERN BATMALAR VAR.
HEMSIRE YERLEŞME DEDİ.
YANİ O TRANSFER SONRASI YAŞANANLAR ILACLARIN ETKİSİ.
ASIL BELİRTİLER GERCEK GEBELIGIN VARLIGI KANDA CIKTIKTAN SONRA KENDINI GOSTERIYOR.
O SEBEPLE BELIRTI ARAYIP KENDINIZI UZMEYINN..
VE KANDA CIKSA BILE DERT BITMIYOR :)
ŞİMDİ KESE ICIN KORKUYORUM.
SONRASINDA KALP İÇİN KORKACAGIM...
SONRASINDA HERSEY YOLUNDAMI DIYE VE SANIRIM DOGURANA KADAR BU BOYLE DEVAM EDECEK.
O kadar haklısın ki ne diyim sana beklemekle geçti seninKızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
1 hafta nasıl geçecek düşün düşün iyice sinirlerim geriliyor.
Stres beni mahvetti
Bende öyleyim valla başlarda çok rahattım yaa unutuyordum bile günler geçtikçe belirti ara şu bu bu halde koydu beni ama sen kendine stres yaptıkça yanlış yere goturebilirsin en son değerin iyiydi biraz içini rahatlatKızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
1 hafta nasıl geçecek düşün düşün iyice sinirlerim geriliyor.
Stres beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?