- 20 Temmuz 2022
- 226
- 185
- 18
- 46
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.701
Doktorundan rica et atnat durumunu korktugunu ben yalvar yakar yaptirttim dedi 3 dakikalik biseyicin narkoz veremem filan dedi en son agri kesinin sozunu arttirdi ve uyusturucubiseyyapti fakat islemden sonra uyusukluk 1saatte gectiEvet ağrı kesici verdiler bana ama ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ne kadar ister bilmiyorum inslalah çok istemez . anezsetesiz yapiyolarmis ofis Histeroskopi yi korkuyorum o yüzden bayılarak yapsalar iyi olur
Maşallah subhanallah kaçıncı gün transferiydi canmHanimlar tekrar selam ,
Biliyorsunuz 7.gün test yapmistim degerim 15,76 cikmisti hatta yukselir mi diye soruyordum size.
Bugun 9.gunum degerim 355.
Simdi diyeceksiniz ki sen ne istiyorsun
Kizlar artisa sevindim ama iki gunde bu kadar artis sizce normal mi ? Bu arada testler 2 farkli hastanede yapildi , zorunlu olarak oyle olmasi gerekli bir de ilk hastaneye pek guvenemedim sonucumu 15 olarak aldigim yere . Bekliyorum yorumlarinizi lutfen
Acaba iliz olabilir miHanimlar tekrar selam ,
Biliyorsunuz 7.gün test yapmistim degerim 15,76 cikmisti hatta yukselir mi diye soruyordum size.
Kizlar artisa sevindim ama iki gunde bu kadar artis sizce normal mi ? Bu arada testler 2 farkli hastanede yapildi , zorunlu olarak oyle olmasi gerekli bir de ilk hastaneye pek guvenemedim sonucumu 15 olarak aldigim yere . Bekliyorum yorumlarinizi lutfen
Pardon ikizAcaba iliz olabilir mi
Olur daha çok vakit varMaşallah seninki güzelmiş 14 mm ben okadar olurmuki bugün tedavinin 8.günü
Bence ilk verdiğin yerde sıkıntı var.Hanimlar tekrar selam ,
Cok güzel bir değerHanimlar tekrar selam ,
Melek senin niye ilk sayfada isminde gebelik yok niye işaret koymadinBence ilk verdiğin yerde sıkıntı var.
Değerin de gayet güzel.
Allah tamamına erdirsin
Listede diyorsunMelek senin niye ilk sayfada isminde gebelik yok niye işaret koymadin
Sanmiyorum kuzum ikiz olsa sanirim deger 1000 lerde olurduAcaba iliz olabilir mi
Yaaaa çok güzel haberler.Kızlar ben geldim bugün bebişi gördük çok şükür. 6 hafta 4 günlük olmuşuz kalp atışını gördük ama dinletmedi doktor daha fazla rahatsız etmemek için bebişi. Onun haricinde kanama vs yok çok şükür fitilden kaynaklı tahriş olmuşum sadece. 2 gündür hafif kahverengi lekelenme vardi arada kağıda gelen korkulacak bsy değilmiş çok şükür.
Onun haricinde iğneler ilaçlara devam.
Estrofem keseceğiz denildi.
Ecoprin, ve folbiol ilacına devam
Hatta kan sulandırıcı iğneleri 12 hafta sonuna kdr devam denildi.
Proluton depot iğne ile de devam olacak.
Ağlamak istiyorum ama herşey bebiş için.
Lekelenme çoğu kişi de oluyor.Kızlar pembe ve kahverengi karışık kan geldi bende bu durumu yaşayan varmi 8.gunum bugün
Cok şükür 1 taneye de razıyızSanmiyorum kuzum ikiz olsa sanirim deger 1000 lerde olurdu
Kırmızıya dönerse sıkıntı olabilir mi doktoru aramaktan çekinme kahveyse korkma inşallahKızlar pembe ve kahverengi karışık kan geldi bende bu durumu yaşayan varmi 8.gunum bugün
Kız sen daha net degilmi diyorsun bak işte bu hayat bize bı rahat sevindiremiyorListede diyorsun
Valla benim net değil ya ekleyemedim bebişi.
Ama şöyle durumum var
2-3 gündür baya acıktığımı hissediyorum
Halsizlik var baya
Bir de sık wc ye gidiyorum. Gece sabaha kadar 4 kere falan uyanıyorum koştur koştur wc ye.
Vücudum da ateş atıyor.
İnşallah iyi sonuçlar alırım bu belirtiler beni kandırmaz.
Maşallah canım devamı da sağlıkla gelsin İnş. Ben de ptesi gideceğim pozitif testten sonra ilk randevum. Senin transfer günün ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosu idi. Acaba ben de kese ve kalp birlikte görür müyüm. Benim 19 ağustos 4.gün embriyosu idiKızlar ben geldim bugün bebişi gördük çok şükür. 6 hafta 4 günlük olmuşuz kalp atışını gördük ama dinletmedi doktor daha fazla rahatsız etmemek için bebişi. Onun haricinde kanama vs yok çok şükür fitilden kaynaklı tahriş olmuşum sadece. 2 gündür hafif kahverengi lekelenme vardi arada kağıda gelen korkulacak bsy değilmiş çok şükür.
Onun haricinde iğneler ilaçlara devam.
Estrofem keseceğiz denildi.
Ecoprin, ve folbiol ilacına devam
Hatta kan sulandırıcı iğneleri 12 hafta sonuna kdr devam denildi.
Proluton depot iğne ile de devam olacak.
Ağlamak istiyorum ama herşey bebiş için.
Kahve rengi ilk bir pembe geldi sonra kahveye döndü şuan bi test yaptmKırmızıya dönerse sıkıntı olabilir mi doktoru aramaktan çekinme kahveyse korkma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?