2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok geçmiş olsun. Yumurta kalitesiyle ilgili olabilir eşinin sperm değerleriyle de ilgili olabilir.
Benim anladığım iğnenin sana yaramadığı. Bana da iğne yaramıyordu. 10-12 yumurta toplanıyordu ama çoğu fıs çıkıyordu en fazla 2 embriyo oluyordu o da ite kaka sanırım.
Senden epey yumurta toplanıyor ama olgun çıkan yarısı kadar.
İğnesiz tedavi görsen mesela olmaz mı ?
Ben 2 kere klomenle toplattım yumurta. İlkinde 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. 4 te 3 iyi bir rakam.
İkinci toplamada 5 yumurta toplandı yine 3 tane döllendi ve donduruldu.
Şehir olarak neredesin ?

Benimde 20 yumurtadn sadece iki tanesi 5. Güne kalmıstı doktor bi acıklama yapmadı olabilir demişti

Canım benim de 16 yumurta toplandı ama benim doktorum sadece 5.gün en iyi kalite emb transferi yapıyo o yüzden 16 taneden sadece 1 adet 5.gün iyi kalite emb oluştu onu dondurdu 2 ay sınra transfer etti. Bende sordum hocam nden diğerleri kalitesizdi dedim genelde embriyo gelişmiyo ise yumurta kalitesizliğinden kaynaklı oluyo dedi.. yumurta kaliteli destekleci şeyler tüket sağlıklı beslen bence canım inşallah birdahaki denemende güzel sonuç alırsınız

Oy ya sen ne kadarlikken gitmistin canim ?

Anladim kuzum , ben 5 + 2 de gittim ama kuzum Yani kalp atisindan ziyade vajinal olarak kese gormeyi bekliyorduk zaten. Doktor 7.haftada kalp atisi bekledigini soyledi.
Anladım canım kese benimkinde vardı ama işte kalp atışını duyamadık boş gebelik oldu hayırlısı olsun inşallah rabbim bize de nasip eder umarım

Çok geçmiş olsun tekrar denemek isterseniz kendinizi hazır hissetiginizde SeaQten ve gonamax tavsiye ederim yumurta kalitesi için sperm kaynaklı ise tam bilmiyorum ama mikroenjeksiyon ile iyi spermler seçilebiliyor

3. Günden sonra embriyonun yaşamama sebebi sperm dir. Dna hasarı baktırabilirsiniz genetik testlerinizi yaptırabilirsiniz. Imsı yöntemiyle spermleri seçebilirler çok daha yakından olduğu için en iyiler seçilmiş olur. Ve laboratuvar çok önemli başka bir merkezde yaşamazken iyi bir laboratuvar da yaşayabilir, embriyoya en doğru ortam hazırlandığında gelişimindede farklar söz konusu olur

Canm bende normal yani daha çok küçük olduğu için görülmemiştir. Şuan ne kadarlıksın kaç haftalık?

Sağol canım . Şehir olarak Gaziantepte tedavi oldum kendim de Şanlıurfa'da yaşıyorum . İğnenin yaramadığını doktorun mu söyledi acaba yoksa kendin mi dedin ben klomen almak istiyorum diye . Bide bu embriyoların gelişmemesi merkezin laboratuvarı ile de ilgili değil mi sonuçta ilk gün döllenen 7 yada 8 embriyo oluyor acaba laboratuvarın da etkisi yok mu ? İki defadır deniyorum ikisinde de geride dondurulmuş emriyom kalmıyor

Evet benim de aklıma hep
Evet bende de Acaba laboratuvarın kalitesi iyi değil miydi diye soru işareti var açıkçası . Spermlerle ilgili iyi durumda dendi bize tabi genetiğe bakmadan onlar öyle söyledi.

Evet benim de aklıma hep

Evet bende de Acaba laboratuvarın kalitesi iyi değil miydi diye soru işareti var açıkçası . Spermlerle ilgili iyi durumda dendi bize tabi genetiğe bakmadan onlar öyle söyledi.
nerede tedavi gördün canım ? Benm önerim ve bildiğime göre sebep ve ihtimaller bunlardan biridir. İlk 3 gün döllenmeme yaşamama yumurtayla ilgilidir 3. Günden aonra yaşamama spremle ilgilidir bunda netim. Benm de bundan önceki tedavimde 5. Günde 1 adet kalitesi çok kötü kaldı oda imha edildi transfer bile olamadım. Hep böyle olucak ve transfer bile hiç olamıcam sanıyordum. Şuan hem dondurulmuş bebişlerim var hemde hamileyim. Yani hastalık olsa bile laboratuvar iyiyse etkisi var doğru yöntemler ve embriyoya doğru ortam sağlandığı için

Gaziantep'te tedavi gördüm canım benim 1 kızım var ve normal yollarla oldu o yüzden spermlerle ilgili bir sorun yoktur diye düşündüm ama bilmiyorum

Benim ilk tüp bebek doktorum yapmıştı kendi muaenehanesinde

Benim ilk tüp bebek doktorum yapmıştı kendi muaenehanesinde
Vala bende devlet hastanesi olucam yani su anki doktorum Kıbrıs'ta buradaki doktorum cam sakura interlitife bölümünde o yapicak nasıl oluyor bilmiyorum ama korkuyorum ofis Histeroskopi nasıl bir şey ne cikicak çok merak ediyorum stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…