- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.681
Şimdi benim rahim dar diye 1 tane koydular tutmadı diğer 4 tanesini dondurdum ama şimdide rahimde tüberkülozdan suphelendiler.Onun icin tedaviye başladım.İnsalalh bir sorun çıkmaz çok zor benim için tekrar rahim filmi ve ofis Histeroskopi istedi kamerayla girip bakicam dedi doktor ondanda korkuyorum stres yaptimAmin canıminslalah evet çok fazla bir farkı olmuyor tüp bebekle zaten tek farkı para çok fazla ödüyorsun devlette yapmıyorlar .inşallah bir an öncede caresi bulunur bir sorun çıkmaz bu üçüncü emriyo transferim olucak Kasım ayında bir sıkıntı çıkmazsa
Canım ben nar aldım kendim sıkıyrm ilk muayenede az değilse iyi bari yaa bakalımYoo benimde ilk 4 müydü 5 miydi öyle bişey. Organik nar suyu satılıyor ondan iç sabah akşam 1 bardak ben dr a da sormuştum Organik bulduysan iç demişti.
Insallah canim guzel gecer transferinAmin canıminslalah evet çok fazla bir farkı olmuyor tüp bebekle zaten tek farkı para çok fazla ödüyorsun devlette yapmıyorlar .inşallah bir an öncede caresi bulunur bir sorun çıkmaz bu üçüncü emriyo transferim olucak Kasım ayında bir sıkıntı çıkmazsa
Rabbim yar ve yardimcin olsunŞimdi benim rahim dar diye 1 tane koydular tutmadı diğer 4 tanesini dondurdum ama şimdide rahimde tüberkülozdan suphelendiler.Onun icin tedaviye başladım.İnsalalh bir sorun çıkmaz çok zor benim için tekrar rahim filmi ve ofis Histeroskopi istedi kamerayla girip bakicam dedi doktor ondanda korkuyorum stres yaptim
Nar suyu içmiştim ben canım organik Migros ta var sabah akşam bir bardak. Ama doktoruna danışmadan kullanma bence yanlış yönlendirmek istememKızlar rahim kalınlığı için ne içmem gerek ne yiyeyim ne iceyim
Amin canım benim insllalahInsallah canim guzel gecer transferin❤❤❤
İnşallah amin canımRabbim yar ve yardimcin olsunhic stres yapma insallah sonu guzel olacak ❤❤❤❤
Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda çok zor bir süreçAmiiiiiinnnnnn
Ofis histeroskopide agri kesici yaparlar hissetmiyosun sadece basta hissediyosun eger ameliyatla yapacaklarsa ilk gun bir kirku oluyor ama anestesizili oldugun icin hicbisey hatirlamiyorsun odada ayilmistim ben azcik agrim oldu 1 gun kaldim ciktimİnşallah amin canımvala korkuyorum nasıl olucak diye umarım bir sıkıntı çıkmaz
Gercekten cok zor ve stresli bir surec am8nnn am8nnn canimRabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda çok zor bir süreç
Kaç cm oldu canım doktorum nar suyu iç dedi zatenNar suyu içmiştim ben canım organik Migros ta var sabah akşam bir bardak. Ama doktoruna danışmadan kullanma bence yanlış yönlendirmek istememondan mı bilmiyorum ama benim baya kalınlaştı.
AminnnnGercekten cok zor ve stresli bir surec am8nnn am8nnn canim
Evet ağrı kesici verdiler bana ama ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ne kadar ister bilmiyorum inslalah çok istemez . anezsetesiz yapiyolarmis ofis Histeroskopi yi korkuyorum o yüzden bayılarak yapsalar iyi olurOfis histeroskopide agri kesici yaparlar hissetmiyosun sadece basta hissediyosun eger ameliyatla yapacaklarsa ilk gun bir kirku oluyor ama anestesizili oldugun icin hicbisey hatirlamiyorsun odada ayilmistim ben azcik agrim oldu 1 gun kaldim ciktim
Devlet uyutmadan yapıyormuşEvet ağrı kesici verdiler bana ama ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ne kadar ister bilmiyorum inslalah çok istemez . anezsetesiz yapiyolarmis ofis Histeroskopi yi korkuyorum o yüzden bayılarak yapsalar iyi olur
14 mm di ilk kontrolüm de bidaha da kontrole gitmedim transfer günü verdi bende bıraktım nar suyunuKaç cm oldu canım doktorum nar suyu iç dedi zaten
Bende ozelde yaptirdim butun hepsini bana agri kesiciyle beraber belden asagimi uyusturdular 8gneyle agri esigim cok düşük yalvar yakar yaptirdim normalde bir igne yapiyor agri kesici canimDevlet uyutmadan yapıyormuş
Süper hemde canim.Hanimlar tekrar selam ,
Biliyorsunuz 7.gün test yapmistim degerim 15,76 cikmisti hatta yukselir mi diye soruyordum size.
Bugun 9.gunum degerim 355.
Simdi diyeceksiniz ki sen ne istiyorsun
Kizlar artisa sevindim ama iki gunde bu kadar artis sizce normal mi ? Bu arada testler 2 farkli hastanede yapildi , zorunlu olarak oyle olmasi gerekli bir de ilk hastaneye pek guvenemedim sonucumu 15 olarak aldigim yere . Bekliyorum yorumlarinizi lutfen
Maşallah seninki güzelmiş 14 mm ben okadar olurmuki bugün tedavinin 8.günü14 mm di ilk kontrolüm de bidaha da kontrole gitmedim transfer günü verdi bende bıraktım nar suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?