2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım yatmayan sayısı daha fazla ama bence ilk 3 gün çok önemli arada yürünmeli tabiki ama zorlamaya da gerek yok bence

DİNLENME ŞANSIN VARSA BOL BOL DİNLEN BEN 4 GÜN DİNLENEBİLDİM SONRA İŞE BAŞLADIM

Şurayı okuduktan sonra kürekle vurucam ağzına dedim
Arada yürü canım hep yatma kan dolaşımı için yürümek gerekiyor.
Yükseğe uzanma , ağır bişey kaldırma yat dinlen
Ama napim bende özeniyorum aslına bakarsanız olay tamamen Allah'ın hikmeti eğer olacaksa her türlü oluyor bence bende sakin kalıp kendimi dinlememeye çalışıyorum dinlersen zaten iki popom iğne acısıyla sızım sızım sızlıyo başka bir belirti anlayamam ki

İnşallah güzel haberini alacağız.
Bak benim gidişat belli değil biliyorsun.
Ama bende hiç bir şey yok derken gerçekten yoktu.
Sonradan hafif belirti oldu.
O yüzden transferden sonra 10 güne kadar ben vücudumu tanıyorum bende bişey yok diyordum.
İlaçlar da zaten çok etkiliyor insanı.
Güzel güzel dinlen, kitap oku, film izle.

Canım ben hiç yatmadım sadece dikkat ettim ( düğün hariç ) :) İlk transferden sonra hep yatmıştım sanırım o zamanda hiç dolaşım olmadı

İnşallah çok güzel haber alacağız keseyi göreceğiz hatta kalp atışı da duyulacak ohh

Defalarca transfer gören de heyecanlı. Bu iş başlıcs heyecanlı. Bnmde ilk transfer 31 yaşındaym regl sancısı oluyormuş bilmiyorum iyice kafamız karıştı.

KIZLAR BENIMDE KANDA CIKANA KADAR ASLA BELİRTİM YOKTU.
YERLEŞME KANAMASIDA OLMADI.

AMA KANDA OGRENDIKTEN BIR KAC GUN SONRA BACAK AGRISIS , BEL AĞRISI, GÖĞÜS VE SOL KASIKTA SÜREKLİ DEVAM EDERN BATMALAR VAR.
HEMSIRE YERLEŞME DEDİ.

YANİ O TRANSFER SONRASI YAŞANANLAR ILACLARIN ETKİSİ.
ASIL BELİRTİLER GERCEK GEBELIGIN VARLIGI KANDA CIKTIKTAN SONRA KENDINI GOSTERIYOR.

O SEBEPLE BELIRTI ARAYIP KENDINIZI UZMEYINN..

VE KANDA CIKSA BILE DERT BITMIYOR :)

ŞİMDİ KESE ICIN KORKUYORUM.
SONRASINDA KALP İÇİN KORKACAGIM...
SONRASINDA HERSEY YOLUNDAMI DIYE VE SANIRIM DOGURANA KADAR BU BOYLE DEVAM EDECEK.

Çok haklısın sürekli düşünecek bişeyler var . İnşAllah tüm süreçler de hepimize kolay geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…