2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Belirtilerin neydi canım.benim çevremde de var dokuz gribi olmuşlar 1 hafta düşmeyen ateş olmuş.biz de ailecek bu hafta hastaydık ama ateş yoktu bizde boğaz ağrısı ses kısıklığı burun tıkanıklığı vardı ordan benim kulağıma vurdu. Acaba bu da mı domuz gribiydiki

İyi akşamlar kızlar suyu fazla olanlara bişey sormak istiyorum suyun ölçüsüyle alakalı bi ölçü veriyor mu size doktor sınır şu senin bu kadar vs diye

Canım izlediğim bir videoda şöyle diyordu. Diğer memeğe geçerken bebeğin başını diğer tarafa çevirmek yerine sağ memeden sol memeye yana kaydırarak emzirin o zaman farkı çok anlamaz diyordu. Videoyu ekliyorum. 9. Dakikada anlatıyor.

Hah evet demek istediğim bu gücü ordan alıyosanuz yine kontrol sizdedir ben çığlıklarla kendini kaybedenler var ya onlara üzülüyorum perişan oluyolar süreçte sankş daha zor oluyo. Ben görücem beni dur

Benim aniden yükselen ateş üşüme titreme halsizlik bir de acayip vücut agrilarim oldu canım ,yani bacaklarim sırtım gözüm her yerim ağrıyor ,burun akıntısı ,hafif de öksürük, bu influenza virüsü bir A varmış bir B , b olan daha normal griplerden ,A olan domuz gribi türünde olanmis ,epey süre de geçmiyormus ilaçsız , eşimde de yüksek ateş titreme ve aşırı öksürük şeklinde çıktı

Biz de 1 hafta 10 gündür düzelemedik.önce çocuk ateşlendi 2 gün sonra bende boğaz ağrısıyla başlayıp burun tıkanması oldu kulağa vurdu hala antibiyotik kullanıyorum sonra da eşime geçti aynı şekilde ses kısıklığı burun tıkanması oldu onda da.çocuk pazartesi okula tekrar başlayacak ondan endişeliyim bende.son 1 ay kaldı şurda doğuma.maske takıcam artık evde napıyım

Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.bugun kontrol vardı bir aksilik çıkmazsa inşallah 25ine sezaryen randevumuzu aldık.anestezi doktoru kan tahlili istedi şimdi baktım crp 23,66 çıkmış. Ne olduğunu tam bilmiyorum ama burada pek çok kez konuşulmuştu sanki. Nedir ne değildir bu 23 olmasi riskli bi durum mu bilenler aydınlatabilir mi?

Enfeksiyon var demek canım

Canım bende normal doğum istiyordum korkuyordum da. Normalle başladı ama ben yapamadım ve sezeryana döndük. Evet normal doğum çok güzel ama benim de acı eşiğim buna müsaade etmedi o yüzden kendini kasma . Nasıl olması gerekiyorsa öyle ilerliyor.

Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsın 1 hafta 10 güne iyileşme oluyor genelde.
Canım onu bebekler yapıyor ya, tavsiyem bir şekilde emzirmeye calış ki alışsın bebiş yoksa memislerde simetri oluyor süt verimi de etkileniyor. İyi boşaltamiyorsa sonrasında sağ yine ki azalmasin ama ilk olarak hep memeyi teklif et.

Kızlar ben normal doğum yapmıştım korse konusunu doktoruma sorduğumda çok onermemisti kaslari zayıflatıyor estetik sebeplerle takmak istersen bile kısa süreli kullan demişti sonuç kullanmadım.sezaryen de dikişleri tutması açısından kullanmak faydalı mıdır onu bilemem ama benim doktorumun pek sevdiği birşey değil korse. Bu korse konusuyla ilgili de muhtelif fikirler var doktorlar arasında daÇabuk toparlanmak için ayaklanmak önemliymiş sezaryende geç toparlanma sebebi daha geç ayaklanilmasıymış...benim beni korsem yok belki sonra duruma göre alırım ama çok darlanmayi seven biri değilim bakalım

Ağrın nasıl bu kadar çabuk geçti ki sen benden iki gün sonra doğum yaptın nasıl bakım yaptın ameliyat yerinee

Öksürük ateş boğaz yanması bel ağrısı daha doğrusu tüm eklemlerin ağrımadı burun akıntısı. Ne ararsan var. Hastalar kervanına bende katıldım. Valla son haftalara doğru daha da zormuş hasta olmak özellikle öksüre öksüre kaburgalarıma karnıma ağrı giriyor sürekli. CRP 40,67 çıktı. Pcr testi negatif. Yaşamaya çalışıyoruz. Hasta olan herkes iyileşir inşallah bir an önce

Biz hediye ve pasta almayı düşünüyoruz şimdilik bunlar aklımızda. Tabi hamilelik sürecinde de hediyeler aldık kardeşin gönderdi falan diye
Kaç yasinda hediyeyi kardeşinin gonderdigine inandı mi
Evet beşikte görmesi çok mantıklı. İnşallah bunu uygulayacağım

Çok güzel öneriler. Teşekkür ederim. Bi ara kızıma sordum kardeşin sana ne hediye getirsin diye. Hiç öyle şey olur mu o küçücük nasıl getirsin dedi bizden daha mantıklı... 3.5 yaşında bu arada

Vucutta enfeksiyon olduğunu gösterir. 20 ye kadar çok riskli değer değil. Senin de 23 olmuş. Öyle erken doğum yapacak kadar değil endişelenme

Kizlar bikac gundur okuyamadimm yazilanlari evde temizlik vardi bitti cok sukur annem sagolsun evi adam ettian itibariyle hastane cantamizi da hazirladik ufak bi kac ekleme olacak onun disinda hersey hazir ❤ artik 12 araligi bekliyoruz oglusumuza kavusmak icin. Dogum yapan anneler cabucak toparlanir bebisleri uzun ve saglikli bir ömre sahip olur insallahbekleyen annelerede hayirli kolay dogumlar saglikli bebekler nasip etsin allah❤artik sonlara geldik stres heyecan kaygi hepsi bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…