- 7 Eylül 2022
- 22
- 10
- 3
- 40
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.621
Yok özelde yaptırmıştım bende çok korkuyorum böyle şeylerden anestezi aldım ofis bildiğim kadarıyla muayene odasında oluyor kısa bi işlem benim ki operatif ti polipler alındı . inşallah seninki de rahat geçer çok geçmiş olsunDevlette mi yaptırdın ?Nasıl bişey ilk yaptiricam birde benimki ofis Histeroskopi aynı mi oluyor Histeroskopi ile onlar farklı biliyordum.Anestezili olsun ya canlı canlı ben dayanamam ki başlamadan biter işlem o dk vala
Bende yaptırdım anesteziiyi verdi iki saniye sonra gittim bir uyandim odaya almışlar anestezi den kaynaklı biraz sarhoş gibiyim sonra kendime geldim ağrım sızım olmadı hafif yapışıklık var dediler temizlediler belki hamile kalmama engel buydu şükür bana iyi geldi sanada şifa olsunAllah razı olsun dua eden arkadslardan gerçekten dua çok önemlikaybetmeye çalışıyorum ve ben çok duygusal biriyim kendimi tutmakta zorluk carkiyorum çok .. insllalah son olur rabbim bana da ve tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin Su an ki düşüncem ofis Histeroskopi nasıl olucam kolay ama zor bir işlenmiş bide anestesiz ben nasıl dayanicam bilmiyorum çok korkuyorum
Anestezili iste.devlette mi yaptıracaksınİşlemden sonra dayanırım bir şekilde ama işlemi yaptirabilsem ondan çok stresliyim ve korkuyorum ilk yaptiricam çünkü.Bende ne var ne yok ona bakicaklar bir de rahim şu anda çok dar o yüzden de zor olur diye düşünüyorum
Rahim içinde düzensizlik ve tüberkülozdan suphelendiler o yüzden istediler benden .İlk denememde böyle bişey yoktu 3.5 sene önce şimdi herşey çıkıyor anlamadım bende.insllaah bir an önce çabucak biter işlem .Birde adetli mi adetsiz mi yapılıyor işlemİşlemden sonra dayanırım bir şekilde ama işlemi yaptirabilsem ondan çok stresliyim ve korkuyorum ilk yaptiricam çünkü.Bende ne var ne yok ona bakicaklar bir de rahim şu anda çok dar o yüzden de zor olur diye düşünüyorum
Hadi ya vala bende bilmiyorum bana uyutmiyacaklarini söylediler hani ne var ne yok bilmiyorum keşke uyutsalar duymak istemiyorum o ağrıyı görmek hiç istemiyorumBende yaptırdım anesteziiyi verdi iki saniye sonra gittim bir uyandim odaya almışlar anestezi den kaynaklı biraz sarhoş gibiyim sonra kendime geldim ağrım sızım olmadı hafif yapışıklık var dediler temizlediler belki hamile kalmama engel buydu şükür bana iyi geldi sanada şifa olsunanesteziliyken insan acayip oluyor opudan çıktım odaya almışlar ben hatırlamıyorum tabi görümcem beni kayda almış beni konuşturuyor soru soruyor ama hiç hatirlamiyorum ama saçmalamamisim
Adet dönemi bitince yapılıyorRahim içinde düzensizlik ve tüberkülozdan suphelendiler o yüzden istediler benden .İlk denememde böyle bişey yoktu 3.5 sene önce şimdi herşey çıkıyor anlamadım bende.insllaah bir an önce çabucak biter işlem .Birde adetli mi adetsiz mi yapılıyor işlem
Evet evet öyle okudum araştırdım ama amaliyathanede de yapılıyormuş galiba kısa ama ağrılı bir işlemmis o yüzden çok korkuyorum.Doktordan rica etsem kızar öyle. Bir doktor çünkü hiç yapmayadabilir.Degisik biraz çünkü.Umarim rahat geçer .Ya birde bişey daha sorucam doktor bana bir jel sürdü rahim içine bana da sürüp öyle gel dedi adını falan vermedi seni rahatlatır dedi ama onu nasıl bulucam bilmiyorum.Yok özelde yaptırmıştım bende çok korkuyorum böyle şeylerden anestezi aldım ofis bildiğim kadarıyla muayene odasında oluyor kısa bi işlem benim ki operatif ti polipler alındı . inşallah seninki de rahat geçer çok geçmiş olsun
Himm o zaman adetim bittiğinde gidicem ?Rahim filmi de istedi sanırım o da adetliyken oluyordu dimi?Adet dönemi bitince yapılıyor
Jeli hiç duymadım keşke adını verseymiş sana belki ağrı kesici özelliği vardır inş güzel geçer canımEvet evet öyle okudum araştırdım ama amaliyathanede de yapılıyormuş galiba kısa ama ağrılı bir işlemmis o yüzden çok korkuyorum.Doktordan rica etsem kızar öyle. Bir doktor çünkü hiç yapmayadabilir.Degisik biraz çünkü.Umarim rahat geçer .Ya birde bişey daha sorucam doktor bana bir jel sürdü rahim içine bana da sürüp öyle gel dedi adını falan vermedi seni rahatlatır dedi ama onu nasıl bulucam bilmiyorum.
Evet devlette yaptiricam ?Özelde çok tutuyor dediler 8000 falan diye dediler amaAnestezili iste.devlette mi yaptıracaksın
Rahim filmi hiç çektirmedim bilmiyorum adetliyken mi gidiliyor ama histereskobi regl bitince yapılıyorHimm o zaman adetim bittiğinde gidicem ?Rahim filmi de istedi sanırım o da adetliyken oluyordu dimi?
Evet çokmuş gerçekten Allah yardımcın olsunEvet devlette yaptiricam ?Özelde çok tutuyor dediler 8000 falan diye dediler ama
Amin inslalah canımJeli hiç duymadım keşke adını verseymiş sana belki ağrı kesici özelliği vardır inş güzel geçer canım
Anladım zaten doktor odasındayken soracaklarımızı hep unutuyoruz strestenAmin inslalah canımSadece hastalığımi yazdı araştır dedi sen bu şekilde nasıl yaşıyorsun dedi ilişkide ağrım oluyor çok .Oda rahatlarsın diye jel sürdü fakat isim olarak demedi bende o stresle soramadım tekrar hatta hemşirelere sürer dedi ama nedir bilmiyorum pek
Tamam canım saol rahim filmi çektirdim ama özelde çektirdim adetliyken miydi hatırlamıyorum pek.Digeri içinde adetim bitince giderim .Kibristaki doktorum tutmayınca bütün ilaçlarımı kesti.adet olunca başlarız dedi.Bende ilaçla olduğum için tam dedim 1 haftadır bekliyorum olmadım henüz.Bu gittiğim doktor kızdı neden bıraktın icmiyorsun diye hemen başla dedi . Estrofem kullanıyordum belki olurum dedim ama olmadı .Bırakınca hiç olmadıRahim filmi hiç çektirmedim bilmiyorum adetliyken mi gidiliyor ama histereskobi regl bitince yapılıyor
Aynen canımAnladım zaten doktor odasındayken soracaklarımızı hep unutuyoruz strestenbir daha ki sefere sormayı unutma
Amin canım inşallahEvet çokmuş gerçekten Allah yardımcın olsun
Yok normal sadece ağır kaldırmıyorum çok iş yapmıyorum ama normal yaniAa ikiz miKaçıncı hafta görüldü yani kese canım
Sen peki nasıl geçiriyorsun günleri hareket vs kasıyormusum normal mi davranıyorsun neler yapıyorsun yani
İlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.Tatlım reglinin 2.-3. Günü test veriyorsun ve başlıyor uzun yolculukrahim kalınlığı için ilaç kullanılıyor. Genelde yumurtlama günü rahim de uygunsa transfer oluyor. Sonra progesteron iğneler ilaçlar veriyor. Aynı şekilde rahim kalınlaştıcı ilaç ve kan sulandırıcı iğne ya da hap kullanıyorsun
Kizlar bende Gonal F ignesi ve bı kaç iğne daha var doktorum verdi ama sonra iptal ettiler sonlandirdilar tedaviyi ignelerim hep elimde kaldı çok zor bulunan iğneler zaten tedavi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum dolabımda duruyor aldım öylece duruyor?İlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?