2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet ağrı kesici verdiler bana ama ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ne kadar ister bilmiyorum inslalah çok istemez . anezsetesiz yapiyolarmis ofis Histeroskopi yi korkuyorum o yüzden bayılarak yapsalar iyi olur
Doktorundan rica et atnat durumunu korktugunu ben yalvar yakar yaptirttim dedi 3 dakikalik biseyicin narkoz veremem filan dedi en son agri kesinin sozunu arttirdi ve uyusturucubiseyyapti fakat islemden sonra uyusukluk 1saatte gecti

Maşallah subhanallah kaçıncı gün transferiydi canm

Acaba iliz olabilir mi

Bence ilk verdiğin yerde sıkıntı var.
Değerin de gayet güzel.
Allah tamamına erdirsin

Cok güzel bir değer cok güzel bir haber degil mi

Melek senin niye ilk sayfada isminde gebelik yok niye işaret koymadin
Listede diyorsun
Valla benim net değil ya ekleyemedim bebişi.
Ama şöyle durumum var
2-3 gündür baya acıktığımı hissediyorum
Halsizlik var baya
Bir de sık wc ye gidiyorum. Gece sabaha kadar 4 kere falan uyanıyorum koştur koştur wc ye.
Vücudum da ateş atıyor.
İnşallah iyi sonuçlar alırım bu belirtiler beni kandırmaz.

Kızlar ben geldim bugün bebişi gördük çok şükür. 6 hafta 4 günlük olmuşuz kalp atışını gördük ama dinletmedi doktor daha fazla rahatsız etmemek için bebişi. Onun haricinde kanama vs yok çok şükür fitilden kaynaklı tahriş olmuşum sadece. 2 gündür hafif kahverengi lekelenme vardi arada kağıda gelen korkulacak bsy değilmiş çok şükür.
Onun haricinde iğneler ilaçlara devam.
Estrofem keseceğiz denildi.
Ecoprin, ve folbiol ilacına devam
Hatta kan sulandırıcı iğneleri 12 hafta sonuna kdr devam denildi.
Proluton depot iğne ile de devam olacak.
Ağlamak istiyorum ama herşey bebiş için.

Sanmiyorum kuzum ikiz oldugunu ya bence ilk verdigim yerde sorun vardi QUOTE="merve5001, post: 72725515, member: 450192"]
Pardon ikiz
[/QUOTE]

Yaaaa çok güzel haberler.
Çok sevindim.
Kalp atışı için ne zaman çağırdı

Kız sen daha net degilmi diyorsun bak işte bu hayat bize bı rahat sevindiremiyor

Maşallah canım devamı da sağlıkla gelsin İnş. Ben de ptesi gideceğim pozitif testten sonra ilk randevum. Senin transfer günün ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosu idi. Acaba ben de kese ve kalp birlikte görür müyüm. Benim 19 ağustos 4.gün embriyosu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…