2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allah korusun İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Senin çok mu oldu birde ağrın var mi
Amin canm amin Dün baya baya kahverengi akıntı geldi az değil baya geldi dr fln gttim sonra geçti
Ama şuan çpeçeteyle sildiğimde kımpırmızı kan geldi
Bnde bilmiyorum napıcağımı
Ağrım yok gibi yani hafifi bişeyler var ama ağrı gibi değil şuan bnde çok panikledim

Allah yardimcin olsun canim.Benimde agrim var ve de karnimin alt kisminda sikilma,yigilma gibi bir sey((

Üniversite hastanelerine sormuş muydunuz, fiyat olarak özel kadar olmuyor anestezili de yaparlar belki.

Üniversite hastanelerine sormuş muydunuz, fiyat olarak özel kadar olmuyor anestezili de yaparlar belki.
Yok üniversitesi Hastanesine sormadım kolon medilafe büyük özel hastanelere falan sordum bir sürü özele falan da gittim sordum ama yapanlar var çok pahalı ama anestezili özelden başka yapmazlar diye düşünüyorum devlet küçük işlem olarak gördüğü için

Sizin bildiğiniz hastane var mı ?

Düsüklerim.sebebi ile genetik yaptırdık sorunlu gelende oldu benim 6 günde NGS çıktı trasfer daha oadim
Merhaba, sizin yaşınız kaçtı acaba? Başka bir grupta da vardık beraber, o yüzden sormak istedim ngs de buldunuz sanırım sağlıklı olanı, çok mutlu oldum. Kaçıncı ngs denemesinde buldunuz acaba

Kizlar merhaba bu korkular ne zaman bitecek içimde hep bir korku ya bebeğime birşey olduysa kalbi durduysa fiziksel bir ağrım sızım yok gogusum daha şişti ve etrafındaki halka daha koyuydu sanki ama şimdi öyle değil .ama ağzımdaki metalik tad devam ediyor ve migdem bulanıyor sizcebir sıkıntı varmidir kormalimiyim

İnşallah geçer canım sağlıkla hamileligimize devam ederiz

Selam canım
Kötü şeyler düşünüp modunu düşürme. Bak ne güzel kalp atışını duydun çok şükür gelişimi de iyiydi. Tabi ki tüp bebek olunca stres bitmiyor doğuma kadar ama ortada bişey yokken de canını sıkma yani.

Ya ağrım sızım yok belirti arıyorum sürekli metalik tad ve bulantı devam ediyor korkuyorum ya kalbi durduysa

İnsAllah bizde güzel haberleri vereceğiz inanıyorum şimdilik imtihanimiz devam ediyor kazanacağız

Ya ağrım sızım yok belirti arıyorum sürekli metalik tad ve bulantı devam ediyor korkuyorum ya kalbi durduysa
Ona bakarsan bende hiç bir şey yok. Sadece halsizlik var yine de umut ediyorum. Kendi kendine psikolojini bozma bence. Çok endişeleniyorsan hafta içi dr a git ultrasonda baksınlar.

Merhaba, sizin yaşınız kaçtı acaba? Başka bir grupta da vardık beraber, o yüzden sormak istedim ngs de buldunuz sanırım sağlıklı olanı, çok mutlu oldum. Kaçıncı ngs denemesinde buldunuz acaba
Yaş 30 benim yumurtalarda sorun vardı 5.güne gitmiyo o yüzden 3 opu sonrası zorla gönderdik

Kızlar bugün 8.gün kan testi verdim akşamüstü 66,93 çıktı. İnşallah sağlıklı haberler alırız

Arkadaşlar bugün test günümdü malesef olmadı çok üzgünüm ikinci denememdi histereskopi de oldum ama yine negatif . Ben çok yoruldum bu süreç beni çok yıprattı
Canım çok üzüldüm.. üzme kendini Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur ümidini hiç yitirme.. Bol bol kendine ve eşine vakit ayır dinlen tekrar hazır olduğunda psikolojikmen inşallah o zaman güzel sonuçlar alırsın

Kızlar iyi akşamlar valla perşembeden beri yatoyorum inş bebiş tutunmuştur e hadi ben çalışmıyom yata biliyom çalışan insanlar napıyo yada yatmak dogrumu ben ara ara yürüyom yemegide eşimle yapıyom ev işi hep eşimde işte boşdayım ya düşünüyomda düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…