2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet yapışıklığın çıkması gerekiyor dediğin gibi. Benim yaşıklığım alttan muayeneden bile belli olmuştu

Merhaba nasıl geçti süreciniz bende cuma hsg olucam biraz tedirginim anestesili fakülte de yapmıyorlar mis

Hiç sorma ya ilk günler çok rahsttım ama şimdi nasıl stresliyim anlatamam günlerdir sessiz üye pkuyıp cıkıyordım artık dayanamadım. 10 eylül cumartesi test günüm
Benim de senle aynı test günü canım benim de 3.gun embriyosu sağ kasığım da ağrı var bacağım da ağrı var ilk günler iki kasığım bildiğin alev var gibi yanıyordu şu an sadece sağ da ufak birşey hissediyorum göğüslerim şiş ama acimiyir ucu açıyor biraz bakalım henüz hiç bir test yapmadım leke filand a görmedim ben

Sen,bayağı bişey yaşamışsın. Bunlrın arasında tek benzerlik rahim içinde battma gibi minik 2 saniyelik agrilar . Leke fitildenmiş bnm.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benm 5. Gün embryosu.

İyiyim canım sen nasılsın ?
Değerlerimi takip ettiler.
Haftaya çarşamba da kese görmeye çağırdılar.
İnşallah her şey yolunda gider canım.
Senin bebişler kaç haftalık oldu
Oyyyy yeyim onu ben az kalmis ozaman inşallah hayırlısıyla oda olur ben pek iyi degilim kanama lekelenme yaşıyorum takip doktoru sectim bugun direk ona gidicem Allah hic birimizd yasatmasin cok zor bsiey bu korku ve stres

Sen,bayağı bişey yaşamışsın. Bunlrın arasında tek benzerlik rahim içinde battma gibi minik 2 saniyelik agrilar . Leke fitildenmiş bnm.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benm 5. Gün embryosu.
Evet canim ama geçen defalar da yaşamıştım negatif olmuştu bu üçüncü denemem yani demem o ki hiç belli olmuyir.

Oyyyy yeyim onu ben az kalmis ozaman inşallah hayırlısıyla oda olur ben pek iyi degilim kanama lekelenme yaşıyorum takip doktoru sectim bugun direk ona gidicem Allah hic birimizd yasatmasin cok zor bsiey bu korku ve stres
Canım çok geçmiş olsun.
Belki rahimde kanama alanı vardı onu atıyorsundur.
Kanaman yoğun değil değil mi ?
Haber verirsin dr a gittikten sonra.

Pozitif duruyor inşallah sağlıklı ilerler. Belirti vrmıydı bekleme süreci nasıldı birde kacıncı gün embryosu
Geçen pazartesi transfer oldum 5. Gün embriyosuydu
İlk günler de normal kasık ağrılarım oldu ardından belim ağrıymaya başladı şu üç dört gündür de hafif tatlı regl ağrısı gibi ağrı oldu
Ama bu ağrılarım devamlı değil ara ara oluyo bu regl ağrılarından dolayı yinede benim umudum pek az normalde oluyo mu bilmiyorum ben daha ilk transferim ve 22 yaşındayım belkide bu yüzden bu kadar sabırsızım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…