- 1 Ağustos 2022
- 134
- 139
- 18
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #9.981
BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ MAŞALLAHSorma bende meraktan öldüm yine de çok şükür ki pozitif geldi :)
Çok teşekkür ederim canım inşAllah devamı da güzel olur :)Yaa çok şükür canim tebrik ederim gözün aydın
Çok şükür elhamdülillah Rabbim sağlıklada kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah :)BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ MAŞALLAH
Tebrikler arkadaşım Allah kucağına almayı da nasip etsinSorma bende meraktan öldüm yine de çok şükür ki pozitif geldi :)
Canım yatmayan sayısı daha fazla ama bence ilk 3 gün çok önemli arada yürünmeli tabiki ama zorlamaya da gerek yok benceKızlar ben dün transfer oldum ya bende hiç belirti yookkşaka yapıyorum Allah sizden razı olsun bu arada bana çok çok tecrübe kazandırdıniz sadece ufak bir soru ben sürekli yatmiyorum hata yapmıyorum değil mi
Şurayı okuduktan sonra kürekle vurucam ağzına dedimKızlar ben dün transfer oldum ya bende hiç belirti yookk
Amin amin inşAllah arkadaşım Rabbim hepimize inşAllahTebrikler arkadaşım Allah kucağına almayı da nasip etsin
DİNLENME ŞANSIN VARSA BOL BOL DİNLEN BEN 4 GÜN DİNLENEBİLDİM SONRA İŞE BAŞLADIMKızlar ben dün transfer oldum ya bende hiç belirti yookkşaka yapıyorum Allah sizden razı olsun bu arada bana çok çok tecrübe kazandırdıniz sadece ufak bir soru ben sürekli yatmiyorum hata yapmıyorum değil mi
AMİN CANIM AMİNÇok şükür elhamdülillah Rabbim sağlıklada kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah :)
Ama napim bende özeniyorumŞurayı okuduktan sonra kürekle vurucam ağzına dedim
Arada yürü canım hep yatma kan dolaşımı için yürümek gerekiyor.
Yükseğe uzanma , ağır bişey kaldırma yat dinlen
İnşallah güzel haberini alacağız.Ama napim bende özeniyorumaslına bakarsanız olay tamamen Allah'ın hikmeti eğer olacaksa her türlü oluyor bence bende sakin kalıp kendimi dinlememeye çalışıyorum dinlersen zaten iki popom iğne acısıyla sızım sızım sızlıyo başka bir belirti anlayamam ki
Canım ben hiç yatmadım sadece dikkat ettim ( düğün hariç ) :) İlk transferden sonra hep yatmıştım sanırım o zamanda hiç dolaşım olmadıKızlar ben dün transfer oldum ya bende hiç belirti yookkşaka yapıyorum Allah sizden razı olsun bu arada bana çok çok tecrübe kazandırdıniz sadece ufak bir soru ben sürekli yatmiyorum hata yapmıyorum değil mi
İnşallah çok güzel haber alacağız keseyi göreceğiz hatta kalp atışı da duyulacak ohhİnşallah güzel haberini alacağız.
Bak benim gidişat belli değil biliyorsun.
Ama bende hiç bir şey yok derken gerçekten yoktu.
Sonradan hafif belirti oldu.
O yüzden transferden sonra 10 güne kadar ben vücudumu tanıyorum bende bişey yok diyordum.
İlaçlar da zaten çok etkiliyor insanı.
Güzel güzel dinlen, kitap oku, film izle.
Evet aldırmamak lazm belirtilereEvet canim ama geçen defalar da yaşamıştım negatif olmuştu bu üçüncü denemem yani demem o ki hiç belli olmuyir.
Defalarca transfer gören de heyecanlı. Bu iş başlıcs heyecanlı. Bnmde ilk transfer 31 yaşındaym regl sancısı oluyormuş bilmiyorum iyice kafamız karıştı.Geçen pazartesi transfer oldum 5. Gün embriyosuydu
İlk günler de normal kasık ağrılarım oldu ardından belim ağrıymaya başladı şu üç dört gündür de hafif tatlı regl ağrısı gibi ağrı oldu
Ama bu ağrılarım devamlı değil ara ara oluyo bu regl ağrılarından dolayı yinede benim umudum pek az normalde oluyo mu bilmiyorum ben daha ilk transferim ve 22 yaşındayım belkide bu yüzden bu kadar sabırsızım ya
Katılıyorum şu süreçler daha zor kalbim hızlı hızlı atıyo yarını düşününceDefalarca transfer gören de heyecanlı. Bu iş başlıcs heyecanlı. Bnmde ilk transfer 31 yaşındaym regl sancısı oluyormuş bilmiyorum iyice kafamız karıştı.
Çok güzel bir değer, gözünüz aydınKızlaaaaaarrrrrr değerim Allah a şükür 225 çıkmış iyi mi sizce
Çok haklısın sürekli düşünecek bişeyler var . İnşAllah tüm süreçler de hepimize kolay geçsinKIZLAR BENIMDE KANDA CIKANA KADAR ASLA BELİRTİM YOKTU.
YERLEŞME KANAMASIDA OLMADI.
AMA KANDA OGRENDIKTEN BIR KAC GUN SONRA BACAK AGRISIS , BEL AĞRISI, GÖĞÜS VE SOL KASIKTA SÜREKLİ DEVAM EDERN BATMALAR VAR.
HEMSIRE YERLEŞME DEDİ.
YANİ O TRANSFER SONRASI YAŞANANLAR ILACLARIN ETKİSİ.
ASIL BELİRTİLER GERCEK GEBELIGIN VARLIGI KANDA CIKTIKTAN SONRA KENDINI GOSTERIYOR.
O SEBEPLE BELIRTI ARAYIP KENDINIZI UZMEYINN..
VE KANDA CIKSA BILE DERT BITMIYOR :)
ŞİMDİ KESE ICIN KORKUYORUM.
SONRASINDA KALP İÇİN KORKACAGIM...
SONRASINDA HERSEY YOLUNDAMI DIYE VE SANIRIM DOGURANA KADAR BU BOYLE DEVAM EDECEÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?