- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.601
İnşallah canımTabi canım iyi yönünden bak çok şükür daha gençsin sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekten iyidir biliyorum inan disradan konuşması çok kolay eminim içinde fırtınalar kopuyor senin durumun daha zor ama bu saatten sonra inşallah rabbim sana da bir yol gösterir o yolun sonunda ikizlerin olur çifte mutluluk olur
Amin canım inşallahEvetamin amin amin hepimiz görelim o kıpkırmızı çizgiyi Allahın izniyle
Bende dün gördüm kesemi geldimAh canım amin inşallah. Eğiliyorum ah dştorum eğildim gitti bebiş bunun gibi ne yapsam pişman oluyorum hemn bi türlü mutlu sakin olamadım öğrendiğimden beri.
Dün yürğdüm baya mesela sonra ilaç yazdırcaktım baya ayakta kaldım hemen korktum bunun gibi şeyler
Senin günlerin nasıl geçiyor
Aynen öyle canım onlarda bizde yipraniyoruz ister istemez Rabbim hemencecik doldursun kucaklarimizi inşallahAh canm o kadar iyi anlıyorum ki
Benim eşimde kendini konuşarak çok ifade eden biri değildir içine atar. Evlendik evleneli bu işlerin içindeyiz öyle üzüntüler yaşadıkki
Eşim çok yıprandı
Rabbim kolaylık versin
İnşallah canımAminnnn.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Cok zor inan hem maddi hem manevi.Pes etmiyorum etmekte diyemiyorum maddi olarakta gücüm kalmadı ve hep olumsuz eşimde artık ümidini kaybetti sanki.umutlaniyorum ama sanki ya çok istedikçe olmuyor yada ne bilim işte gerçekten ümidimi kesmelimiyim bilmiyorum . inslalah son 4 emriyo dan olur
En kısa sürede olacak inanıyorumA
Amin canım inşallah
Yok sakın ümidini yitirme güçlü durki eşinde senden kuvvet alsın seni üzgün görürse oda ümidini kaybeder .rabbim bol rızıklar versin size bu son olur inşallah tane gerekiyorsa yaptır belki engel birşey vardır. eminim burda kactane hamile kadın senin ve diğer arkadaşlar için dua ediyordur .oyuzden moral bozmak yok hep gülümseİnşallah canımAminnnn.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Cok zor inan hem maddi hem manevi.Pes etmiyorum etmekte diyemiyorum maddi olarakta gücüm kalmadı ve hep olumsuz eşimde artık ümidini kaybetti sanki.umutlaniyorum ama sanki ya çok istedikçe olmuyor yada ne bilim işte gerçekten ümidimi kesmelimiyim bilmiyorum . inslalah son 4 emriyo dan olur
Öyle elbette, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAmin canim en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat .ve sanada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aa ikiz miBende dün gördüm kesemi geldimdoktor arkalarda ama 2 kese de var dedi. 2 hafta sonra kalp için çağırdı. Korkum var ama unutmaya çalışıyorum takmamak için sürekli birşeylerle uğraşıyorum
İnsllalah canım benim umarım güzel sonuçlar alırız bundan sonraki süreçlerde bende ediyorum bütun istiyenlereEn kısa sürede olacak inanıyorumRabbime ne zorluk var ol der olur siz dua edin hep ediyorum ben
Amin canım aminAynen öyle canım onlarda bizde yipraniyoruz ister istemez Rabbim hemencecik doldursun kucaklarimizi inşallah
Amin canim kaçırdım sanırım bellimi senin transfer tarihinÖyle elbette, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun dua eden arkadslardan gerçekten dua çok önemliYok sakın ümidini yitirme güçlü durki eşinde senden kuvvet alsın seni üzgün görürse oda ümidini kaybeder .rabbim bol rızıklar versin size bu son olur inşallah tane gerekiyorsa yaptır belki engel birşey vardır. eminim burda kactane hamile kadın senin ve diğer arkadaşlar için dua ediyordur .oyuzden moral bozmak yok hep gülümse
Henüz kesinleşmiş bir tarih yok, her şey yolunda giderse Kasım’da inşallahAmin canim kaçırdım sanırım bellimi senin transfer tarihin
Ay canım inşallahHenüz kesinleşmiş bir tarih yok, her şey yolunda giderse Kasım’da inşallah
Histereskobi ben de yaptırdım anestezi ile.polip alındı sonrasında biraz kanama oluyor hafif te ağrıBen rahim filmi çektirdim özelde ağrısız onda problem yok yine yaptırırım ama Histeroskopi onu hiç yaptırmadım ondan çok korkuyorum ağrıya dayanamıyorum birde rahim dar baya nasıl yapılıyor bilmiyorum.uyutmuyorlar mi?
Devlette mi yaptırdın ?Nasıl bişey ilk yaptiricam birde benimki ofis Histeroskopi aynı mi oluyor Histeroskopi ile onlar farklı biliyordum.Anestezili olsun ya canlı canlı ben dayanamam ki başlamadan biter işlem o dk valaHistereskobi ben de yaptırdım anestezi ile.polip alındı sonrasında biraz kanama oluyor hafif te ağrı
Çok uzak bir tarih değil yinede Kasım'da bebiş başkadırHenüz kesinleşmiş bir tarih yok, her şey yolunda giderse Kasım’da inşallah
İşlemden sonra dayanırım bir şekilde ama işlemi yaptirabilsem ondan çok stresliyim ve korkuyorum ilk yaptiricam çünkü.Bende ne var ne yok ona bakicaklar bir de rahim şu anda çok dar o yüzden de zor olur diye düşünüyorumHistereskobi ben de yaptırdım anestezi ile.polip alındı sonrasında biraz kanama oluyor hafif te ağrı
Güzelce temizlensin içerisi iste canım belki kendiliginden gelir mucizemizZaaten kan tahlili gününe kadar normal geleceği gün geçmişti üstüne birde 5-6 günde ilaçları bıraktıktan sonra geçti... Ağrılı yoğun ve pıhtılı geçiyor...
İnsllalahÇok uzak bir tarih değil yinede Kasım'da bebiş başkadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?