- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.581
Yaa, en kısa sürede atlatır da rahatlarsınız inşallahBen iyim desem yalan olurmigdem bulanıyor ağzımdaki metalik tat halen gitmiyor gün sayıyorum kalp atışını halen duymadim .işe başladım ise gidesim yok
Amin canımGeçmis olsun canım sanada ,inşallah konulan teşhis çözüm olurda hamile kalırsınbenim hormonlar tavan yaptı migdem bulanıyor hiç halim yok gün sayıyorum
Amin inslalah canım nerde yaptırmayı dusunuyosunCanım benimde ilk denememdi ve başka embriyom yok tekrardan tedaviye başlamam gerekiyor bu ay adetim geldi büyük ihtimalle ya bir iki adeti daha bekleyip öyle başlarım tekrardan tedaviye.... Rabbim inşallah bir sonraki denemede nasip eder bize
Amin inşallah canımPozitifi gormene sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin inşallaherkek infertiliteside cok zor gercekten bizimde sayida hiç sıkıntımız olmadi ilk baslarda hareketlilikte sorun vardı senin kullandıklarının hepsini kullandik daha neler neler ne duysam görsem yaptım Rabbim e şükürler olsun hepsi düzene girdi en son tüp bebege baslayacagimiz ay sayisi az çıktı ilk defa bu şekilde ilk defa görüyoruz bi test daha yaptıralım dediler tup bebektekiler öyle başlayalım tedaviye dediler iki ay vitamin kullandı şükür hemen sayısıda düzeldi o şekilde başladık tedaviye hatta opu olduğu gun sonuclarina bakiyim gene dusmemistir insallah dedim korkarak baktim sonuçlarına şükür cok cok guzeldi embriyolarimida dondurabilme şansım olduda dondurduk ilki tutmadi ama inşallah 2.denememde bende görürüm o cift cizgiyi dualarınızı esirgemeyin lütfen
Amin canım inşallah sikinti yoktur inan aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum rabbim emeklerinizi boşa cikarmasinAmin canıminşallah çözümü vardır hatta bişey çıkmaz insllalah Ay kiyamam canim ya ama güzel duygu insllalah sonuna kadar güzel gider sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Güzel heyecanlar bunlar, hiç zihninizde olumsuz düşüncelere yer açmayınKızlar merhabalar, yarın Allah'ın izniyle bebişi görmeye gidiyoruz şansımız olursa belki kalp atışı da alırız ama ben inanilmaz heyecan yaptım ve korkuyirum endişeliyim sanki bir anda herşey ters gidecekmiş gibi. Kilolu olduğum icin gecen hafta normal ultrasonda göremedik alttan muayene de yaptırmak istemedim açıkçası kasılıyorum çünkü ben ve korktum.
Ama yarın görmek için ne gerekirse yapacağım mutlaka Allah yüzümüze gülsün inşallah
Darısı da bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
Amin canım inşallahKızlar merhabalar, yarın Allah'ın izniyle bebişi görmeye gidiyoruz şansımız olursa belki kalp atışı da alırız ama ben inanilmaz heyecan yaptım ve korkuyirum endişeliyim sanki bir anda herşey ters gidecekmiş gibi. Kilolu olduğum icin gecen hafta normal ultrasonda göremedik alttan muayene de yaptırmak istemedim açıkçası kasılıyorum çünkü ben ve korktum.
Ama yarın görmek için ne gerekirse yapacağım mutlaka Allah yüzümüze gülsün inşallah
Darısı da bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ah canım amin inşallah. Eğiliyorum ah dştorum eğildim gitti bebiş bunun gibi ne yapsam pişman oluyorum hemn bi türlü mutlu sakin olamadım öğrendiğimden beri.Çok şükürhepsi olacak inşallah stres yapma bebişi
Çok amin inşallah rabbimde duyuyodur dualrimizi bende butun isteyenlere dua ediyorum hep .Bende çok korkuyorum şu an hem tedaviden hemde olumsuz birşey cikicak diye streste yapmaya başladım daha önce yaptırmadım şeyler istediler o yüzden ne yapacağımı bilmiyorumAmin canım inşallah sikinti yoktur inan aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin
Aslında salı günü gittim kızımda yanımdaydı oyuzden alttan bakmak istemedi karindanda rahimin arkalarına tutunmuş oyuzden zor görünüyor ama kalbinin attığı belli oluyordu yanıp sonuyirdu minik minik .3 hafta sonra gel dedi sıkıntı yok dedi bakalım artıkYaa, en kısa sürede atlatır da rahatlarsınız inşallah
Ne zaman gideceksiniz kalp atışı için?
Yine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum Kıbrıs'ta yaptırmıştımAmin inslalah canım nerde yaptırmayı dusunuyosun
Hepimiz öyleyiz canım bu sitres hiç bitmiyor hamile kalsanda kese gozukecekmi kalp atsisini duyacammi ikili testi ayrıntılı ultrasyonu üste bir sıkıntı cikarmi endişesi .Rahim filmi çektirdim . histeroskopi yaptırdım .defalarca kendime iğne yaptım göbekten koldan düşün progestan iğnelerimi eşim yaptı .inşallah rabbim seni de isteyen herkesin muradını verir demekki biraz daha zamanı var sabrını yitirme inşallah herşey güzel olur en azından dondurulmuş embriyon varÇok amin inşallah rabbimde duyuyodur dualrimizi bende butun isteyenlere dua ediyorum hep .Bende çok korkuyorum şu an hem tedaviden hemde olumsuz birşey cikicak diye streste yapmaya başladım daha önce yaptırmadım şeyler istediler o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Zaaten kan tahlili gününe kadar normal geleceği gün geçmişti üstüne birde 5-6 günde ilaçları bıraktıktan sonra geçti... Ağrılı yoğun ve pıhtılı geçiyor...Aynen canım benim pek gecikmedi iki gun gecikti sadecesonucumu alamadan adet oldum ben
Bende Kıbrıs'ta yaptırdım bu ikinci denememdi birincisi tuttu boş gebelik oldu ikincisi hiç tutmadıYine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum Kıbrıs'ta yaptırmıştım
Ne güzel, duymasanız da görmüşsünüz pıt pıtAslında salı günü gittim kızımda yanımdaydı oyuzden alttan bakmak istemedi karindanda rahimin arkalarına tutunmuş oyuzden zor görünüyor ama kalbinin attığı belli oluyordu yanıp sonuyirdu minik minik .3 hafta sonra gel dedi sıkıntı yok dedi bakalım artık
Amin canım inşallahHepimiz öyleyiz canım bu sitres hiç bitmiyor hamile kalsanda kese gozukecekmi kalp atsisini duyacammi ikili testi ayrıntılı ultrasyonu üste bir sıkıntı cikarmi endişesi .Rahim filmi çektirdim . histeroskopi yaptırdım .defalarca kendime iğne yaptım göbekten koldan düşün progestan iğnelerimi eşim yaptı .inşallah rabbim seni de isteyen herkesin muradını verir demekki biraz daha zamanı var sabrını yitirme inşallah herşey güzel olur en azından dondurulmuş embriyon var
Ağırlığına göre ayarliyordu ilkini 8 yıl önce diğerini 4 yıl önce kullanmıştimYa öylemi doz kaç da kullandınız. Coraspinde içiyormıydunuz ? Ben 2 günde yıldım doğuma kadarbelki banada öyle olur bilemiyorum. Yani şimdi sizin 2 bebişiniz var 3. Bebiş için süreçtesiniz öyle mi
Tabi canım iyi yönünden bak çok şükür daha gençsin sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekten iyidir biliyorum inan disradan konuşması çok kolay eminim içinde fırtınalar kopuyor senin durumun daha zor ama bu saatten sonra inşallah rabbim sana da bir yol gösterir o yolun sonunda ikizlerin olur çifte mutluluk olurAmin canım inşallahbende çektirdim ilk defa bu sene istediler rahim filminde rahim için tüberküloz şüphesi oldu. Şimdi tekrar rahim filmi ve ofis istediler korkuyorum .simdi onunla mücadele ediyorum .bende progestan ve diger iğne ilaçları çok kullandım benimde eşim yapıyor genelde .Şu an için hepsini kestik kadın ayinda tekrar basliyacagiz.cok şükür emriyolarim var güzel taze dedi doktor.umarim bir sorun çıkmaz.tabiki herşeyde vardır bir hayır üzülüyoruz ama insllah bize de rabbim nasip eder en kısa zamanda
Amin canim en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat .ve sanada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ne güzel, duymasanız da görmüşsünüz pıt pıtÇok heyecanlı gerçekten. Sıkıntı olmasın zaten, rahat ve güzel bir hamileliğiniz olsun inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımAğırlığına göre ayarliyordu ilkini 8 yıl önce diğerini 4 yıl önce kullanmıştimsadece clexan yani kan sulandirici günlük bir doz kullanıyordum. Esim bıkmıştı yazik morariyordu zaman zaman bide rabbim canlarını sağ etsinde razıyız ne yapalım. 2 oğlum var rabbim bağışlarsa. İkisinden ilk denemede olmuştu ama şuan yaşım 33 ondan mi bilemedim ilkinde tutmadı 2. Yi deniyoruz zaten son donmus yumurtalardi olursa bas tacı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?