2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda...hiç böyle şeyler yaşamadım karşılıyorum felan...cuma sabah anestesi hocası ayarlamaya çalışıcam artık .olmasada sabır edicem ..çıktık binyola dört yıllık evliyiz doğal yolla zor.esimde sertleşme mevcut vesayre..rabbim dualarimiz kabul etsin

Bende anestezi almadım canım bende cok korkmustum ağrılı falan demişlerdi çünkü şükür benim oyle bi agrim olmadi sadece siviyi verdiklerinde bi saniye bi agrim oldu o kadar sonra kalktim yuruyerek arabaya gittim yani kanamam falanda cok olmadı öyle

Ne güzel iyi gecmis...İnşallah hayırlısı ile geçer insan bı tereddüt ediyor..nasıl olacak ne edecek.aci eşiğinde düşük biraz ...cuma bı olsa geçse birde rahim iyi sonuç olsa tedavilere başlasam

Transfer oldu bitti hiç hissetmedim hayırlı olsun diyince çok şaşırdım ben bekliyorum halen

Benimde avi esigim hic yoktur canim eger adetlerinde agrin pek olmuyorsa onda da olmaz ben oyle yordum kendimce benim adet sancilarim cok agrili olmaz hafif olur o yuzden ne hsg de nede opu den sonra falan öyle aşırı bi ağrım olmadi şükürler olsun insallah seninde olmaz bi nefeste kurtulursun inşallah sorunsuzca

Rahim ya da tüplerde sıkıntı olan kişilerin ağrılı geçiyormuş
Bunu da film çekmeden bilemeyecegimize göre işin garantisi yok cnm maalesef

İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun...ilk asilamada tutsa dünyalar benim olacak...aminn

Rahim ya da tüplerde sıkıntı olan kişilerin ağrılı geçiyormuş
Bunu da film çekmeden bilemeyecegimize göre işin garantisi yok cnm maalesef
Evet yaşanmadan bilinmiyor ...inşallah çar cabucak geçer ..kasıyorum kendimi alttan muayene de bile tuhaf oldum...benim işim daha bı zor mu olacak nedir...

kızlaarrr kese 3.000 de gorunuyor dıyorlar.
benım degeler 2,70 oranında artıyorr. yanı 3 kez kan verdım hep aynı oranda arttı.
kese gününe gıttıgımde kan degerı bu sekılde devam ederse 149.582 civarı olacak ....

ya bu anormal deılmıı :)

yanı ben gıttıgımde acaaba kalbıdemı duyacagım

Rabbim o günü nasip etsin inşallah. Suan kaçıncı gün değerin kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…