- 27 Aralık 2019
- 1.834
- 1.874
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.021
Canim mesela kimyasal olsa dusururken lekelenme yada kanama olmuyo mu hani dusurdugumuzu bi sekilde anlayamiyo muyuz oyle bisey varsa hani öyle şeylerin yoksa rahatla iyi demek ki bebiş sağlıklı demeye çalışıyorum hahaha biraz sacma cümleler kurdum ama kusuruma bakmaKızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
1 hafta nasıl geçecek düşün düşün iyice sinirlerim geriliyor.
Stres beni mahvetti
Sizinkisi ayrı zor hakikaten, ne desem bilemedim. Düşünmeyin diyeceğim, düşünmemek elde değil. Bu bir haftalık sürede sizi sürekli meşgul edecek bir şey bulmanız şart. Allah sabır ve güç kuvvet versin. İnşallah her şey çok güzel olacakKızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
Stres beni mahvetti
Komedi dizi bul onları izle ya da yetişkinler için mandala boyama numaralı boyamalar var onlardan yapabilirsinKızlar çok stresliyim yaaa ne yapacağım böyle bilmiyorum.
Stres beni mahvetti
İnşallah ciksada böyle bir şey umarım sorun en kısa zamanda çözülür vala korktum bir şey cikicak diye yarın net belli olur zatenBenim yıllar önce belimde iltihap görüldü doktor benden tüberküloz dan şüphelendi beni verem testi felan istedi ama bende çıkmadı şöyle demişti veremden kaynaklı mi bir iltihap sızıntısı var onu bulmak için yaptırmışti sende de büyük ihtimalle iltihap sebebi aranıyor korkma
Ayy inşallah canim yaBakar heralde canım inşallah bişey çıkmaz canım
Kuzu doktor kimyasal mı diye emin olmak için 5 kere test yaptırdı. Benim hepsinde arttı çok şükür.Canim mesela kimyasal olsa dusururken lekelenme yada kanama olmuyo mu hani dusurdugumuzu bi sekilde anlayamiyo muyuz oyle bisey varsa hani öyle şeylerin yoksa rahatla iyi demek ki bebiş sağlıklı demeye çalışıyorum hahaha biraz sacma cümleler kurdum ama kusuruma bakma
Amin inşallahSizinkisi ayrı zor hakikaten, ne desem bilemedim. Düşünmeyin diyeceğim, düşünmemek elde değil. Bu bir haftalık sürede sizi sürekli meşgul edecek bir şey bulmanız şart. Allah sabır ve güç kuvvet versin. İnşallah her şey çok güzel olacak
Eee daha niye strese sokuyon kendini canım yazık karnindaki daha bit kadar bebise annesi onu düşün inşallah sağlıklıdır ve 9 ay boyunca seninle olur bebişin rabbim acısını yaşatmasınKuzu doktor kimyasal mı diye emin olmak için 5 kere test yaptırdı. Benim hepsinde arttı çok şükür.
Ama sağlıklı bir gebelik mi onu düşünüyorum sürekli.
Kızlar bende eylülün 1.de oldum transfer 6. Günüm adet olcakmış gibi ağrılarım oluyor
Canım ben bunu hamile olan birçok kişiden duydum ama kendim hiç tecrübe edemediğim için bir şey diyemeyeceğim maalesefPozitif olan arkadaşlar iki gündür çok baş ağrım oluyir akşamları normalde hiç baş ağrısı bilmem bugün 8 gün sizde yaşadınız mı
Ben de 2 Eylül, bir gün farkla :) ne zaman test yapıyoruz kızlarMerhaba ayni gun transfer olmusuz
Benim de transferden 1 gün sonra basladi adet olacakmisim gibi agrilar . Ama transfer gunu sayilmiyor bugun 5.gunumuz
Kubracim senin sürekli crp yüksekmi cikiyorHimm bu tüberkülozla alakalı
Canım acaba yine test yapsanmiKuzu doktor kimyasal mı diye emin olmak için 5 kere test yaptırdı. Benim hepsinde arttı çok şükür.
Ama sağlıklı bir gebelik mi onu düşünüyorum sürekli.
Kıyamam insallah hepimiz o duyguları yaşarızCanım ben bunu hamile olan birçok kişiden duydum ama kendim hiç tecrübe edemediğim için bir şey diyemeyeceğim maalesef
Benimde aklıma geldi.Canım acaba yine test yapsanmi
Bence senin kandaki artışlar sonradan düzelecek
Aminn inşallahKıyamam insallah hepimiz o duyguları yaşarız
Anestezi almadım ben de, secebilirdim ama almak istemedim. Zaten opularda sürekli aldik ondan vücudu da daha fazla yormak istemedim. Ağrı sızı da olmadı öyle çok fazla. Sadece sonradan içilen antibiyotik dokundu bana, onu da değiştirdim.Merhaba nasıl geçti süreciniz bende cuma hsg olucam biraz tedirginim anestesili fakülte de yapmıyorlar mis
Doğunca da tok mu pişik mi diye korkacaksın büyüyünce dertleri de büyüyecek korkmaya devamKIZLAR BENIMDE KANDA CIKANA KADAR ASLA BELİRTİM YOKTU.
YERLEŞME KANAMASIDA OLMADI.
AMA KANDA OGRENDIKTEN BIR KAC GUN SONRA BACAK AGRISIS , BEL AĞRISI, GÖĞÜS VE SOL KASIKTA SÜREKLİ DEVAM EDERN BATMALAR VAR.
HEMSIRE YERLEŞME DEDİ.
YANİ O TRANSFER SONRASI YAŞANANLAR ILACLARIN ETKİSİ.
ASIL BELİRTİLER GERCEK GEBELIGIN VARLIGI KANDA CIKTIKTAN SONRA KENDINI GOSTERIYOR.
O SEBEPLE BELIRTI ARAYIP KENDINIZI UZMEYINN..
VE KANDA CIKSA BILE DERT BITMIYOR :)
ŞİMDİ KESE ICIN KORKUYORUM.
SONRASINDA KALP İÇİN KORKACAGIM...
SONRASINDA HERSEY YOLUNDAMI DIYE VE SANIRIM DOGURANA KADAR BU BOYLE DEVAM EDECEK.
Doktorum 12. Günde bırakmamı söyledi o yüzden bıraktım 5. Gün embriyosu ve 3 taneydiler mutlaka olsa çıkacaktı 12. Günde azda olsa o yüzden bende bıraktımErken bırakmıssin canım sordun mu doktoruna belki nasip olur mu olur ?Keşke bekleseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?