2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
1 hafta nasıl geçecek düşün düşün iyice sinirlerim geriliyor.
Stres beni mahvetti
Canim mesela kimyasal olsa dusururken lekelenme yada kanama olmuyo mu hani dusurdugumuzu bi sekilde anlayamiyo muyuz oyle bisey varsa hani öyle şeylerin yoksa rahatla iyi demek ki bebiş sağlıklı demeye çalışıyorum hahaha biraz sacma cümleler kurdum ama kusuruma bakma

Kızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
1 hafta nasıl geçecek düşün düşün iyice sinirlerim geriliyor.
Stres beni mahvetti
Sizinkisi ayrı zor hakikaten, ne desem bilemedim. Düşünmeyin diyeceğim, düşünmemek elde değil. Bu bir haftalık sürede sizi sürekli meşgul edecek bir şey bulmanız şart. Allah sabır ve güç kuvvet versin. İnşallah her şey çok güzel olacak

İnşallah ciksada böyle bir şey umarım sorun en kısa zamanda çözülür vala korktum bir şey cikicak diye yarın net belli olur zaten

Kuzu doktor kimyasal mı diye emin olmak için 5 kere test yaptırdı. Benim hepsinde arttı çok şükür.
Ama sağlıklı bir gebelik mi onu düşünüyorum sürekli.

Amin inşallah

Kuzu doktor kimyasal mı diye emin olmak için 5 kere test yaptırdı. Benim hepsinde arttı çok şükür.
Ama sağlıklı bir gebelik mi onu düşünüyorum sürekli.
Eee daha niye strese sokuyon kendini canım yazık karnindaki daha bit kadar bebise annesi onu düşün inşallah sağlıklıdır ve 9 ay boyunca seninle olur bebişin rabbim acısını yaşatmasın

Merhaba nasıl geçti süreciniz bende cuma hsg olucam biraz tedirginim anestesili fakülte de yapmıyorlar mis
Anestezi almadım ben de, secebilirdim ama almak istemedim. Zaten opularda sürekli aldik ondan vücudu da daha fazla yormak istemedim. Ağrı sızı da olmadı öyle çok fazla. Sadece sonradan içilen antibiyotik dokundu bana, onu da değiştirdim.
korkmayın o nedenle, inşallah temiz çıkar
Benim içimden tahmin ediyordum, maalesef önceki dusuklerim nedeniyle yapışıklık oluşmuş onu da histereskopi ile açtık. Şükür iyilesmis, benim transferim Ağustos Eylüle yetismeyecek, en yakın Ekim gibi gözüküyor, çok sabrettik, insallah güzel olur sonucu

Doğunca da tok mu pişik mi diye korkacaksın büyüyünce dertleri de büyüyecek korkmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…