- Konu Sahibi melekomelek
-
- #10.721
Öyle yapıcam canm dinleniyorum şuanLekelenme çoğu kişi de oluyor.
Yatıp dinlenin iş güç yapmayın.
Eğer yoğunlaşırsa veya kırmızıya dönerse acile gidin iğne yaptırın.
Benim 4. Denemem bu kez gördümKızlar okuyan herkez yazarsaa sevinirim ben biraz heyecan yaptım trasferi 2016 dan beri hep içindeyim tüp bebeğin tedavide Ocak 2022 başladım şimdi ancak nasip oldu trasfer için rahimdeki 3 çizgiyi trasfer olan bütün arkadaşlar gördümü
Normal bendede oldu lekelenme olan günler kalkmayın yatın sadeceKızlar pembe ve kahverengi karışık kan geldi bende bu durumu yaşayan varmi 8.gunum bugün
Ne kadar sürdü canm seninNormal bendede oldu lekelenme olan günler kalkmayın yatın sadece
2-3 gün sürdü ama az az yogun değildi acık pembe basladı sonra koyu kahve oldu kesildiNe kadar sürdü canm senin
Kan testim pazartesi günü yarın yaptırsam mi2-3 gün sürdü ama az az yogun değildi acık pembe basladı sonra koyu kahve oldu kesildi
Ben 7. Gün vermiştim 49 du değerim doktor eğer iki karı artıs olmazsa sorun olur demişti ama arttı cok sükür yarın kacıncı gününKan testim pazartesi günü yarın yaptırsam mi
Maşallah canım sağlıkla ilerlesinBenim 4. Denemem bu kez gördümDiğer transferlerim taze idi bu kez dondurulmus yapıldı, dün kan verdim 160 Rabbim sizi de nasip etsin bende 2017 den beri deniyordum . Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çarşamba kese görmeye gideyim bakalım ne diyecekler.Kız sen daha net degilmi diyorsun bak işte bu hayat bize bı rahat sevindiremiyor
Kalp atışı duymadan rahatlayamayacakKız sen daha net degilmi diyorsun bak işte bu hayat bize bı rahat sevindiremiyor
9.gunum olucak canımBen 7. Gün vermiştim 49 du değerim doktor eğer iki karı artıs olmazsa sorun olur demişti ama arttı cok sükür yarın kacıncı günün
12 gunu 8.9 m olmus senin daha 8 gun kalinlasir canim estrofem harici vajinadanda vagifem diye bir ilac var ben onu kullaniyorumMaşallah seninki güzelmiş 14 mm ben okadar olurmuki bugün tedavinin 8.günü
Canım olursa senle aynı zamnadami olcaz.trasfer12 gunu 8.9 m olmus senin daha 8 gun kalinlasir canim estrofem harici vajinadanda vagifem diye bir ilac var ben onu kullaniyorum
Yani varsa cıkabilirr pazartesi tekrarlarsın en azından içinden nasıl rahat edicekse öyle yap9.gunum olucak canım
Senin bugun kacinci gun ? Benim 18 gun cumaya denk geliyor transferCanım olursa senle aynı zamnadami olcaz.trasfer
Benim bugün 8.gün yarın estrofem günde 4 kez icicem salı kontrol var eğer istediğim 3 çizgi olmazsa.trasfer iptal dedi kalınlık 5.6Senin bugun kacinci gun ? Benim 18 gun cumaya denk geliyor transfer
Olur canim insallah nar suyu havuc suyu ic. Estrofemide kullan. Vagifem estrofemin 3 kati mg ayni ilac farki vajinadan destek kalinliga veriliyor. Ben adetin basindan bberi estrofem ve vagifemi kullaniyorum ondan olabilir kalinlasmasi. Seninde sali gunu 11 gunu olucak kalinlasir mutlaka. 7.5 yukari olmasi lazim transfer icin. icini ferah tut canim. Nerede tedavi görüyorsun?Benim bugün 8.gün yarın estrofem günde 4 kez icicem salı kontrol var eğer istediğim 3 çizgi olmazsa.trasfer iptal dedi kalınlık 5.6
Senin olursa pazartesi veya sali gunune denk gelicekCanım olursa senle aynı zamnadami olcaz.trasfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?