- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.661
Vala sevindim ama bana yaparlar mı bilmiyorum sadece ağrı kesici verdiler o kadarDefalarca histeroskopi olmus biri olarak söylüyorum agri esigim düşüktür normalde ilk ofis histerokobi olacagim zaman doktora yalvarmistim anestesi vermezseniz olmam diye cok inat ettim hatta tepindigimi biliyorum olmuycam diye bana bir igne vurdular agri kesiciyle karisik uyusturmuslar dedi doktor simdide olma goreyim azcik spekulum takilinca az acirya onun gibi bisey hisettim gerisi agri kesicininetkisiylehisetmedim. Demem o ki igne yapiliyorhisetmemen icin. Korkmaya değmezmiş dedim.
.
Doktora soyle canim yapar onun ustune defalarca daha histeroskopi ,ameliyat oldumki alıştim galiba.agri kesicilerde ise yariyor sen yinede doktoruna anlat canimVala sevindim ama bana yaparlar mı bilmiyorum sadece ağrı kesici verdiler o kadar
Anlatmaya calisicam dinlerse kolay bir işlem dedi ofis Histeroskopi yapilicak çünküDoktora soyle canim yapar onun ustune defalarca daha histeroskopi ,ameliyat oldumki alıştim galiba.agri kesicilerde ise yariyor sen yinede doktoruna anlat canim
Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal d
Canım 7_8 olması lazım benim bildiğim o şekilde kabul ediliyorKızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal dedi
Rabbim yar ve yardimcin olsun. Hic umidini kesme dedigin gibi rabbim ol derse olur yumurtan kucukte olsa ilaclarla vitaminlerle büyür canim
Hepimiz aynıyız inanan ki kendimi kontrol etmekten bi hal oluyorumKızlar 3. Gün embriyosu ve bugün 5. gün günler ilerledikçe kalp atışım hızlanıyor ve hiçbir belirti yok belirti aramayın aramayın diyor herkes ama ne bileyim yaaa arıyorum sürekli zihnim kasıklarımda bı his var mı diye anlamadım ki
8 ve üstünü istiyorlardı sanırım.Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal dedi
Bende bir gün öncesi test gününden önce erken gebelik testi yapacağım kan sonucunu beklerken kalpten giderim herhaldeHepimiz aynıyız inanan ki kendimi kontrol etmekten bi hal oluyorumrabbim tez vakitte test gününe ulaştırsın ve güzel haberler aldirsin benimde 7. Günüm 13 Eylül de test yap denildi ama 12 si akşamı gidip yapcam en azından son iğneyi vurulmadan cok acıtıyor
Ama ilk kontrol için az dimi8 ve üstünü istiyorlardı sanırım.
Ben yanlış hatırlamıyorsam benim 13 falandı.
Sen şimdi ilaçları içip kontrole gideceksin zaten kalınlaşmış olacak. Transfere kadar kullandığın ilaçlarla daha da kalınlaşacak.
5. Gün embriyosuyduCanim merhaba , carsamba kacinci gunundu ve kacinci gun embriyosu transfer edildi ?
Yoo benimde ilk 4 müydü 5 miydi öyle bişey. Organik nar suyu satılıyor ondan iç sabah akşam 1 bardak ben dr a da sormuştum Organik bulduysan iç demişti.Ama ilk kontrol için az dimi
Ama ilk kontrol için az dimi
Evet canım en az 7 8 olması lazimAma ilk kontrol için az dimi
Yumurta naklide ayni tup bebek gibi vaalla. Hayirli ugurlu olsun insallah .herseyin caresi var gercekten yumurtan olmasa bile iyiki donasyon varAAmin insallah canım pek mümkün değil büyümedi iğneyle onyuzden de yumurta nakli yaptirdim
Aynı durumdayım 4. Gün ve hiç belirti yok Allah sonucumuzu güzel yapsın inşallah bu bekleme süreci çok zorKızlar 3. Gün embriyosu ve bugün 5. gün günler ilerledikçe kalp atışım hızlanıyor ve hiçbir belirti yok belirti aramayın aramayın diyor herkes ama ne bileyim yaaa arıyorum sürekli zihnim kasıklarımda bı his var mı diye anlamadım ki
Amin canımYumurta naklide ayni tup bebek gibi vaalla. Hayirli ugurlu olsun insallah .herseyin caresi var gercekten yumurtan olmasa bile iyiki donasyon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?