2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Geçmis olsun canım sanada ,inşallah konulan teşhis çözüm olurda hamile kalırsın benim hormonlar tavan yaptı migdem bulanıyor hiç halim yok gün sayıyorum
Amin canım inşallah çözümü vardır hatta bişey çıkmaz insllalah Ay kiyamam canim ya ama güzel duygu insllalah sonuna kadar güzel gider sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin inslalah canım nerde yaptırmayı dusunuyosun

Reactions: Dei
Amin inşallah canım bende çok görmek istiyorum o çizgiyi bize de nasip olur inşallah

Amin canım inşallah çözümü vardır hatta bişey çıkmaz insllalah Ay kiyamam canim ya ama güzel duygu insllalah sonuna kadar güzel gider sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah sikinti yoktur inan aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin

Güzel heyecanlar bunlar, hiç zihninizde olumsuz düşüncelere yer açmayın
Her şey çok güzel olsun sizin için inşallah Bizim de bu heyecanları yaşayacağımız günler yakındır umarım

Amin canım inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin

Çok şükür hepsi olacak inşallah stres yapma bebişi
Ah canım amin inşallah. Eğiliyorum ah dştorum eğildim gitti bebiş bunun gibi ne yapsam pişman oluyorum hemn bi türlü mutlu sakin olamadım öğrendiğimden beri.
Dün yürğdüm baya mesela sonra ilaç yazdırcaktım baya ayakta kaldım hemen korktum bunun gibi şeyler
Senin günlerin nasıl geçiyor

Amin canım inşallah sikinti yoktur inan aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin
Çok amin inşallah rabbimde duyuyodur dualrimizi bende butun isteyenlere dua ediyorum hep .Bende çok korkuyorum şu an hem tedaviden hemde olumsuz birşey cikicak diye streste yapmaya başladım daha önce yaptırmadım şeyler istediler o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

Yaa, en kısa sürede atlatır da rahatlarsınız inşallah
Ne zaman gideceksiniz kalp atışı için?
Aslında salı günü gittim kızımda yanımdaydı oyuzden alttan bakmak istemedi karindanda rahimin arkalarına tutunmuş oyuzden zor görünüyor ama kalbinin attığı belli oluyordu yanıp sonuyirdu minik minik .3 hafta sonra gel dedi sıkıntı yok dedi bakalım artık

Hepimiz öyleyiz canım bu sitres hiç bitmiyor hamile kalsanda kese gozukecekmi kalp atsisini duyacammi ikili testi ayrıntılı ultrasyonu üste bir sıkıntı cikarmi endişesi .Rahim filmi çektirdim . histeroskopi yaptırdım .defalarca kendime iğne yaptım göbekten koldan düşün progestan iğnelerimi eşim yaptı .inşallah rabbim seni de isteyen herkesin muradını verir demekki biraz daha zamanı var sabrını yitirme inşallah herşey güzel olur en azından dondurulmuş embriyon var

Yine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum Kıbrıs'ta yaptırmıştım
Bende Kıbrıs'ta yaptırdım bu ikinci denememdi birincisi tuttu boş gebelik oldu ikincisi hiç tutmadı Kıbrıs'ta nerde yaptiriyosun canım hangi hastane de 3 denemem de yine orada olucak 4 emriyomu da dondurdum ben

Ne güzel, duymasanız da görmüşsünüz pıt pıt Çok heyecanlı gerçekten. Sıkıntı olmasın zaten, rahat ve güzel bir hamileliğiniz olsun inşallah

Amin canım inşallah bende çektirdim ilk defa bu sene istediler rahim filminde rahim için tüberküloz şüphesi oldu. Şimdi tekrar rahim filmi ve ofis istediler korkuyorum .simdi onunla mücadele ediyorum .bende progestan ve diger iğne ilaçları çok kullandım benimde eşim yapıyor genelde .Şu an için hepsini kestik kadın ayinda tekrar basliyacagiz.cok şükür emriyolarim var güzel taze dedi doktor.umarim bir sorun çıkmaz.tabiki herşeyde vardır bir hayır üzülüyoruz ama insllah bize de rabbim nasip eder en kısa zamanda

Ağırlığına göre ayarliyordu ilkini 8 yıl önce diğerini 4 yıl önce kullanmıştim sadece clexan yani kan sulandirici günlük bir doz kullanıyordum. Esim bıkmıştı yazik morariyordu zaman zaman bide rabbim canlarını sağ etsinde razıyız ne yapalım. 2 oğlum var rabbim bağışlarsa. İkisinden ilk denemede olmuştu ama şuan yaşım 33 ondan mi bilemedim ilkinde tutmadı 2. Yi deniyoruz zaten son donmus yumurtalardi olursa bas tacı inşallah

Tabi canım iyi yönünden bak çok şükür daha gençsin sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekten iyidir biliyorum inan disradan konuşması çok kolay eminim içinde fırtınalar kopuyor senin durumun daha zor ama bu saatten sonra inşallah rabbim sana da bir yol gösterir o yolun sonunda ikizlerin olur çifte mutluluk olur

Ne güzel, duymasanız da görmüşsünüz pıt pıt Çok heyecanlı gerçekten. Sıkıntı olmasın zaten, rahat ve güzel bir hamileliğiniz olsun inşallah
Amin canim en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat .ve sanada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…