2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Devlette mi yaptırdın ?Nasıl bişey ilk yaptiricam birde benimki ofis Histeroskopi aynı mi oluyor Histeroskopi ile onlar farklı biliyordum.Anestezili olsun ya canlı canlı ben dayanamam ki başlamadan biter işlem o dk vala
Yok özelde yaptırmıştım bende çok korkuyorum böyle şeylerden anestezi aldım ofis bildiğim kadarıyla muayene odasında oluyor kısa bi işlem benim ki operatif ti polipler alındı . inşallah seninki de rahat geçer çok geçmiş olsun

Bende yaptırdım anesteziiyi verdi iki saniye sonra gittim bir uyandim odaya almışlar anestezi den kaynaklı biraz sarhoş gibiyim sonra kendime geldim ağrım sızım olmadı hafif yapışıklık var dediler temizlediler belki hamile kalmama engel buydu şükür bana iyi geldi sanada şifa olsun anesteziliyken insan acayip oluyor opudan çıktım odaya almışlar ben hatırlamıyorum tabi görümcem beni kayda almış beni konuşturuyor soru soruyor ama hiç hatirlamiyorum ama saçmalamamisim

Rahim içinde düzensizlik ve tüberkülozdan suphelendiler o yüzden istediler benden .İlk denememde böyle bişey yoktu 3.5 sene önce şimdi herşey çıkıyor anlamadım bende.insllaah bir an önce çabucak biter işlem .Birde adetli mi adetsiz mi yapılıyor işlem

Hadi ya vala bende bilmiyorum bana uyutmiyacaklarini söylediler hani ne var ne yok bilmiyorum keşke uyutsalar duymak istemiyorum o ağrıyı görmek hiç istemiyorum Sorun varsa umarım çözülür bir an önce yoksa da kasim ayında tekrar emriyo transferi olucam insllalah bişey çıkmaz Birde sende opo ve yapışıklık varmis ondan kaynaklı uyutmuslar galiba bende onun olup olmadığını bile bilmiyorum içeriye girip kamerayla bakicam dedi ondan korktum

Adet dönemi bitince yapılıyor

Evet evet öyle okudum araştırdım ama amaliyathanede de yapılıyormuş galiba kısa ama ağrılı bir işlemmis o yüzden çok korkuyorum.Doktordan rica etsem kızar öyle. Bir doktor çünkü hiç yapmayadabilir.Degisik biraz çünkü.Umarim rahat geçer .Ya birde bişey daha sorucam doktor bana bir jel sürdü rahim içine bana da sürüp öyle gel dedi adını falan vermedi seni rahatlatır dedi ama onu nasıl bulucam bilmiyorum.

Jeli hiç duymadım keşke adını verseymiş sana belki ağrı kesici özelliği vardır inş güzel geçer canım

Jeli hiç duymadım keşke adını verseymiş sana belki ağrı kesici özelliği vardır inş güzel geçer canım
Amin inslalah canım Sadece hastalığımi yazdı araştır dedi sen bu şekilde nasıl yaşıyorsun dedi ilişkide ağrım oluyor çok .Oda rahatlarsın diye jel sürdü fakat isim olarak demedi bende o stresle soramadım tekrar hatta hemşirelere sürer dedi ama nedir bilmiyorum pek

Anladım zaten doktor odasındayken soracaklarımızı hep unutuyoruz strestenbir daha ki sefere sormayı unutma

Rahim filmi hiç çektirmedim bilmiyorum adetliyken mi gidiliyor ama histereskobi regl bitince yapılıyor
Tamam canım saol rahim filmi çektirdim ama özelde çektirdim adetliyken miydi hatırlamıyorum pek.Digeri içinde adetim bitince giderim .Kibristaki doktorum tutmayınca bütün ilaçlarımı kesti.adet olunca başlarız dedi.Bende ilaçla olduğum için tam dedim 1 haftadır bekliyorum olmadım henüz.Bu gittiğim doktor kızdı neden bıraktın icmiyorsun diye hemen başla dedi . Estrofem kullanıyordum belki olurum dedim ama olmadı .Bırakınca hiç olmadı

İlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.

İlaçtan kastın Gonal f falan değil dimi. Dondurulmus daha kolay olur diye düşünmüştüm.
Kizlar bende Gonal F ignesi ve bı kaç iğne daha var doktorum verdi ama sonra iptal ettiler sonlandirdilar tedaviyi ignelerim hep elimde kaldı çok zor bulunan iğneler zaten tedavi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum dolabımda duruyor aldım öylece duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…