- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.501
InsaAllah canim.Ama benim agrilarim basladi,sanirim artik ilerlemiyorÇok teşekkür ederim Allah razı olsunevet hepimiz için herşey güzel ilerledim yarabbim
Amin canm aminAllah korusun İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Senin çok mu oldu birde ağrın var mi
Allah yardimcin olsun canim.Benimde agrim var ve de karnimin alt kisminda sikilma,yigilma gibi bir sey((Amin canm aminDün baya baya kahverengi akıntı geldi az değil baya geldi dr fln gttim sonra geçti
Ama şuan çpeçeteyle sildiğimde kımpırmızı kan geldi
Bnde bilmiyorum napıcağımı
Ağrım yok gibi yani hafifi bişeyler var ama ağrı gibi değil şuan bnde çok panikledim
Üniversite hastanelerine sormuş muydunuz, fiyat olarak özel kadar olmuyor anestezili de yaparlar belki.Nerde yaptiricagimi da bilmiyorum özeller çok pahalı devlet anezstezili yapmıyor agrimda oluyor baya nasıl bir yol izlicek bilmiyorum Bu ayın 22 sinde randevum var devlette ofis Histeroskopi için verdiler çok stres sıkıntı yapıyorum uyutmadan yapmalarını istemiyorum görmekte istemiyorum hissetmekte ne yapicam bilmiyorum
Yok üniversitesi Hastanesine sormadım kolon medilafe büyük özel hastanelere falan sordum bir sürü özele falan da gittim sordum ama yapanlar var çok pahalı ama anestezili özelden başka yapmazlar diye düşünüyorum devlet küçük işlem olarak gördüğü içinÜniversite hastanelerine sormuş muydunuz, fiyat olarak özel kadar olmuyor anestezili de yaparlar belki.
Sizin bildiğiniz hastane var mı ?Yok üniversitesi Hastanesine sormadım kolon medilafe büyük özel hastanelere falan sordum bir sürü özele falan da gittim sordum ama yapanlar var çok pahalı ama anestezili özelden başka yapmazlar diye düşünüyorum devlet küçük işlem olarak gördüğü için
Merhaba, sizin yaşınız kaçtı acaba? Başka bir grupta da vardık beraber, o yüzden sormak istedim ngs de buldunuz sanırım sağlıklı olanı, çok mutlu oldum. Kaçıncı ngs denemesinde buldunuz acabaDüsüklerim.sebebi ile genetik yaptırdık sorunlu gelende oldu benim 6 günde NGS çıktı trasfer daha oadim
İnşallah geçer canım sağlıkla hamileligimize devam ederizAmin canm aminDün baya baya kahverengi akıntı geldi az değil baya geldi dr fln gttim sonra geçti
Ama şuan çpeçeteyle sildiğimde kımpırmızı kan geldi
Bnde bilmiyorum napıcağımı
Ağrım yok gibi yani hafifi bişeyler var ama ağrı gibi değil şuan bnde çok panikledim
Selam canımKizlar merhaba bu korkular ne zaman bitecek içimde hep bir korku ya bebeğime birşey olduysa kalbi durduysa fiziksel bir ağrım sızım yok gogusum daha şişti ve etrafındaki halka daha koyuydu sanki ama şimdi öyle değil .ama ağzımdaki metalik tad devam ediyor ve migdem bulanıyor sizcebir sıkıntı varmidir kormalimiyim
Özel olmaz mı bahcecide yaptırsan sanki orda yapiolarSizin bildiğiniz hastane var mı ?
Ya ağrım sızım yok belirti arıyorum sürekli metalik tad ve bulantı devam ediyor korkuyorum ya kalbi durduysaSelam canım
Kötü şeyler düşünüp modunu düşürme. Bak ne güzel kalp atışını duydun çok şükür gelişimi de iyiydi. Tabi ki tüp bebek olunca stres bitmiyor doğuma kadar ama ortada bişey yokken de canını sıkma yani.
İnsAllah bizde güzel haberleri vereceğiz inanıyorum şimdilik imtihanimiz devam ediyor kazanacağızAynen öyle pes etme tabikiinsalalh herşey yoluna girer Allah'ın izniyle bende ilk denememi 3.5 sene önce yaptım tuttu çok şükür sonra boş gebelik oldu 2 transferde olmadı hiç tutmadı Ama bende pes etmicem çok para harcadım çok uğraştım borç yaptım ama hala deniyorum şimdi de tüberküloz dan suphelendiler.Rahim filmi ofis Histeroskopi falan cekinicem umarım bir sorun olmaz olmazsa bir sıkıntı bende Kasım ayında tekrar transfer olucam inslaalh Benimde dondurulmuş emriyom var taze 4 tane
Ona bakarsan bende hiç bir şey yok. Sadece halsizlik var yine de umut ediyorum. Kendi kendine psikolojini bozma bence. Çok endişeleniyorsan hafta içi dr a git ultrasonda baksınlar.Ya ağrım sızım yok belirti arıyorum sürekli metalik tad ve bulantı devam ediyor korkuyorum ya kalbi durduysa
Yaş 30 benim yumurtalarda sorun vardı 5.güne gitmiyo o yüzden 3 opu sonrası zorla gönderdikMerhaba, sizin yaşınız kaçtı acaba? Başka bir grupta da vardık beraber, o yüzden sormak istedim ngs de buldunuz sanırım sağlıklı olanı, çok mutlu oldum. Kaçıncı ngs denemesinde buldunuz acaba
Kızlar bugün 8.gün kan testi verdim akşamüstü 66,93 çıktı. İnşallah sağlıklı haberler alırızKızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi
Yok canım malesef. Ben Ankarada yaşıyorum, burada başkent üniversitesi hastanesinde yapıyorlardı, 2 yıl önce bir arkadaşım yaptırmıştı da oradan aklıma geldi.Sizin bildiğiniz hastane var mı ?
Canım çok üzüldüm.. üzme kendini Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur ümidini hiç yitirme.. Bol bol kendine ve eşine vakit ayır dinlen tekrar hazır olduğunda psikolojikmen inşallah o zaman güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar bugün test günümdü malesef olmadı çok üzgünümikinci denememdi histereskopi de oldum ama yine negatif . Ben çok yoruldum bu süreç beni çok yıprattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?