2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah canım Aminnnn.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Cok zor inan hem maddi hem manevi.Pes etmiyorum etmekte diyemiyorum maddi olarakta gücüm kalmadı ve hep olumsuz eşimde artık ümidini kaybetti sanki.umutlaniyorum ama sanki ya çok istedikçe olmuyor yada ne bilim işte gerçekten ümidimi kesmelimiyim bilmiyorum .inslalah son 4 emriyo dan olur

Bende dün gördüm kesemi geldim doktor arkalarda ama 2 kese de var dedi. 2 hafta sonra kalp için çağırdı. Korkum var ama unutmaya çalışıyorum takmamak için sürekli birşeylerle uğraşıyorum

Aynen öyle canım onlarda bizde yipraniyoruz ister istemez Rabbim hemencecik doldursun kucaklarimizi inşallah

A

Amin canım inşallah
En kısa sürede olacak inanıyorum Rabbime ne zorluk var ol der olur siz dua edin hep ediyorum ben

Yok sakın ümidini yitirme güçlü durki eşinde senden kuvvet alsın seni üzgün görürse oda ümidini kaybeder .rabbim bol rızıklar versin size bu son olur inşallah tane gerekiyorsa yaptır belki engel birşey vardır. eminim burda kactane hamile kadın senin ve diğer arkadaşlar için dua ediyordur .oyuzden moral bozmak yok hep gülümse

Bende dün gördüm kesemi geldim doktor arkalarda ama 2 kese de var dedi. 2 hafta sonra kalp için çağırdı. Korkum var ama unutmaya çalışıyorum takmamak için sürekli birşeylerle uğraşıyorum
Aa ikiz miKaçıncı hafta görüldü yani kese canım
Sen peki nasıl geçiriyorsun günleri hareket vs kasıyormusum normal mi davranıyorsun neler yapıyorsun yani

Allah razı olsun dua eden arkadslardan gerçekten dua çok önemli kaybetmeye çalışıyorum ve ben çok duygusal biriyim kendimi tutmakta zorluk carkiyorum çok .. insllalah son olur rabbim bana da ve tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin Su an ki düşüncem ofis Histeroskopi nasıl olucam kolay ama zor bir işlenmiş bide anestesiz ben nasıl dayanicam bilmiyorum çok korkuyorum

Histereskobi ben de yaptırdım anestezi ile.polip alındı sonrasında biraz kanama oluyor hafif te ağrı

Histereskobi ben de yaptırdım anestezi ile.polip alındı sonrasında biraz kanama oluyor hafif te ağrı
Devlette mi yaptırdın ?Nasıl bişey ilk yaptiricam birde benimki ofis Histeroskopi aynı mi oluyor Histeroskopi ile onlar farklı biliyordum.Anestezili olsun ya canlı canlı ben dayanamam ki başlamadan biter işlem o dk vala

İşlemden sonra dayanırım bir şekilde ama işlemi yaptirabilsem ondan çok stresliyim ve korkuyorum ilk yaptiricam çünkü.Bende ne var ne yok ona bakicaklar bir de rahim şu anda çok dar o yüzden de zor olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…