2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Şimdi benim rahim dar diye 1 tane koydular tutmadı diğer 4 tanesini dondurdum ama şimdide rahimde tüberkülozdan suphelendiler.Onun icin tedaviye başladım.İnsalalh bir sorun çıkmaz çok zor benim için tekrar rahim filmi ve ofis Histeroskopi istedi kamerayla girip bakicam dedi doktor ondanda korkuyorum stres yaptim

Insallah canim guzel gecer transferin❤❤❤

Rabbim yar ve yardimcin olsun hic stres yapma insallah sonu guzel olacak❤❤❤❤

İnşallah amin canım vala korkuyorum nasıl olucak diye umarım bir sıkıntı çıkmaz
Ofis histeroskopide agri kesici yaparlar hissetmiyosun sadece basta hissediyosun eger ameliyatla yapacaklarsa ilk gun bir kirku oluyor ama anestesizili oldugun icin hicbisey hatirlamiyorsun odada ayilmistim ben azcik agrim oldu 1 gun kaldim ciktim

Ofis histeroskopide agri kesici yaparlar hissetmiyosun sadece basta hissediyosun eger ameliyatla yapacaklarsa ilk gun bir kirku oluyor ama anestesizili oldugun icin hicbisey hatirlamiyorsun odada ayilmistim ben azcik agrim oldu 1 gun kaldim ciktim
Evet ağrı kesici verdiler bana ama ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ne kadar ister bilmiyorum inslalah çok istemez . anezsetesiz yapiyolarmis ofis Histeroskopi yi korkuyorum o yüzden bayılarak yapsalar iyi olur

Reactions: Dei
Hanimlar tekrar selam ,
Biliyorsunuz 7.gün test yapmistim degerim 15,76 cikmisti hatta yukselir mi diye soruyordum size.
Bugun 9.gunum degerim 355.
Simdi diyeceksiniz ki sen ne istiyorsun
Kizlar artisa sevindim ama iki gunde bu kadar artis sizce normal mi ? Bu arada testler 2 farkli hastanede yapildi , zorunlu olarak oyle olmasi gerekli bir de ilk hastaneye pek guvenemedim sonucumu 15 olarak aldigim yere . Bekliyorum yorumlarinizi lutfen

Süper hemde canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…