- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.521
5 kere opu oldum transfer 1 kere oldum ama biliyorum ne kadar zor oldugunu inancını asla ve asla nolur yitirme bir mucize olacaksa o mucize benim de içindenArkadaşlar bugün test günümdü malesef olmadı çok üzgünümikinci denememdi histereskopi de oldum ama yine negatif . Ben çok yoruldum bu süreç beni çok yıprattı
Çokta yatma arada yürüyüş yap . Walla ben 2. Günü yürüdüm cok sokaklarda aynısını yapma ama bence tamamen de hareketsiz kalmaKızlar iyi akşamlar valla perşembeden beri yatoyorum inş bebiş tutunmuştur e hadi ben çalışmıyom yata biliyom çalışan insanlar napıyo yada yatmak dogrumu ben ara ara yürüyom yemegide eşimle yapıyom ev işi hep eşimde işte boşdayım ya düşünüyomda düşünüyom
Bende evin içinde yürüyorum ama yarınilk dışarı çıkışımı yapıcan kan da progestana bakılıcak igne etki ediyomu diye bende normalde çok hareketliyimdir bu yatmakar tuhaf oluyoÇokta yatma arada yürüyüş yap . Walla ben 2. Günü yürüdüm cok sokaklarda aynısını yapma ama bence tamamen de hareketsiz kalma
Walla ben sadece ilk gün birde 2. Gün yattım ama yattım derken evde normal hareket ettim hep sonra 3. Gün ise yallah yürüyerek iğneye gittim hatta epey yürüdüm korkmuştum napiom ben diye pek dikkat etmedim. Allah ol dedikten sonra olurBende evin içinde yürüyorum ama yarınilk dışarı çıkışımı yapıcan kan da progestana bakılıcak igne etki ediyomu diye bende normalde çok hareketliyimdir bu yatmakar tuhaf oluyo
Aynn mevla ol derse olur çok dogru diyonWalla ben sadece ilk gün birde 2. Gün yattım ama yattım derken evde normal hareket ettim hep sonra 3. Gün ise yallah yürüyerek iğneye gittim hatta epey yürüdüm korkmuştum napiom ben diye pek dikkat etmedim. Allah ol dedikten sonra olur
Özel arıyorum canım aslında bahceciye de sormadim ama yapsalarda uygun bı fiyat vereceğini düşünmüyorum ben uygun biyer arıyorum ama bakalım bulabilicekmiyim bilmiyorum ama bahceciye de sorucam arayıpÖzel olmaz mı bahcecide yaptırsan sanki orda yapiolar
Aynen canım benim insllalahİnsAllah bizde güzel haberleri vereceğiz inanıyorum şimdilik imtihanimiz devam ediyor kazanacağız
Hım anladım canım bakıyorum bende araştırıyorum inslaalhYok canım malesef. Ben Ankarada yaşıyorum, burada başkent üniversitesi hastanesinde yapıyorlardı, 2 yıl önce bir arkadaşım yaptırmıştı da oradan aklıma geldi.
Canım çok yatma bence çoğu doktorda yatmayı onaylamıyo zaten. Benim doktorum yatmanı önermiyorum normal hayatına devam et dedi. Transferden sonra 1,5 saat yattım hastanede o kdar. Çıkınca avm gezdik ikea gezdik yemek yedik sonra 1 saat yolculuk yapıp eve geldim. Akşama kına vardı hazırladım gittim hiç oynamadım ama oturdm. Ertesi gün öğlen bi düğüne katıldım akşam başka düğüne katıldım. Ve çok iyi geldi bana hiç akşama gelmedi stresimi bastırmış oldum. Kendini oyalayacak şeyler bul canım kafanı dağıt benden tavsiyeKızlar iyi akşamlar valla perşembeden beri yatoyorum inş bebiş tutunmuştur e hadi ben çalışmıyom yata biliyom çalışan insanlar napıyo yada yatmak dogrumu ben ara ara yürüyom yemegide eşimle yapıyom ev işi hep eşimde işte boşdayım ya düşünüyomda düşünüyom
Aynn cnm dogru aslında tutacagı varsa her türlü tutarCanım çok yatma bence çoğu doktorda yatmayı onaylamıyo zaten. Benim doktorum yatmanı önermiyorum normal hayatına devam et dedi. Transferden sonra 1,5 saat yattım hastanede o kdar. Çıkınca avm gezdik ikea gezdik yemek yedik sonra 1 saat yolculuk yapıp eve geldim. Akşama kına vardı hazırladım gittim hiç oynamadım ama oturdm. Ertesi gün öğlen bi düğüne katıldım akşam başka düğüne katıldım. Ve çok iyi geldi bana hiç akşama gelmedi stresimi bastırmış oldum. Kendini oyalayacak şeyler bul canım kafanı dağıt benden tavsiye
Kizlar rahim filmimi cektirdim bunun sonucu nedir yani azda olsa bilen varsa yorumlayabilir mi ne demek istemişYok canım malesef. Ben Ankarada yaşıyorum, burada başkent üniversitesi hastanesinde yapıyorlardı, 2 yıl önce bir arkadaşım yaptırmıştı da oradan aklıma geldi.
Tüplerin durumu normalmiş ve ilacın tüplerden geçişi olmuş.Kizlar rahim filmimi cektirdim bunun sonucu nedir yani azda olsa bilen varsa yorumlayabilir mi ne demek istemiş
Allah razı olsun canımTüplerin durumu normalmiş ve ilacın tüplerden geçişi olmuş.
Birde doktor şekil bozukluğu olduğunu söyledi ama bir işlem yapıldı mı bilmiyorum çoğu balon falan diyor amaTüplerin durumu normalmiş ve ilacın tüplerden geçişi olmuş.
Canım oncelikle geçmiş olsun bendede karından bakamamisti hep alttan bakıyorlar öle goruyorlar bana da çok küçük demişti sonrasında gittim kalp atışını duyamadık boş gebelik çıktı umarım senin o şekilde olmaz sen doktora görün hatta bir doktorda kalma derimKızlar selam , beta hcg testim 12.günde 1400 'lerde cikmisti. Normalde kendi doktorum test sonucundan 15 gun sonra kese ve kalp atisi icin cagiriyor. Acikcasi süre bana epey uzun geldi. Beklemek istemedigimden cuma gunu doktora gittim acildeki kadin dogumcu vajinal bakarak keseyi gordu ancak cok kucuk oldugundan kalp atisi vs duyamadik. Bir sey soracagim bu yolk kesesi denilen olusumu sizler ilk ne zaman gordunuz ? Bu arada kese karindan minicik gorunuyormus doktor zor gordu vajinal cok net gorundu. Yolk kese gorunmeyince bos gebelik diyorlar kafam karisti. Persembe tekrar randevu aldim.
İyi de öyle bişey yazmıyor ki. Tüplerin şekline bakıyorlar şişmiş sucuk gibi bir görünümü varsa veya tüplerde sıvı varsa sıkıntı demek. Her iki durumda yok sende. Tek tüpün kapalı olduğu da yazmıyor.Allah razı olsun canımBir sıkıntı yok dimi doktor bişey yok ama sanki tupelerin biri açık biri kapalı dedi öyle gördüm dedi ama endişelendim bir şey çıktı mı diye
Aynen bende anlamadım doktora da guvenmedim yani bu ikinci kez yaptirisim birde benden ofis Histeroskopi istedi ayın 22 de yaptiricam onu daİyi de öyle bişey yazmıyor ki. Tüplerin şekline bakıyorlar şişmiş sucuk gibi bir görünümü varsa veya tüplerde sıvı varsa sıkıntı demek. Her iki durumda yok sende. Tek tüpün kapalı olduğu da yazmıyor.
Belki orada ne varsa daha detaylı çıkarAynen bende anlamadım doktora da guvenmedim yani bu ikinci kez yaptirisim birde benden ofis Histeroskopi istedi ayın 22 de yaptiricam onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?