2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar okuyan herkez yazarsaa sevinirim ben biraz heyecan yaptım trasferi 2016 dan beri hep içindeyim tüp bebeğin tedavide Ocak 2022 başladım şimdi ancak nasip oldu trasfer için rahimdeki 3 çizgiyi trasfer olan bütün arkadaşlar gördümü

Kızlar okuyan herkez yazarsaa sevinirim ben biraz heyecan yaptım trasferi 2016 dan beri hep içindeyim tüp bebeğin tedavide Ocak 2022 başladım şimdi ancak nasip oldu trasfer için rahimdeki 3 çizgiyi trasfer olan bütün arkadaşlar gördümü

Benim 4. Denemem bu kez gördüm Diğer transferlerim taze idi bu kez dondurulmus yapıldı, dün kan verdim 160 Rabbim sizi de nasip etsin bende 2017 den beri deniyordum . Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim bugün 8.gün yarın estrofem günde 4 kez icicem salı kontrol var eğer istediğim 3 çizgi olmazsa.trasfer iptal dedi kalınlık 5.6
Olur canim insallah nar suyu havuc suyu ic. Estrofemide kullan. Vagifem estrofemin 3 kati mg ayni ilac farki vajinadan destek kalinliga veriliyor. Ben adetin basindan bberi estrofem ve vagifemi kullaniyorum ondan olabilir kalinlasmasi. Seninde sali gunu 11 gunu olucak kalinlasir mutlaka. 7.5 yukari olmasi lazim transfer icin. icini ferah tut canim. Nerede tedavi görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…