2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Meyve suyu flan zaten normalde ben dışardan içmem küçüklükten beri çok hasta olduğum için annem alıştırdı beni her zaman katı meyve sıkacagıyla hazırlıyoruz.yani normalde de bizim evde doğal beslenme oluyor ama bilmiyorum bu sonucu çok merak ediyorum nasıl çıkacak

Kız ben normalde fmf(Akdeniz ateşi)hastasıyım dışardan flan çok mecbur kalmadıkça yiyemem zaten bende bi problem çıkmadı bi arada onada ağladım niye bana ilaç vermiyorlar diye delirmiştim bi ara sanki

Reactions: Dei
İşte canm böyle şeyler karıştıranların hep sayısı düşüyor yok ısırgan yok çakşır farklı etkiler yapıyor. Sayı bu kadar değilki canm bahçeciye başladığımızda sayı 1 adet di en son yumurta toplama günü eş sprem veriyor o gün sayı buydu ve havuç suyunu geçen ay içtik bıraktık değil hep bu düzende devam edicek. Söylediklerimin hepsini aynı aynı hayat düzeni o şekilde olarak tüp bebeğe başlamanı tavsiye ederim.

Benim adetimde ağrılı ve yoğun geçti normalde 6-7 günde bitmiş oluyordu bugun 6. Gün ve halen kanamam devam ediyor normal diye düşünüyorum alınan hormon ilaçları ve gecikmeninde etkisiyle

Yrasfer oldugum gibi başladım bndr dimes 100 de 100 nar suyunu içmeyi.
O eşimin yaptıklarıydı
Ben transferden sonra neler yaptım söyliyim
Transferden cıktıgım gbı ilikli kemik kaynatmıstık onu ıctım corbasını yemegını
İliğin suyundan yapıldı yemek
Hergün 1 bardak nar suyu
1 bardak kefir
Kabız olmamak için erik suyu
Çiğ badem cevır fındık
Bol bol bol su
Avakado kahvaltıda yarım kahvaltıda haslanmıs yumusta peynır damates muhakkak oldu
Gece yatmadan ev yapımı yoğurt la pekmez karıstırıp yedım

Reactions: Dei
Burada maalesef gidip diyemiyosun ben kanıma baktırıcam falan bir sürü prosedürü cartı curtu var kuzum mecburen pazartesi tedavi olduğum muayeneye gidicem
Himm sen yurt disindaydin demi canım hayırlısı olsun yaa stres yapma kendine yazik bebisine yazık yarin inşallah kocaman cift cizgiyi görürsun canım

İşte her gördüğümüzü denediğimizde o otlar o çamaşırlar bozdu herşeyi zaten canım bu son yaptıklarım çok işe yaradı çünkü abartıya kaçmadan doğal beslenmeydi bu lazım olan vitaminlerin doğal haliydi. Benimde 2. Deneme canm biliyorum zor ama rabbim duanı kabul edecektir. İnan. Dua et yalvar
Geri çevrilmicek

Benim adetimde ağrılı ve yoğun geçti normalde 6-7 günde bitmiş oluyordu bugun 6. Gün ve halen kanamam devam ediyor normal diye düşünüyorum alınan hormon ilaçları ve gecikmeninde etkisiyle
Aynen canım benim pek gecikmedi iki gun gecikti sadece sonucumu alamadan adet oldum ben

Sonuç değişek canm hep sabit kalmayacak. Eşin güzel beslenmeye devm etsin ve tüp bebeğe başlayın inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım bende bahçeci fulyada yaptırdım benimde rahimdinlerdirme oldu 40 yakın tuttu ilaçlar felan herşey

İnsallahy canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun geçen esim simdi dondurulmuslari transfer olacakken yine sperm verecegim saniyormus strese girmiş görsen boğazına falan bakmaya calisiyo benden yine sperm alacaklar demi dedi bende yoo dedim senle işim bitti artık benim dedim nasil seviniyo görsen yazik kiz onlarada valla Rabbim kocalarimizin kucagina evlatlar verebilmeyi cümlemize nasip etsin

Ah canm o kadar iyi anlıyorum ki
Benim eşimde kendini konuşarak çok ifade eden biri değildir içine atar. Evlendik evleneli bu işlerin içindeyiz öyle üzüntüler yaşadıkki
Eşim çok yıprandı
Rabbim kolaylık versin

Çok şükür hepsi olacak inşallah stres yapma bebişi

AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN BENİM İLK DENEMEM Dİ YAPCAK BİR ŞEY YOK
Canım benimde ilk denememdi ve başka embriyom yok tekrardan tedaviye başlamam gerekiyor bu ay adetim geldi büyük ihtimalle ya bir iki adeti daha bekleyip öyle başlarım tekrardan tedaviye.... Rabbim inşallah bir sonraki denemede nasip eder bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…