- 13 Mart 2019
- 1.204
- 457
- 123
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.041
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda...hiç böyle şeyler yaşamadım karşılıyorum felan...cuma sabah anestesi hocası ayarlamaya çalışıcam artık .olmasada sabır edicem ..çıktık binyola dört yıllık evliyiz doğal yolla zor.esimde sertleşme mevcut vesayre..rabbim dualarimiz kabul etsinAnestezi almadım ben de, secebilirdim ama almak istemedim. Zaten opularda sürekli aldik ondan vücudu da daha fazla yormak istemedim. Ağrı sızı da olmadı öyle çok fazla. Sadece sonradan içilen antibiyotik dokundu bana, onu da değiştirdim.
korkmayın o nedenle, inşallah temiz çıkar
Benim içimden tahmin ediyordum, maalesef önceki dusuklerim nedeniyle yapışıklık oluşmuş onu da histereskopi ile açtık. Şükür iyilesmis, benim transferim Ağustos Eylüle yetismeyecek, en yakın Ekim gibi gözüküyor, çok sabrettik, insallah güzel olur sonucu
Bende anestezi almadım canım bende cok korkmustum ağrılı falan demişlerdi çünkü şükür benim oyle bi agrim olmadi sadece siviyi verdiklerinde bi saniye bi agrim oldu o kadar sonra kalktim yuruyerek arabaya gittim yani kanamam falanda cok olmadı öyleRabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda...hiç böyle şeyler yaşamadım karşılıyorum felan...cuma sabah anestesi hocası ayarlamaya çalışıcam artık .olmasada sabır edicem ..çıktık binyola dört yıllık evliyiz doğal yolla zor.esimde sertleşme mevcut vesayre..rabbim dualarimiz kabul etsin
Ne güzel iyi gecmis...İnşallah hayırlısı ile geçer insan bı tereddüt ediyor..nasıl olacak ne edecek.aci eşiğinde düşük biraz ...cuma bı olsa geçse birde rahim iyi sonuç olsa tedavilere başlasamBende anestezi almadım canım bende cok korkmustum ağrılı falan demişlerdi çünkü şükür benim oyle bi agrim olmadi sadece siviyi verdiklerinde bi saniye bi agrim oldu o kadar sonra kalktim yuruyerek arabaya gittim yani kanamam falanda cok olmadı öyle
Transfer oldu bitti hiç hissetmedim hayırlı olsun diyince çok şaşırdım ben bekliyorum halenNe güzel iyi gecmis...İnşallah hayırlısı ile geçer insan bı tereddüt ediyor..nasıl olacak ne edecek.aci eşiğinde düşük biraz ...cuma bı olsa geçse birde rahim iyi sonuç olsa tedavilere başlasam
Benimde avi esigim hic yoktur canim eger adetlerinde agrin pek olmuyorsa onda da olmaz ben oyle yordum kendimce benim adet sancilarim cok agrili olmaz hafif olur o yuzden ne hsg de nede opu den sonra falan öyle aşırı bi ağrım olmadi şükürler olsun insallah seninde olmaz bi nefeste kurtulursun inşallah sorunsuzcaNe güzel iyi gecmis...İnşallah hayırlısı ile geçer insan bı tereddüt ediyor..nasıl olacak ne edecek.aci eşiğinde düşük biraz ...cuma bı olsa geçse birde rahim iyi sonuç olsa tedavilere başlasam
Rahim ya da tüplerde sıkıntı olan kişilerin ağrılı geçiyormuşNe güzel iyi gecmis...İnşallah hayırlısı ile geçer insan bı tereddüt ediyor..nasıl olacak ne edecek.aci eşiğinde düşük biraz ...cuma bı olsa geçse birde rahim iyi sonuç olsa tedavilere başlasam
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun...ilk asilamada tutsa dünyalar benim olacak...aminnBenimde avi esigim hic yoktur canim eger adetlerinde agrin pek olmuyorsa onda da olmaz ben oyle yordum kendimce benim adet sancilarim cok agrili olmaz hafif olur o yuzden ne hsg de nede opu den sonra falan öyle aşırı bi ağrım olmadi şükürler olsun insallah seninde olmaz bi nefeste kurtulursun inşallah sorunsuzca
Evet yaşanmadan bilinmiyor ...inşallah çar cabucak geçer ..kasıyorum kendimi alttan muayene de bile tuhaf oldum...benim işim daha bı zor mu olacak nedir...Rahim ya da tüplerde sıkıntı olan kişilerin ağrılı geçiyormuş
Bunu da film çekmeden bilemeyecegimize göre işin garantisi yok cnm maalesef
İnşallah canımİnşallah canım rabbim yardımcımız olsun...ilk asilamada tutsa dünyalar benim olacak...aminn
2 ye katlamis cok şükür bence güzel sonucun üzülüp bebisi üzme29 Ağustos da 5.gün embriyosu transferim oldu.
6.denememiz
7.gün 18
8.gün 35
Sizce nasıl değerlerim
Bence de iyi şu an pozitif görünüyor sanırım29 Ağustos da 5.gün embriyosu transferim oldu.
6.denememiz
7.gün 18
8.gün 35
Sizce nasıl değerlerim
3. Gun embriyosuydu 6. Gün gidip dayanamamış yaptirmistim 23 çıkmıştı simdi 4 yaşında minigim dua et bol bol29 Ağustos da 5.gün embriyosu transferim oldu.
6.denememiz
7.gün 18
8.gün 35
Sizce nasıl değerlerim
Rabbim o günü nasip etsin inşallah. Suan kaçıncı gün değerin kactikızlaarrr kese 3.000 de gorunuyor dıyorlar.
benım degeler 2,70 oranında artıyorr. yanı 3 kez kan verdım hep aynı oranda arttı.
kese gününe gıttıgımde kan degerı bu sekılde devam ederse 149.582 civarı olacak ....
ya bu anormal deılmıı :)
yanı ben gıttıgımde acaaba kalbıdemı duyacagım
en son cuma verdim 1051,36 çıkmıştı :)Rabbim o günü nasip etsin inşallah. Suan kaçıncı gün değerin kacti
Ah cok iyi inşallah saglikla keseyi görürsün maşallah canım içini ferah tuten son cuma verdim 1051,36 çıkmıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?