2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Vala sevindim ama bana yaparlar mı bilmiyorum sadece ağrı kesici verdiler o kadar

Reactions: Dei
Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal d

Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal dedi
Canım 7_8 olması lazım benim bildiğim o şekilde kabul ediliyor

Hepimiz aynıyız inanan ki kendimi kontrol etmekten bi hal oluyorum rabbim tez vakitte test gününe ulaştırsın ve güzel haberler aldirsin benimde 7. Günüm 13 Eylül de test yap denildi ama 12 si akşamı gidip yapcam en azından son iğneyi vurulmadan cok acıtıyor

Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal dedi
8 ve üstünü istiyorlardı sanırım.
Ben yanlış hatırlamıyorsam benim 13 falandı.
Sen şimdi ilaçları içip kontrole gideceksin zaten kalınlaşmış olacak. Transfere kadar kullandığın ilaçlarla daha da kalınlaşacak.

Bende bir gün öncesi test gününden önce erken gebelik testi yapacağım kan sonucunu beklerken kalpten giderim herhalde

Aynı durumdayım 4. Gün ve hiç belirti yok Allah sonucumuzu güzel yapsın inşallah bu bekleme süreci çok zor

Yumurta naklide ayni tup bebek gibi vaalla. Hayirli ugurlu olsun insallah .herseyin caresi var gercekten yumurtan olmasa bile iyiki donasyon var
Amin canım inslalah evet çok fazla bir farkı olmuyor tüp bebekle zaten tek farkı para çok fazla ödüyorsun devlette yapmıyorlar .inşallah bir an öncede caresi bulunur bir sorun çıkmaz bu üçüncü emriyo transferim olucak Kasım ayında bir sıkıntı çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…