2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar doktora gittim fakat senin bununla ne ilgisi var dedi sadece akciğer filmi çektirdim hiç bişey cikmadi
Akciger filmini benden tedavi öncesi istemişlerdi hemdi iki defa cektirmistim bende diyom akciger ne alaka meğerse bu yüzden istiyolarmis demek ki hakkında hayırlısı olsun canım benim görünürde hicbir problemim yok ama olmadi bence birazda takdiri ilahi canım duanı et ve inan olacak inşallah Allah'ın izniyle

Çok şükür temiz çıkmış canım inşAllah daha iyi olursun
İnşallah canım ama doktor bunun benimle bir ilgisi yok dedi tüberküloz şüphelendiğse dedi ya meme yada kadın doğuma gitmen lazim dedi .Sadece akciğer filmi çekti temiz dedi bir de zaten hem Ocak ayında hemde Mayıs ayında cektirmisim onlar da temiz .Genetik bölgede olabilir diye ihtimal var yarın kadın doğuma aldım oraya gostericem birde tüberküloz testi yaptiricam

İnşallah canım aynen onun içinmis çok şükür bişey çıkmadı zaten bu 3 cektirmisim rahim için düzensizlik var demişti doktor rahim filmindede olabilir ihtimal diye düşmüş tedbir amaçlı istemiş zaten.Ama general bölgede de oluyormuş ona da yarın baktiricam insallah kadın doğum bakar

Vala akciğerde de olabilirmis ama benimki rahim içi olduğu icin bence daha çok kadın doğum bakar öyle biliyorum general bölge olduğu için
Benim ilk kadın doğım doktorum fark etti . Sonra bütn karnıma ilaçlı emar cektiler . Ateş karateke diye bi doktor var prof ona gittik o muayene etti beni direk dedi sen tbc olmussun diye . Sonra baya kanlar falan verdim verem savasa yolladılar orda deri testi falan yaptılar sınırda pozitif cıkmıstı sonra bi tane test var quantiferonmu öyle bişeydi oda pozitif cıkınca kesin tbc dediler

Peki ne diye gitmiştin doktora da yaptılar birde kadın doğum bakıyor dimi

Vala akciğerde de olabilirmis ama benimki rahim içi olduğu icin bence daha çok kadın doğum bakar öyle biliyorum general bölge olduğu için
Benim yıllar önce belimde iltihap görüldü doktor benden tüberküloz dan şüphelendi beni verem testi felan istedi ama bende çıkmadı şöyle demişti veremden kaynaklı mi bir iltihap sızıntısı var onu bulmak için yaptırmışti sende de büyük ihtimalle iltihap sebebi aranıyor korkma

Bakar heralde canım inşallah bişey çıkmaz canım

Bence de öyle hepsi kendi vücudumuzu dinlemekten ve ilaçlardan kaynaklı.Ama kan testi günü yaklaştıkça ümitsizlik kaplıyor sanki hiç bir zaman pozitif göremeyecek misim gibi test filan yapmak bile istemiyorum

Kızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
1 hafta nasıl geçecek düşün düşün iyice sinirlerim geriliyor.
Stres beni mahvetti
Bende öyleyim valla başlarda çok rahattım yaa unutuyordum bile günler geçtikçe belirti ara şu bu bu halde koydu beni ama sen kendine stres yaptıkça yanlış yere goturebilirsin en son değerin iyiydi biraz içini rahatlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…