2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.
Ezcanelerde almıyor malesef ?

İlk tarnsfer tutmayınca nedenini araştırmak için rahime kamerayla bakacam dedi yapışıklık olduğunu bilmiyorduk .uyutacaklar merak etme korkulacak bir şey değil

İlk tarnsfer tutmayınca nedenini araştırmak için rahime kamerayla bakacam dedi yapışıklık olduğunu bilmiyorduk .uyutacaklar merak etme korkulacak bir şey değil
Aynen bende bilmiyorum ama olsaydı da rahim filmindede çıkardı diye duydum ben.simdi ne oldugunu bilmediğim için sordum küçük işlem dayan dedi bana oradaki hemşireler uyuturlar insllalah

Evet boşa aldım o kadar iğne ilaç birde fazla fazla aldiriyorlar kaldı hep odedigim paranın haddi hesabı yok sırf iğneler için çok uğraştım sonuç tabi hem elimde kaldı hem hüsran oldu
Öyle düşünme canım hep kullandık ilaçları bak benim 4. Denemem hala da kullanıyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin

Öyle düşünme canım hep kullandık ilaçları bak benim 4. Denemem hala da kullanıyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Amin canım inşallah ama benimki öyle tüp bebekle ya da normalden olmuyor tek çarem yumurta Donasyonu başka türlü olmuyor hamile kalma şansım yok tabiki Allah ol der ve olur o ayrı bir konu inanıyorum ama şu anda bütün gittiğim doktorlar boyle söylüyor yumurta yok dnecek kadar küçük

Birde benim Merkezime yazar misin, Brüksel Tüp bebek merkezi İstanbul da, Yücel Hocam herseyi açık açık detaylıca anlatır, allahim şifa versin, kendinde yazmışsın Rabbim ol der ve olur

Reactions: Dei
Canim benim transfer olduktan sonra bende uygulayacağım bunlari. Allah razi olsun hergun yeni seyler öğreniyorum burdan . Bebegine can olsun sifa olsun ikinizede insallah❤

Rabbim yar ve yardimcin olsun. Hic umidini kesme dedigin gibi rabbim ol derse olur yumurtan kucukte olsa ilaclarla vitaminlerle büyür canim

Defalarca histeroskopi olmus biri olarak söylüyorum agri esigim düşüktür normalde ilk ofis histerokobi olacagim zaman doktora yalvarmistim anestesi vermezseniz olmam diye cok inat ettim hatta tepindigimi biliyorum olmuycam diye bana bir igne vurdular agri kesiciyle karisik uyusturmuslar dedi doktor simdide olma goreyim azcik spekulum takilinca az acirya onun gibi bisey hisettim gerisi agri kesicininetkisiylehisetmedim. Demem o ki igne yapiliyorhisetmemen icin. Korkmaya değmezmiş dedim.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…