- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 38
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.481
Benim ilk kanamam da çok sağlam bir adet sancısı gibi sancı girmişti kasıklarıma sonra kanamayı görünce çok paniklemiştim haliyle. Ama diğer kanamalarda hiç ağrı olmadı. Hepside akşam üstü veya gece oldu. Normalde gelip giden adet gibi sancılar olur ama dayanılmaz seviyeye gelirse sıkıntı var demek olabilir. Seninki o kadar şiddetli mi? Yoksa hafif mi?Çok sağol canım ya panik oldum bende lakin bir de şöyle bir durum var bende regl ağrısı gibi ağrı giriyor belim ağrıyor bunlarda normal mi sence
Ondan sonra da korkacak bir şey bulursun illaKorkular bitmiyor kese var olacak mı kalp atışı olacak mı off bekle durtabiki buna çok şükür
Canm bendede bugün ilk kez oldu dr gttimÇok sağol canım ya panik oldum bende lakin bir de şöyle bir durum var bende regl ağrısı gibi ağrı giriyor belim ağrıyor bunlarda normal mi sence
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar değerim 10 çıkmış kimyasal gebelik olmadı benim .. Olan herkes hayırla saglikla kucağına alsın insAllah bizede nasip olsun ..
Gayet iyi en az %60 olması bekleniyor. Bazen %80 olur Bazen %55 bile olabilir. Düzensiz artıp doğum yapan bir sürü insan var. İnşallah sağlıkla devam ederkızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
Cok tesekkur ederim canim,ama umudsuz vakayim ben.Cogu zaman gebeliklerim bu haftada ilerlemesi duruyor,simdi de oyle sanirim.Hem hcg degeri iki kati artmamis,hem de sinemde az da olsa hassasiyet vardi,simdi o da geri cekildi bugunMaşallah çok sevindim
Bende de oyle canim.transferin 10cu gunu 398.8 di,sonra 12-ci gunu 751 cikti.Iki kati degil.Bende cok endiseliyim.Sana doktor yine ver dedimi kan?Bana gerek yok dediler 26-si ultrasona gel dediler ama benim bugun goguslerimde hassasiyyet yok sanki,cok korkuyorum(((kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
Çok yoruldu rahim iğne ilaç ve sürekli de alttan bakılıyor hep her seferinde parça aliyolar o yüzden çok ağrım oluyor ofis Histeroskopi her yerde yapmiyolar yapan yerler çok az onlarda nasıl yapar bilmiyorum canım araştırıyorum sen nerde yaptırdınOfiste bana da yapılmıştı plastik görünümlü tırtıklı bi aletle yapmıştı doktorum hissetmemiştim bile…Daha sonra anestezili yaptırdım baya uyutularak onda hatta 1 ay dinlenmeli rahim…bir daha basit biri baya operasyon
Aynen canım kesinlikle öyle tüberküloz tetkiki için bakilicak ve ben çok korkuyorum gerçekten tanısal işlem ve ben ilk defa yaptiricam daha önce hiç başıma gelmedi çünkü istenmedi benden vala doktor ne derse onu yapıyorum bende yoruldum ama mecburum yaptırmaya rahim filmindede verdi sanırım bana enfeksiyon yoktur umarım ama ben almadım ofis Histeroskopi çekinmeden neyin ne olduğunu öğrenmeden almak istemedim pekte guvenmedim zatenSizde kamerayla tüberküloz tetkiki için bakılacak anladığım, o yüzden tanısal ofis histereskopi önerilmiş. Ama tabiki en doğal hakkınız anestezi istemek. İçinize sinen bir yer bulursunuz umarım. Ne derlerse yapıyoruz bir umut..
Antibiyotik bu tarz işlemlerde tedbir amaçlı veriliyor genelde, hatta bana hemen bugün başla mutlaka demişlerdi. Umarım enfeksiyon değildir, ağrınız geçmezse bi kontrole gidersiniz belki kullanmanız gerekebilir.
Nerde yaptiricagimi da bilmiyorum özeller çok pahalı devlet anezstezili yapmıyor agrimda oluyor baya nasıl bir yol izlicek bilmiyorum Bu ayın 22 sinde randevum var devlette ofis Histeroskopi için verdiler çok stres sıkıntı yapıyorum uyutmadan yapmalarını istemiyorum görmekte istemiyorum hissetmekte ne yapicam bilmiyorumAynen canım kesinlikle öyle tüberküloz tetkiki için bakilicak ve ben çok korkuyorum gerçekten tanısal işlem ve ben ilk defa yaptiricam daha önce hiç başıma gelmedi çünkü istenmedi benden vala doktor ne derse onu yapıyorum bende yoruldum ama mecburum yaptırmaya rahim filmindede verdi sanırım bana enfeksiyon yoktur umarım ama ben almadım ofis Histeroskopi çekinmeden neyin ne olduğunu öğrenmeden almak istemedim pekte guvenmedim zaten
Aynen öyle pes etme tabikiMucizeye çok ihtiyacım var ama ümidim yok canım benim pes etmek yok Allah'ın izniyle adet gelsin bekliyorum insAllah hemen devam eder kaldığı yerden dondurulmuş embriyo var çünkü..
Amin inslaalh canımAynen öyle araya zaman girerse cesaret etmeyebilirdimde belkide tekrardan... Amin cnm hepsimizin gönlüne göre versinpozitifleri görelim
Allah a şükür o kadar şiddetli değil sadece belim bazen birden çok agriyorBenim ilk kanamam da çok sağlam bir adet sancısı gibi sancı girmişti kasıklarıma sonra kanamayı görünce çok paniklemiştim haliyle. Ama diğer kanamalarda hiç ağrı olmadı. Hepside akşam üstü veya gece oldu. Normalde gelip giden adet gibi sancılar olur ama dayanılmaz seviyeye gelirse sıkıntı var demek olabilir. Seninki o kadar şiddetli mi? Yoksa hafif mi?
Allah korusun İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Senin çok mu oldu birde ağrın var miCanm bendede bugün ilk kez oldu dr gttim
Bana söyleneni kısaca söyliyim” yapılabilecek bişey yok zatn gerekli ilaçları sen kullanıyorsun. Ama evde istirahat et bol su iç ilaçlarını aksatma, evet düşük riski ama her böyle olan durumda düşük anlamına gelmez.
Bende de oyle canim.transferin 10cu gunu 398.8 di,sonra 12-ci gunu 751 cikti.Iki kati degil.Bende cok endiseliyim.Sana doktor yine ver dedimi kan?Bana gerek yok dediler 26-si ultrasona gel dediler ama benim bugun goguslerimde hassasiyyet yok sanki,cok korkuyoyarın
Bende de oyle canim.transferin 10cu gunu 398.8 di,sonra 12-ci gunu 751 cikti.Iki kati degil.Bende cok endiseliyim.Sana doktor yine ver dedimi kan?Bana gerek yok dediler 26-
inşallah canım.Gayet iyi en az %60 olması bekleniyor. Bazen %80 olur Bazen %55 bile olabilir. Düzensiz artıp doğum yapan bir sürü insan var. İnşallah sağlıkla devam eder
kana gerek yok dedi.pazartesi yani yarın gel kese var mı bakalım dedi.Bende de oyle canim.transferin 10cu gunu 398.8 di,sonra 12-ci gunu 751 cikti.Iki kati degil.Bende cok endiseliyim.Sana doktor yine ver dedimi kan?Bana gerek yok dediler 26-si ultrasona gel dediler ama benim bugun goguslerimde hassasiyyet yok sanki,cok korkuyorum(((
Insallah hayirlisi canim bana da yazarsin guzel haberlerini motivasiya olurkana gerek yok dedi.pazartesi yani yarın gel kese var mı bakalım dedi.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunOndan sonra da korkacak bir şey bulursun illaendişe etmen tabiki normal ama keyfini çıkarmayı ihmal etme çok şükür, her şey çok güzel ilerleyecek Allah’ın izniyle
Öyle deme inan umutsuz vaka olup hayilrisi ile ilerleyen çok var benim kendi etrafımda bir arkadaş sürekli 4 gebeliği de düşük oluyordu umudu kesti oldu bebisi öyle düşünme vakti henüz gelmedi belli kiCok tesekkur ederim canim,ama umudsuz vakayim ben.Cogu zaman gebeliklerim bu haftada ilerlemesi duruyor,simdi de oyle sanirim.Hem hcg degeri iki kati artmamis,hem de sinemde az da olsa hassasiyet vardi,simdi o da geri cekildi bugunKan degeri cikinca bir stress,ikimci cikinca bir stress,ultrasona kadar baska bir stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?