- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.641
Kizlar bende Gonal F ignesi ve bı kaç iğne daha var doktorum verdi ama sonra iptal ettiler sonlandirdilar tedaviyi ignelerim hep elimde kaldı çok zor bulunan iğneler zaten tedavi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum dolabımda duruyor aldım öylece duruyor?
Ezcanelerde almıyor malesef ?İlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.
O yumurta toplama zamanı kullanıldı bende. İlaç olarak estrofem verdi doktor ama her klinik farklıİlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.
Estrofem kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar onu da kestim iğneleri de kestim hala kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olmak açısından bilgilendirmek istedimO yumurta toplama zamanı kullanıldı bende. İlaç olarak estrofem verdi doktor ama her klinik farklı
İlk tarnsfer tutmayınca nedenini araştırmak için rahime kamerayla bakacam dedi yapışıklık olduğunu bilmiyorduk .uyutacaklar merak etme korkulacak bir şey değilHadi ya vala bende bilmiyorum bana uyutmiyacaklarini söylediler hani ne var ne yok bilmiyorum keşke uyutsalar duymak istemiyorum o ağrıyı görmek hiç istemiyorumSorun varsa umarım çözülür bir an önce yoksa da kasim ayında tekrar emriyo transferi olucam insllalah bişey çıkmaz Birde sende opo ve yapışıklık varmis ondan kaynaklı uyutmuslar galiba bende onun olup olmadığını bile bilmiyorum içeriye girip kamerayla bakicam dedi ondan korktum
Genelde hamile kaldıktan sonra da devam ettiriyorlar sanırım düşük olması için galibaEstrofem kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar onu da kestim iğneleri de kestim hala kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olmak açısından bilgilendirmek istedim
Evet canım maalesef olumsuzluk olunca bıraktırıyor doktorlarEstrofem kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar onu da kestim iğneleri de kestim hala kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olmak açısından bilgilendirmek istedim
Aynen bende bilmiyorum ama olsaydı da rahim filmindede çıkardı diye duydum ben.simdi ne oldugunu bilmediğim için sordum küçük işlem dayan dedi bana oradaki hemşireler uyuturlar insllalahİlk tarnsfer tutmayınca nedenini araştırmak için rahime kamerayla bakacam dedi yapışıklık olduğunu bilmiyorduk .uyutacaklar merak etme korkulacak bir şey değil
Evet boşa aldım o kadar iğne ilaç birde fazla fazla aldiriyorlar kaldı hep odedigim paranın haddi hesabı yok sırf iğneler için çok uğraştım sonuç tabi hem elimde kaldı hem hüsran olduEvet canım maalesef olumsuzluk olunca bıraktırıyor doktorlar
Öyle düşünme canım hep kullandık ilaçları bak benim 4. Denemem hala da kullanıyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versinEvet boşa aldım o kadar iğne ilaç birde fazla fazla aldiriyorlar kaldı hep odedigim paranın haddi hesabı yok sırf iğneler için çok uğraştım sonuç tabi hem elimde kaldı hem hüsran oldu
Amin canım inşallahÖyle düşünme canım hep kullandık ilaçları bak benim 4. Denemem hala da kullanıyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Birde benim Merkezime yazar misin, Brüksel Tüp bebek merkezi İstanbul da, Yücel Hocam herseyi açık açık detaylıca anlatır, allahim şifa versin, kendinde yazmışsın Rabbim ol der ve olurAmin canım inşallahama benimki öyle tüp bebekle ya da normalden olmuyor tek çarem yumurta Donasyonu başka türlü olmuyor hamile kalma şansım yok tabiki Allah ol der ve olur o ayrı bir konu inanıyorum ama şu anda bütün gittiğim doktorlar boyle söylüyor yumurta yok dnecek kadar küçük
Canim benim transfer olduktan sonra bende uygulayacağım bunlari. Allah razi olsun hergun yeni seyler öğreniyorum burdan . Bebegine can olsun sifa olsun ikinizede insallah❤Yrasfer oldugum gibi başladım bndr dimes 100 de 100 nar suyunu içmeyi.
O eşimin yaptıklarıydı
Ben transferden sonra neler yaptım söyliyim
Transferden cıktıgım gbı ilikli kemik kaynatmıstık onu ıctım corbasını yemegını
İliğin suyundan yapıldı yemek
Hergün 1 bardak nar suyu
1 bardak kefir
Kabız olmamak için erik suyu
Çiğ badem cevır fındık
Bol bol bol su
Avakado kahvaltıda yarım kahvaltıda haslanmıs yumusta peynır damates muhakkak oldu
Gece yatmadan ev yapımı yoğurt la pekmez karıstırıp yedım
Rabbim yar ve yardimcin olsun. Hic umidini kesme dedigin gibi rabbim ol derse olur yumurtan kucukte olsa ilaclarla vitaminlerle büyür canimAmin canım inşallahama benimki öyle tüp bebekle ya da normalden olmuyor tek çarem yumurta Donasyonu başka türlü olmuyor hamile kalma şansım yok tabiki Allah ol der ve olur o ayrı bir konu inanıyorum ama şu anda bütün gittiğim doktorlar boyle söylüyor yumurta yok dnecek kadar küçük
Cok gecmis olsun canim.Kız ben normalde fmf(Akdeniz ateşi)hastasıyım dışardan flan çok mecbur kalmadıkça yiyememzaten bende bi problem çıkmadı bi arada onada ağladım niye bana ilaç vermiyorlar diye delirmiştim bi ara sanki
AmiiinnnnnnnAmin inşallah canımbende çok görmek istiyorum o çizgiyi bize de nasip olur inşallah
Insallah bebegine kavusursun oradaYine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum Kıbrıs'ta yaptırmıştım
Defalarca histeroskopi olmus biri olarak söylüyorum agri esigim düşüktür normalde ilk ofis histerokobi olacagim zaman doktora yalvarmistim anestesi vermezseniz olmam diye cok inat ettim hatta tepindigimi biliyorum olmuycam diye bana bir igne vurdular agri kesiciyle karisik uyusturmuslar dedi doktor simdide olma goreyim azcik spekulum takilinca az acirya onun gibi bisey hisettim gerisi agri kesicininetkisiylehisetmedim. Demem o ki igne yapiliyorhisetmemen icin. Korkmaya değmezmiş dedim.Allah razı olsun dua eden arkadslardan gerçekten dua çok önemlikaybetmeye çalışıyorum ve ben çok duygusal biriyim kendimi tutmakta zorluk carkiyorum çok .. insllalah son olur rabbim bana da ve tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin Su an ki düşüncem ofis Histeroskopi nasıl olucam kolay ama zor bir işlenmiş bide anestesiz ben nasıl dayanicam bilmiyorum çok korkuyorum
Allah yardımcın olsun canım.bende opu ıcın bekliyorumKızlar trasfer için ilk kontrole gidiyorum kim var transfere hazirlanan tek mi kaldim
Aminnnn inşallahhhhGüzelce temizlensin içerisi iste canım belki kendiliginden gelir mucizemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?