- 12 Haziran 2020
- 256
- 267
- 33
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.961
Evet yapışıklığın çıkması gerekiyor dediğin gibi. Benim yaşıklığım alttan muayeneden bile belli olmuştuAmin canım inslalah belki de yapışıklık olduğu için tutmadı yada boş gebelik oldu 2 seferdir böyle oldu taze emriyo transfer edildi 5.Gun emriyosu yapışıklık varsa da aslında rahim filminde çıkmasi gerekmiyor mu?
Sebebi bulunsa bende rahat ederim ona göre hareket ederimUmarım inşallahdoktorla gorusunce yazarım buradan
Zaten hep bana alttan bakıyorlar hiç üstten bakmadılarEvet yapışıklığın çıkması gerekiyor dediğin gibi. Benim yaşıklığım alttan muayeneden bile belli olmuştu
varsa cıkıyor canımKızlar erken gebelik testi kaç günü çıkarır ki benim ki 3 gün embriyosu yarın 8 gün olacak yapsam mıaz önce diyordum hayatta yapmam erkenden
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZKizlar şimdi göğüs hastalıklarına gidiyorum dua edin inslalh bişey çıkmaz
Merhaba nasıl geçti süreciniz bende cuma hsg olucam biraz tedirginim anestesili fakülte de yapmıyorlar misBen de bu aralar ne zaman denk gelsem kabak çekirdeği mi alsam diyorum, demek ki vücut çağırıyormuş
Regl olmayı bekliyorum, hsg ve histereskopi olacak öncelikle, gelişmeler oldukça paylaşalım hep beraber
Kolaylıklar diliyorum
Amin inşallahRABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZ
Hayırlı olsun tebrik ederimKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
Yaa çok şükür canim tebrik ederim gözün aydınKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
Aynen canım beklicem bakalım:)Cok takma kafana canım strese sokma kendini en azindan 10. Gune kadar bekle öyle yal testini en azindan soru işareti kalmasın kafanda
Benim de senle aynı test günü canım benim de 3.gun embriyosu sağ kasığım da ağrı var bacağım da ağrı var ilk günler iki kasığım bildiğin alev var gibi yanıyordu şu an sadece sağ da ufak birşey hissediyorum göğüslerim şiş ama acimiyir ucu açıyor biraz bakalım henüz hiç bir test yapmadım leke filand a görmedim benHiç sorma ya ilk günler çok rahsttım ama şimdi nasıl stresliyim anlatamam günlerdir sessiz üye pkuyıp cıkıyordım artık dayanamadım. 10 eylül cumartesi test günüm
Sen,bayağı bişey yaşamışsın. Bunlrın arasında tek benzerlik rahim içinde battma gibi minik 2 saniyelik agrilar . Leke fitildenmiş bnm.Benim de senle aynı test günü canım benim de 3.gun embriyosu sağ kasığım da ağrı var bacağım da ağrı var ilk günler iki kasığım bildiğin alev var gibi yanıyordu şu an sadece sağ da ufak birşey hissediyorum göğüslerim şiş ama acimiyir ucu açıyor biraz bakalım henüz hiç bir test yapmadım leke filand a görmedim ben
Oyyyy yeyim onu benİyiyim canım sen nasılsın ?
Değerlerimi takip ettiler.
Haftaya çarşamba da kese görmeye çağırdılar.
İnşallah her şey yolunda gider canım.
Senin bebişler kaç haftalık oldu
Evet canim ama geçen defalar da yaşamıştım negatif olmuştu bu üçüncü denemem yani demem o ki hiç belli olmuyir.Sen,bayağı bişey yaşamışsın. Bunlrın arasında tek benzerlik rahim içinde battma gibi minik 2 saniyelik agrilar . Leke fitildenmiş bnm.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benm 5. Gün embryosu.
Kizz senin değeri bekklemekten öldük masalhhh annesi dikkat etKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
Canım çok geçmiş olsun.Oyyyy yeyim onu benaz kalmis ozaman inşallah hayırlısıyla oda olur ben pek iyi degilim kanama lekelenme yaşıyorum takip doktoru sectim bugun direk ona gidicem Allah hic birimizd yasatmasin cok zor bsiey bu korku ve stres
Geçen pazartesi transfer oldum 5. Gün embriyosuyduPozitif duruyor inşallah sağlıklı ilerler. Belirti vrmıydı bekleme süreci nasıldı birde kacıncı gün embryosu
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun tebrik ederim
Sorma bende meraktan öldüm yine de çok şükür ki pozitif geldi :)Kizz senin değeri bekklemekten öldük masalhhh annesi dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?